|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אממ..
אני חדש פה, קוראים לי סרגיי.. אני שוקל בסביבות ה 86 ק"ג. אני לא יודע כמה אחוזי שומן אבל אני יודע שדיי הרבה. אני התחלתי ללכת למכון ולאכול בריא בגלל שנמעס לי לראות את אצמי כמו שאני, אני רוצה לרזות ולעלות מסת שריר. מקווה שאני אצליח! ![]() בעיקרון התחלתי להתאמן רק לפני כמה ימים, אז המאמן עשה לי תוכנית אימונים ואני רוצה חוות דעת מנוגע אליה(הכתב של המאמן קצת לא מובן אז אולי טעיתי במשהו): אימון אנאירובי לחיצת חזה סטים= 4 חזרות=10 פרפר בישיבה סטים= 4 חזרות=10 מיפסעות+ישבן סטים= 4 חזרות=10 כפיפת רגליים סטים= 4 חזרות=10 זיקפי גב סטים= 4 חזרות=10 מכשיר בטן סטים= 4 חזרות=20 פשיטת רגליים סטים= 4 חזרות=10 פולי עליון רחב סטים= 4 חזרות=10 פולי עליון צר סטים= 4 חזרות=10 חזה עליון סטים= 4 חזרות=10 מקבילים סטים= 4 חזרות=10 פולי עליון לצדדים סטים= 4 חזרות=10 מכשיר בטן (WTF?) סטים= 4 חזרות=10 מכשיר מותניים סטים= 4 חזרות=15 אימון אירובי הליכון 30 דקות אופניים 10 דקות אמ... אני רוצה לדעת אם התוכנית הזאת טובה למתחילים? חוץ מזה, אני רוצה גם לדעת האם אני בהתחלת הדרך שלי צריך להעמיס על השרירים שלי כלומר להשתמש במשקלים כבדים ולהוציא 100% מהשרירים שלי או שפשוט להתרגל לתרגילים ולהשתמש במקבלים קלים יותר ולהשתמש ב50-60% מהשרירים שלי? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|