|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה להגיד לי שזה בסדר אם יש לי 190 גרם חלבון ו300 פחמימות ועם זה 200 גרם שומן?
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() לחם לבן נחשב זבל מבחינתך?
![]() |
#65 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]()
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה פחמימות זבל?
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() סוכרים למינהם
אם אין לך מה לאכול/כוח לדחוף אוכל אז גם פחמימות זבל זה עדיף מאשר להשאר בגרעון/ניטראלי לחם לבן הוא בסדר (אתה אוכל איתו שומן,חלבון וירקות ככה שהערך גליקמי שלו לא קריטי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חייב להתחיל ss... כי עם התוכנית העכשווית אין תוצאות.
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() ציטוט:
הרעיום שעומד מאחורי התוכנית זה להרים כבד, נפח יחסית נמוך(בגלל שאתה מתחיל) ולאכול המון...
![]() |
![]() |
#70 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותקשיב שנייה,לא ניראלי שאני מסוגל להעלות 5 קילו בבנץ' פרס מאימון לאימון! אני ממש לא מסוגל כי אני בקושי 2.5 קילו מוסיף משבוע לשבוע. מה עושים?
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() ציטוט:
ואנשים דוחפים ss כי או דחפו להם והם עברו שטיפת מוח, או שהם מוגבלים מחשבתית (אולם אירוני כי אני עושה ss) הדבר שטוב בss היא שהיא מצויינת למתחיל הרבה הצליחו, והרבה יצליחו לקבל תוצאות טובות שהם לא מss
נערך לאחרונה על ידי pala, 06-04-10 בשעה 00:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() מה מיוחד בסוכרים? פחמימות פשוטות כמו לחם לבן.
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בוא נשים את הדברים על כנם. פחמימות זה חרא, המצאה מודרנית. זה לא אוכל. בנאדם לא פעיל לא צריך בכלל פחמימות בשביל להתקיים. ככל שאנחנו פעילים יותר ככה אנחנו צריכים יותר פחמימות בשביל לתחזק בזבוז גליקוגני. לעומת זאת, בנאדם רזה שיש לו 20-30 קילו להעלות ועושה תכנית ליניארית צריך לאכול כל דבר מולו כדי לעמוד ביעדים שהוא והתכנית מציבים לו. אחר כך שהוא יוסיף על עצמו מספיק בשר וכוח הוא יוכל להתחיל לשחק עם התזונה (זה מה שעבדכם הנאמן עושה בימים אלה, אחרי יובל קילוגרמים עם פחמימות). במקרה הזה של הילד הרזה שלא מסוגל לעלות במשקל, אוכל חרא עדיף לא להצליח להעלות במשקל.
אני מקווה שדברים יותר מובנים עכשיו
![]() |
#74 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק שאלה אחרונה:אם אני כבר בתוכנית אחת במשך שבועיים,אפשר לחתוך ממנה? כי אמרו שלעשות תרגילים מסוימים בפרק זמן קצר/להחליף תוכנית כל פחות מחודש זה לא יעיל. אז לחתוך או לא?
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() ציטוט:
אבל שני דברים: -פרסמת פה תוכנית פלצנית, אם אתה עושה אותה, אולי עדיף כבר ללכת לss וזהו -אתה גובהה 180+? אתה נשמע יחסית מפותח...אולי זה לא כל כך נורא מה שכן, אתה עדיין צעיר...עזוב אותך מתפריט...אל תהיה כבול ואל תשתעבד לזה, תעשה חיים רגילים ופשוט תאכל כל מה שבא ליד
![]() |
![]() |
#78 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
-אני 1.80 עם נעליים. הפסקתי לגבוה מאז שהתחלתי להתאמן ("צירוף מקרים"). או שפשוט הגדילה שלי תמשיך יותר מאוחר. שמע,אני לא אוכל ממתקים,שוקולדים,חטיפים גם ככה. לא עושה לי את זה. והתפריט? ארוחת בוקר זה עוגה/דגנים שזה נורמלי,הפסקת 10 סנדוויץ' נורמלי,ארוחת צהריים מה שאמא מכינה,בכמויות גדולות ודל שומן,ארוחה אחרי אימון זה שייק מיוחד שאני מכין מנבט חיטה ומכמה יוגורטים+אבקת חלבון (שזה סתם טעים. בהתחלה היה לי בעיות עם החלבונים אבל ביום בלי הרבה בשר בלי אבקת חלבון יש לי 130 גרם חלבון ואני שוקל 65 ככה שזה מתאים. זה בערך 170 חלבון ביום זה סבבה לגמרי). ארוחת ערב טוסט. מה שהוספתי זה עוד גרנולה,ועוגיות שיבולת שועל. טעים טעים,דל שומן,קצת סוכרים,דחפתי עוד 500 קלוריות. לא סיפור. בקיצור... אני יודע שבחופש הגדול אני אלך לבתי מלון,לחו"ל,ואי אפשר באמת להשקיע ככה בss. אז ניראלי אני או שיעשה במשך החופש הגדול תוכנית שהיא רק שכיבות שמיכה ומקבילים,או שאני יעשה תוכנית ab לגיטימית ובימים שאני בחופשה אני יעשה שכיבות שמיכה,יהלום,מתח,מקבילים... נאלתר. התוכנית נגמרת ב28.5. משאיר לי חודש לss. גג חודש וחצי. אם אני חותך עכשיו, אני מסוגל לעשות 3 חודשים ss כמו שצריך,ואני ניכנס קצת לחופש הגדול (20 יום לא סיפור). אני רק צריך שתעזרו לי להחליט. או שאני מתחיל מיום ראשון ואני מקווה שאני אסתדר עם הטכניקה,או שאני מתחיל ב1.9 ... אז מה כדאי?
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() הגדילה שלך לגובה לא הפסיקה בגלל האימונים.
אם אתה לא מסוגל להתמיד בגלל שאתה בחופש אז כנראה שאתה לא מספיק רוצה את זה. לדעתך אם תחפף עם האימונים, כשאתה עושה abc ולא SS אז זה הופך את זה ליותר טוב? זאת לא תכנית קסם. כמה תעלה משקל זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי במשתנים מסוימים כמו גנטיקה, תזונה, מנוחה; כמובן שההתקדמות אמורה להיות מאימון לאימון. קודם כל תתמיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רק צחקתי עם הגדילה לגובה. השאלה היא אם כדאי לחכות עם הss ל1.9 או שלהתחיל את הss במקום התוכנית שרשמתי באשכול ההוא? זאת כל השאלה. בחופש הגדול אני בדילמה ענקית אם לעשות כל החופש תוכנית של מקבילים מתח ושכיבות שמיכה (לעבוד קצת על הבסיס של המשקלי גוף) ואז בסוף החופש לחזור להתאמן בss. אז כדאי או לא?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות בנוגע לתוכנית הss ממדריך שקראתי חשוב שתענו לפני שאני אתחיל בה | digidigi | אימונים | 4 | 15-03-10 07:41 |
כמה שאלות לגבי המאמר לחיטוב | Barbell Man | תזונה ותוספים | 7 | 11-01-10 16:20 |
המאמר של שאלות נפוצות מבלבל | shahar761 | תזונה ותוספים | 4 | 24-10-07 18:13 |
קראתי עכשיו את המדריך לחיטוב של גיל גרנות ויש לי שאלות | ISR | תזונה ותוספים | 6 | 05-01-07 23:45 |
קראתי המאמר אך לא הבנתי..עזרה | shay | תזונה ותוספים | 8 | 17-12-06 21:14 |