|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להשים דגש על ידיים ואני נותן עוד עבודה בעצימות בינונית באימונים של גב וחזה תגידו מה דעתכם על החלוקה הזאת..
A חזה- יד אחורית חזה: לחיצת חזה במוט 4X6 לחיצת חזה על ספה עם משקולות 3X10+דרופ סט של 6 לחיצת חזה על ספה כנגד משקולות בזוית של 30 4X8 פתיחת ידיים על ספה בזוית 30 3X12 מקבילים 3XMAX יד אחורית: לחיצה צרפתית 2X8 הורדת מוט וי 2X6 Bגב- יד קידמית - טרפז גב: מתח 3XMAX T BAR 4X8 + דרופ סט של 6 פולי עליון רחב 3X10 מסור 4X12 חתירה בישיבה (מכשיר) 3X8 יד קידמית: כפיפות מרפקים כנגד מוט ישר 2X10 כפיפות מרפקים כנגד פולי תחתון עם חבל 2X8 טרפז: שראגס במוט C כתפיים - רגליים רגל קידמית: לג פרס 5X8 פשיטת ברכיים 4X10 (אני לא עושה סקוואטים וכל זה אז אין לי הרבה אפשרויות..) רגל אחורית: כפיפות ברכיים 4X10 תאומים: הרמת עקב בישיבה 3X15 כתפיים: לחיצת כתפיים במוט חופשי 4X6 לחיצת כתפיים בחוט חופשי לעורף 3X10 סופר סט: הרמת ידיים (כל יד בנפרד) קדימה עם משקולות (לא זוכר את השם) 3X8 הנפות לצדדים 3X8 D יד קידמית- יד אחורית - אמות יד אחורית: לחיצה בידיים צמודות 4X8 לחיצה צרפתית 4X10 פוש דאון 3X6 מקבילים 1XMAX (צמוד) יד קידמית: כפיפות מרפקים כנגד מוט ישר 4X8 כפיפות מרפקים בזוית 30 כזגד משקולות (כל יד בנפרד) 4X10 סופר סט: פריצ'ר 2X10 כפיפות מרפקים כנגד משקולות בישיבה 2X8 אמות: כפיפות עם מוט ישר בעמידה מאחורי הגוף 3X12 תודה לעונים מי שלא מבין שלא יבלבל סתם... ![]() יתיר |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|