|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 11
גיל:: 34
עוסק ב:: סמנכ"ל טכנולוגיות בחברת הייטק
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() מבחינת איכות פחמימות, בורגול וכוסמת יותר טובים מאורז (פחמימות מלאות וכו'). בורגול טעים מאוד - אני עושה אותו כמו אורז והוא יוצא באמת אחלה. כבר יותר טעים לי מאורז רוב הזמן.
לגבי כוסמת - גם בסדר אבל יש איתו 2 בעיות: קצת לא טעים ויש לו ריח של "כלב רטוב" כמו שמישהו הגדיר פעם. שיטה טובה זה להקפיץ אותו קצת במחבת לפני הבישול בלי שמן ואז הוא מאבד את הריח הזה. תתייעץ עם מישהו מעולי רוסיה - הם אוכלים את זה המון ("קאשה"). מבחינת כמויות - אותו דבר כמו שהיית אוכל אורז. אותם ערכים. תהנה אח שלי. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|