|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לחברי הפורום,
התאמנתי בגיל 16-18 אתלטיקה קלה וקצת חדר כושר. לפני כ חודשים התחלתי להתאמן קבוע בחדר כושר 3 אימונים בשבוע. גיל :22 גובה : 180 משקל : 70 אחוז שומן : לא יודע , אבל יש קצת שומנים בבטן ובצדדים. רכשתי גיינר של סיריוס מאס והתחלתי לשלב אותו עם האימונים. אני ישתף אתכם בתפריט היומי שלי , כדי לדעת אם אני עושה הכל נכון. בוקר(שעה 8) 2x טוסט עם גבינה צהובה או קורנפלקס x2 עם חלב 3% צהריים : (שעה 12:30) אורז/ קוסקוס / תפוח אדמה (כל פעם זה משהו שונה) מנה בשרית x2 = סטייק פרגית / עוף / גולש וכד' צלחת סלט אימון (שעה 17:30) אימון של שעה ו (האימון כולל משקולות ומכשירים) מייד אחרי האימון גיינר. ארוחה נוספת (שעה 20:00) בשרית אורז / תפוח אדמה / וכד' בימים שאני לא מתאמן אז הארוחה היא יותר מוקדם ואז בלילה אני אוכל קצת פירות. נ.ב פעם בשבוע אני מבצע ריצה ליד הבית כ4 קילומטר . המטרה היא לבצע פעמיים בשבוע, אך לא תמיד זה אפשרי המטרה שלי בסופו של דבר להעלות במסת שריר , ואז לחטב. שאלה 1: משקה הגיינר שאני מכין יוצא זה חצי כוס מדידה (כתוב על כוס כ 130 ml cc) האם הכמות הזאת מספיקה /מיותרת? שאלה 2 : האם תפריט האוכל שלי נראה תקין.? תודה רבה |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתאמן מתחיל וחדש בפורום | narchus | גלריות הגולשים | 5 | 09-10-09 23:54 |
מתאמן מתחיל | ShayCohen | אימונים | 9 | 14-08-09 15:05 |
תמונות גב ופרונט מתאמן מתחיל | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 15 | 25-12-08 13:40 |
מתאמן מתחיל - כמה שאלות בבקשה. | roybns | תזונה ותוספים | 7 | 19-12-08 13:26 |
מתאמן מתחיל | Mati | אימונים | 3 | 25-05-08 02:57 |