|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני אומר " לא מצליח בנץ' פרס בצורה טובה ", אני מתכוון לזה ש
א. אני לא מצליח להתקדם במשקל . ב. אני עושה משקל מ-מ-ש נמוך יחסית . אני מתאמן 5 חודשים , וכבר הרבה זמן אני גם עושה בנץ' פרס באימונים, ופשוט לא הולך לי. זה התרגיל היחיד בערך שאני ממש לא מתקדם בו . אבל בתרגילי חזה אחרים ( פרפר, לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דומבלים , לחיצות חזה במכונה ) דווקא הולך לי סבבה . גם ראיתי אנשים במכון שבבנץ' פרס עושים משקל ה-ר-ב-ה יותר גבוה משאני עושה, אבל בתרגילי חזה אחרים הם עושים משקל כמו שאני עושה , לפעמים אפילו פחות . קראתי את האשכול של העצות לשיפור, וו לא ממש הבנתי כמה האמת היא . קודם כל , מזה " להחזיק את השכמות צמודות" . איך עושים את זה? ואת זה בכלל לא הבנתי- 3. להפעיל עומס על הגב העליון והטרפזים זה עוד עקרון שהרבה מתעלמים ממנו. אנחנו רוצים עומס על השרירים המסייעים שלנו. אנחנו מגיעים לזה בעזרת הנחת הרגליים על הרצפה. נסו את זה : שכבו על הספה ותתמקמו כך שהעיניים שלכם במרחק 4 אינצ'ים [כ10 סנטימטר] מהמוט [הכוונה שתזוזו לכיוון הרגליים]. עכשיו , בעזרת הרגליים תנועו בחזרה לתוך הספה , בשביל להפעיל לחץ על הגב והטרפזים. העיניים שלכם אמורות להיות עכשיו מתחת למוט. זה הלחץ שאנחנו רוצים כאשר אנחנו דוחקים את המוט. וגם את זה- 5. להכניס מרפקים ולשמור על המוט בדיוק מעל המרפק ומפרק כף היד מה זאת אומרת להכניס מרפקים ? ומזה לשמור על המוט מעל המרפק ומפרק כך היד? זהו כיעקרון , וו .. אשמח לעוד עצות אם יש למישהו או לסיבות אולי למה לדעתכם אני לא ממש מצליח בזה יחסית . [ תגידו, יש מצב שזה בגלל שאני ממש גבוה ועם ידיים ארוכות ? וגם יש לי טווח תנועה גדול יותר בתרגיל הזה או משו ?<] תודה מראש לעונים ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|