|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, אני מתאמן כבר שלושה חודשים, אני במאסה שוקל 65 (לפני שלושה חודשים שקלתי 57) אני גובה 1.78 ובמראה הכללי עליתי די טוב בחזה, טיפה ברגליים, בטן...והידיים מתקדמות ממש לאט, זאת אומרת, הם גדלו אבל לא הבדל כמו של החזה ממה שהיה פעם.
האם יש דרך טובה יותר ממה שאני כותב כאן כדי לאמן את הידיים? אני מתאמן Ab 4 ובאימון אחד יש לי (רק ידיים אני רושם) יד קדמית אמות וכתפיים ובאימון השני יד אחורית, ויוצא שכל שריר ממה שרשמתי מתאמן פעמיים בשבוע. יד קדמית - 6-7 סטים כל סט 10 חזרות עמוד ישר 2 סטים, עמוד עם אחיזה אנכית 2 סטים, ודאמבל 2-3 סטים. יד אחורית - 6-7 סטים 10 חזרות כל סט 2-3 בשכיבה עם עמוד W כפיפות מרפקים כאלה, בחבל 2 סטים, ועמוד ישר בגלגלות עם ידיים הפוכות 2 סטים. אמות - פחות חשוב עכשיו כתפיים - 9 סטים 10 חזרות כל סט 2 סטים הנפת משקולות קדימה, 2 סטים הרמה ישרה למעלה, 2 סטים פתיחה כמו כנפיים, 2 סטים הרמת מוט W לגובה הסנטר ולפעמים 2 סטים בנוסף של משיכת מוט של מתח מאחורי הראש. האם אני צריך לאמן אותם יותר? מה אני יכול לעשות כדי לזרז את העניינים? אפילו קריאטין לא השפיע עלי, ואני כבר משתמש בשייק מאסה (בלי קשר לעניין הידיים). תודה מראש, רועי. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|