|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אוקי אני ירשום פרטים
שם :איתי שם משפחה :פרץ כתובת:**-**** גיל:נושק ל18 גובה:1.85 משקל התחלתי 77 משקל נוכחי 83 משקל מטרה 95-100 תפריט ![]() ברגע שעובר שבוע שבועים בלי שאני עולה במשקל אני מוסיף עוד פחמימות, ביום בלי אימון אני לא לוקח אבקת חלבון, ואני הזמנתי מחול קריאטין וחלבון קזאין אני מאמין שזה יגיע השבוע או שבוע הבא, תוכנית אימונים A-B-C 5-6 פעמים בשבוע A חזה + יד אחורית חזה: ליצות חזה במוט 3X10(לפעמים 4) לחיצות חזה שיפוע עליון עם דאמבלים 3X10 לחיצות חזה שיפוע תחתון 3X8 קרוס אובר 3X10 יד אחורית: דחיפת ספסל למטה 3X10 לחיצה צרפתית 3X10 לחיצות חזה אחיזה צרה 3X10 B גב + יד קידמית גב: בנט אובר ראו 4X10 ווינץ 4X10 חתירה 3X10 מסור 3X10 יד קידמית: כפיפות מרפקים עם מוט פולי תחתון בישיבה 3X10 יד יד על ספסל 3X10 פטישים 3x10 C רגליים + כתפיים רגליים: סקוואט 4X8 פשיטת רגלים 3X10 כפיפות יריכים 3X10 תאומים 3X15 כתפיים: מיליטרי פרס 3x10 הרמת דאמבלים למפנים 3X10 פולי תחתון הרמת אלכסון 3X10 הרמת מוט W לסנטר 3X10 (לטרפזים אבל אני מרגיש גם את הכתפים) אל תדאגו בקשר לחזרות אני מגוון, בדרך כלל אני עושה 6 אימונים בשבוע ABCABCX, אם שבוע לחוץ אז אני עושה 5 אם יש חג כמו השבוע אז 4, ואני לא מגיע לאימון יתר זה מוזר, קראתי על אימון יתר ויש לי את ההפך מזה יש פאמפ באימון, עולה במשקל, בהקפים,מעלה משקלים מהר קיצר אני סבבה עם זה, המטרה בהתחלה היתה להגיע ל100 קילו אבל אני לא יודע איך אני יראה אז אני ילך קודם על 95, מאז שחזרתי לאימונים העלתי 6 קילו (לפני חודש וחצי) פתחתי את הפוסט כדי ליראות את ההיתקדמות , והנה הbody space שלי אני מעדכן אותו הרבה ושמה יהיו התמונות היתקדמות שלי, http://bodyspace.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/itayprz/ טוב זהוא אני יתחיל לעדכן החל מהאימון הבא שלי, נערך לאחרונה על ידי itaiprz1, 29-09-08 בשעה 12:55. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|