ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-10-07, 13:12   #9
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

אחי יש לי מתכון מנצח בשבילך שגיליתי אחרי הרבה נסיונות כושלים להפוך את החזה עוף לאכיל.
יש תבלין שנקרא תבלין על האש. תפזר אותו על החזה עוף בנדיבות. אחרי זה תפזר גם קצת מלח ופלפל שחור. ואז תיקח את כפית חד פעמית מהקטנות האלה, תמלא אחת בשמן קנולה תשפוך על החזה עוף ותמרח את השמן בתנועות סיבוביות עד שכל התבלינים מתערבבים על החזה עוף. אחרי זה תמלא את הכפית בדבש ותשפוך על החזה עוף, מומלץ אפילו להוסיף עוד טיפה דבש. תמרח את הדבש על החזה עוף בעזרת הכפית. ועכשיו תהפוך את החזה עוף ותעשה את אותו הדבר על הצד השני. 6-7 דקות בתנור כל צד על מצב גריל. בסוף תחכה איזה 5-10 דקות שיתקרר ואז תלחץ על החזה עוף שכל השומן הנוזלי ייצא ממנו. אחרת אתה תתן ביס ויצאו לך שפריצים של שומן מעצבנים כאלה.
תנסה ולא תתאכזב.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:38.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים