|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. איך זה שבחלב אמור להיות הרבה חלבון .. ויש ב-100 מ"ל רק 4 חלבון בערך ?
2. ידוע שאם אני יקח גיינר מסוים עם מים יהיה לו ערכים מסוימים .. ואם אני יקח אותו עם חלב כל הערכים ישתנו ויגדלו .. החלבון למשל גודל פי 2 ממה שהוא עם מים ! אני מדבר על כמות של 4 כוסות חלב .. לפי מה שהיצרן רושם אז איך זה שעם מים נגיד יש במנה 18.5 גרם חלבון.. ואם אני לוקח את אותה מנה עם 4 כוסות חלב זה נהיה 37 גרם חלבון ! ועל החלב עצמו רשום ל-100 מ"ל 4 חלבון ... אז איך זה ככה מכפיל את המספר ? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|