|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() עוד שבועיים אני חוזר להתאמן אחרי הניתוח (אני כבר 3 שבועות לא מתאמן ואני משתגע)
קיצר רציתי לשנות כיוון, עד עכשיו עבדתי באיזור ה12 חזרות *3-4 סטים ובא לי לנסות משהו חדש, 5-6 חזרות * 5 סטים תוכנית Abcx המטרה, בתרגילים שהם עם משקל גוף כל 8 אימונים להוסיף עוד 1 או 5 (מתח ושכיבות שמיכה בהתאמה) למקבילים להוסיף 5 קילו, ולמכשירים שהם עם משקולות / כבלים, מכשירים שכל יד בודדת (דאמבלים כבלים) להוסיף 2-2.5 קילו או פלטה מכשירים ששתי הידיים ביחד, 10 קילו (5 כל צד, כי בדרך כלל זה מפעיל גם יותר שרירים בוא זמנית) A חזה ובייספס 15*5 שכיבות סמיכה על האגרופים רחב 5*5 פרפר כבלים 5*5 לחיצה דאמבלים 5*5 לחיצה במוט 5*5 כבלים בייספס ישיבה בכיסא של מוט W (נזיר משהו אנערף) 5*5 דאמבלים כשאני שוכב בספה של לחיצת חזה שיפוע חיובי, מרפקים מאונכים לרצפה 5*5 מוט דאבליו (3 סטים אחיזה צמודה, סט אמצעית, סט רחבה) הערות : דאמבלים ומוט בחזה, בשיפועים שונים B רגליים טרייפס ובטן 5*5 סקוואט 5*5 לחיצת רגליים 5*5 לג אקסטנשיון 5*5 לג קורל 5*2 תאומים 5*5 מקבילים 5*5 פשיטה בכבל 5*5 הרמה מאחורי הראש (אין לי מושג איך קוראים לזה) 5*10 מכשיר קקי לבטן עם משקל הערות : אני סקסי מאדקר פאקר C גב וכתפיים 5*5 פולאוובר 2*5 פולי רחב לפנים 2*5 פולי צמוד לפנים 2*5 חתירה במכונה אחיזה צמודה 2*5 חתירה במכונה אחיזה רחבה 3*5 לחיצת כתפיים דאמבלים 2*5 לחיצת כתפיים בסמית' 5*5 הרחבה לצדדים 5*5 פרפר קקי הפוך הערות : גם היום אני סקסי אבל סיסטר פאקר. מה דעתכם?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|