|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() חבר'ה ,היום היה לי את העונג להיתאמן ביחד עם גדי טרוני האחד והיחיד ,ודבר אחד יש לי להגיד על הבחור הזה מ-כ-ו-נ-ה .
הוא מתאמן ללא מנוחות כמעט (מה שהפך את האימון שלנו לחצי אירובי חח ) ,ולמרות שהוא עובד עם משקלים נמוכים ,הטכניקה שלו היא ללא פגם ,והקצב שלו מסחרר , למרות שעבדתי יותר כבד ממנו (מה שהיה צפוי ,אני באמצע אוף סיזן והוא בהכנה לתחרות ) ,היה לי מאוד קשה עם סיגנון האימונים שלו וכבר עכשיו תפוס לי החזה ואני צופה שבוע של יסורים בגלל האימון הזה , גדי שותף אימונים מעולה ,וספוטר מצויין ,שברגע ששמע שכתף שמאל שלי קצת פצוע סיגל את עצמו ותמך בהתאם ,ובהחלט אני מקווה שיהיה לי את העונג הצרוף להיתאמן איתו שוב . נקודה מעניינת: הבחורצ'יק דפק 22 סטים לחזה תוך 45 דקות ,הקצב שלו לא נורמלי. עוד נקודות אור באימון הזה : היה לי את התענוג להיפגש עם מישל במכון כי הוא בא לעשות אירובי ,וכמו תמיד פשוט כיף לראות אותו בנוסף יצא לי לשבת עם גדי לשיחה ארוכה על נושאים שהם מעבר לפיתוח גוף ,וכל פעם שאני מדבר איתו אני מגלה בבחור הזה רבדים חדשים ,הוא בהחלט אחד האנשים היותר אינטיליגנטיים שיצא לי להיתקל בהם בספורט הזה ,והוא הרבה יותר מעמיק ממה שהוא נותן לאנשים לראות . בקיצור ? היה פשוט כיף.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|