|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי פגישה ראשונה אצל המאמן הפרטי שלי מהיום למשך החצי שנה הקרובה (יאיר להב אם זה מעניין מישהו), הוא בנה לי תוכנית אימונים שבועית שבה 3 פעמים בשבוע אני עושה את אותו אימון אנ-אירובי ואחרי אימון אירובי ועוד פעם אחת שאני מגיע לחדר כושר ומבצע רק אימון אירובי (משמע 3 פעמים בשבוע אימון אנ-אירובי ו4 פעמים בשבוע אימון אירובי).
כל שבוע-שבועיים יש פגישה עם המאמן שם רואים את ההתקדמות ומה צריך לשנות. אלו הנתונים שלי: גיל:17.8 גובה: 1.81 משקל:74.9 אחוזי שומן:23.7 זוהי התוכנית: ירכיים - Squat עם משקולת יד (עד 90 מעלות) - 2 סטים 10 חזרות חזה - לחיצת חזה כנגד מוט - 2 סטים 10 חזרות גב - בעמידה פשיטה בכתך באמצעות פולי עליון - 2 סטים 10 חזרות כתפיים - בישיבה לחיצת כתפיים כנגד משקולת יד - 2 סטים 10 חזרות כופפי מרפק - בישיבה כפיפות מרפקים כנגד משקולת יד (60 מעלות) - 2 סטים 10 חזרות פושטי מרפק - בישיבה פשיטת מרפק כנגד משקולת יד - 2 סטים 10 חזרות בטן - כפיפות בטן תוך סיבוב אגן לאחור - 2 סטים 20+ חזרות מתיחות - מתיחה סטטית למפרק כתך פושטי ירק וזוקפי עמוד השדרה בסיום האימון ריצה למשך 40 דקות בשלב התחלתי במהירות של 10 קמ"ש הערות: הדגש חימום ספציפי לפני כל קבוצת שרירים הקפד בסיום האימון על ביצוע תרגילי גמישות הקפד לאכול ולשתות 2 כוסות מים 60 דקות לפני האימון הקפד על מנוחה של 45 - 90 שניות בין בסטים הקפד לאכול 30 דקות לאחר האימון. את התוכנית הזאת אני משלב על התפריט שהוא בנה לי שפירסמתי בפורום תזונה: http://www.atraf-f.net/or/showthread...232#post140232 חוות דעת יתקבלו בברכה ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|