![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי, אני בן 16, יש לי פלטפוס די חמור ברגל כבר מגיל מאוד צעיר (זה גנטי) ואני הולך עם מדרסים איכותיים (משהו כמו 800 שקל) שתומכים לי לרגל, עכשיו אין לי כאבים בברך או ברגליים אבל השאלה שלי היא האם מותר לי לעשות תרגילים מורכבים לרגליים כמו נגיד סקוואט?
אני יודע שאסור לי ללכת עם נעליים כמו אולסטאר אני צריך נעליים שמחזיקות את הכף רגל שלא תקרוס אבל אני לא יודע אם מותר לי סקוואט (אני מתכוון לסקוואט כבד) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() אהלן,
קודם כל אם יש לך פלטפוס, ואתה מציין מרכיב גנטי - חשוב לדעת לזהות האם יש לך במקביל גם גמישות יתר מפרקית (מרפק/ברך שמתיישר/ת מעבר ל 180 מעלות למשל..). באם כן חשוב מאוד לעבוד איתך על ייצוב ותרגילים פונקציונליים. אני לא רואה שום בעיה שתץבצע תרגילים מורכבים לרגליים, וביניהם סקוואט - אבל יש חשיבות קריטית ללימוד טכניקת עבודה נכונה ולעבוד במשקלים המתאימים - ולא להשתגע. אם תרצה ייעוץ בבניית תוכנית האימון ולימוד תרגילים לעבודה פונקציונלית בדגש על טכניקת סקווטים, מכרעים וכו' - צור איתי קשר.. בברכה, עופר
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי, אני לא רואה בעיה ביישור הרגליים או משהו כזה, ואין גם כאבים בכלל, מה שכן כשאני מסתכל על הכף רגל שהיא רפויה זה נראה ממש קורס לריצפה כאילו אין מה שיחזיק אותה, אני משתדל להחזיק אותה רוב הזמן אבל זה קשה, אני יכול לעשות סקוואט אני רק מקווה שזה לא יפגע לי בברכיים בגלל הפלטפוס (אני לא טוען שסקוואט פוגע בברכיים)
בכל מקרה תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פלטפוס ואימון רגליים | DropDead | אימונים | 13 | 16-10-07 20:47 |
יש לי פלטפוס(שאלה) | roi_555 | פציעות ספורט | 20 | 08-06-07 14:11 |