|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כרגע אני בחיטוב[גיל 15 גובה 1.66 משקל 74 א"ש 17-18] והתחלתי לא מזמן תכנית AB שמחולקת axbxabx
אימון a חזה בנץ' רגיל עם מוט 4 סטים פרפר עם דאמבלים בלי שיפוע 4 סטים בנץ' עם שיפוע עליון עם דאמבלים 4 סטים כתפיים לחיצת כתפיים בישיבה 4 סטים מיליטרי פרס 4 סטים בייספס עבודה עם דאמבלים בעמידה 4 סטים מוט W בישיבה \מוט רגיל בעמידה[אוהב לשלב] 4 סטים אמות מוט W מאחורי הגב 5 סטים אימון B גב דדליפט 3 סטים בנט אובר 4 סטים פולי עליון 4-5 סטים רגליים לג פרס 4סטים פשיטת ברכיים במכונה 4 סטים דחיפת תאומים במכונת לחץ אוויר 5 סטים [בקשר לסקוואט[דיפ סקוואט\פרונט] אני מוסיף אותו עוד שבוע כרגע אני לא מסתדר עם הטכניקה כי עד עכשיו עבדתי בסמית' משין] טרייספס לחיצה צרפתית 4 סטים מכונה [הורדה ומשיכה לצדדים עם שני חוטים כאלה] 4סטים העבודה שלי בנוייה ככה סט ראשון חימום-קל סט שני בינוני סט שלישי קשה וסט רביעי כמעט עד לכישלון.. כל סט המשקל עולה והחזרות יורדות מ12 ל6 תודה רבה לכל העוזרים, דניאל. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() בסה"כ תוכנית נחמדה אבל יש כמה דברים שהייתי מציע לשנות.
ברגליים תעשה כפיפה במקום פשיטה, כתפיים תעשה מיליטרי פרס ולחיצת כתפיים עם מוט שאתה מוריד מאחורי הראש או בסמית' או חופשי. בטרייספס הייתי משנה את המכונה ללחיצת חזה אחיזה צרה עם מוט w. מבחינת חלוקה: יותר טוב חזה, כתפיים, יד אחורית בגלל שאתה עובד על יד אחורית בחזה וגם במיליטרי פרס ובלחיצת כתפיים. רגליים, גב, בייספס גם הולך טוב ביחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() אני אישית חושב שהתוכנית הזאת עמוסה מדיי...תוריד הרבה נפח אתה לא תתאושש מזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא אני מתאושש ממנה יפה,לא הרגשתי קושי אחרי אימון או התקווצות שרירים ברמה גבוהה..אני אישית מרוצה ממנה אולי אני אעשה כמה שינויים.
עוד דעות חברים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() או לזרוק לפח או לגנוז ואז לזרוק לפח.איך שבא לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תכנית עמוסה מידי ועוד לחיטוב..
אם התפריט שלך קפדני והכמות פחמימות שלך לא גדולה, התכנית יכולה להוביל לפציעה. אני אישית בחיטוב מעדיף תרגילים במכונות..וגם לא להעמיס משקלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בחיטוב אני ממליץ לך לעבוד עם 5x5 לינארית.
אבל בכל מקרה תוריד את כמות הסטים בתוכנית שלך, זה שתעשה הרבה סטים לא בהכרח אומר שתתפתח יותר.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי כוונה להתפתח בחיטוב,אני רק מנסה לשמור על מסת השריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמות: למה מאחורי הגב? למה כל כך הרבה סטים? השריר פעיל בהרבה תרגילים אחרים שאתה עושה רגליים: לג פרס שקול לפשיטת ברכיים - לכן עדיף לעשות פשיטת ברכיים(לג פרס)+כפיפת ברכיים - וסקוואט תאומים: ממליץ לעשות את זה עם משקל גוף ואולי תוספת משקל טרייספס: מה זאת אומרת הורדה ומשיכה לצדדים? אולי תביא תמונה מהאתר exrx.net? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חרא תוכנית ואתה לא תתפתח בחיטוב בכל מקרה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() dark muse- שני דברים לי אליך,1) אין לי כוונה להתפתח בחיטוב עם היית מקשיב לי היית מבין
2) במקום להגיד "חרא תכנית" אתה יכל להציע מה לשפר תודה ואיילון,בקשר לטרייספס-http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/CBPushdownRope.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() ציטוט:
2) כבר הציעו לך איך לשפר אותה... לזרוק אותה לפח
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית חדשה - חוות דעה | matzov1 | אימונים | 14 | 07-06-09 13:01 |
מבקש חוות דעת על תכנית abc חדשה. | dan1919 | אימונים | 2 | 21-07-08 15:19 |
תכנית חדשה-חוות דעת | danny007 | אימונים | 2 | 21-10-07 00:25 |
חוות דעת על תכנית Ab חדשה | tal_s | אימונים | 6 | 24-09-07 13:02 |
תכנית אימונים חדשה -fbw תנו חוות דעת בבקשה | aviran_p | אימונים | 17 | 21-05-07 16:56 |