|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2010
הודעות: 950
גיל:: 20
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() תקופה ארוכה מאוד אכלתי לחם עינן מ"חיטה מלאה טרום נבוטה" כמו שהם מגדירים, לאחר שקראתי על ביקורת כושלת של הלחם הזה ושיש הרבה לחמים יותר בריאים ממנו, החלטתי לעבור ללחם ברמן מחיטה מלאה שלא מצאתי ביקורת שלילית עליו. עכשיו הגעתי למסקנה עם שאלה והיא כזאת :
לא עדיף פשוט לרכוש לחם מחיטה מלאה טרי שיצא ישר מהמאפייה?(גם הרבה יותר טעים...) הבעיה היא איך נאכל לדעת את הערכים שלו , ובכלל הוא מיוצר מ100% חיטה מלאה (ולא 50% חיטה מלאה ו50% קמח לבן כמו רוב הלחמים "המלאים" בארץ...) |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סוייה ומה שמסביב -->Leo בשבילך | Moshe | תזונה ותוספים | 6 | 08-10-07 09:57 |
[שאלות] בנוגע לשיזוף יתר, סרטן ומה שמסביב | idof111 | פיתוח גוף-כללי | 14 | 28-05-07 01:19 |