ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-04-10, 17:28   #41
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי blind sniper צפה בהודעה
תוכל/ו להרחיב קצת מה השיטה של בנץ' ? כאילו זה לא תרגיל מסובך שקל לטעות בו כמו סקוואט דדליפט או פאוורקלין..
תודה!
http://www.youtube.com/watch?v=vUcjOIZc80c

http://www.youtube.com/watch?v=Dh3t6T-nqP0
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-04-10, 17:43   #42
Deadlift
חבר פעיל

ראיתי את הסירטון במאמר וזה עדיין ניראה קשה. הורדתי פה את הdvd של ריפטו,מקווה שהוא גם יירד בשנה הקרובה. אז אני אסתכל.

דדליפט בעיקרון הבנתי. ברכיים קצת בחוץ, גב טיפה מקופל פנימה,ושעולים לא לעקם ת'גב יותר מדיי אחורה. רק מה שניראלי שיקרה שזה יכאב לי במפרקים של היד ויחליק לי. לאט לאט. אבל הורדתי את הdvd וכשהוא ירד אני אסתכל.

בנץ' פרס אני אסתכל על הסירטון שפרסמת,אבל לפי מה שאני יודע זה שצריך שיהיה 90 מעלות עם המרפקים באחיזה,מין הסתם אחיזה רחבה,להוציא אוויר שמרימים,לנעול מרפקים,ולגעת בחזה כל פעם (אני מעדיף לא לגעת בחזה,כי אז זה סוג של הקלה לשנייה אני פשוט עוצר מ"מ הכי קרוב לחזה שאפשר ואז מרים).

סקוואט אני יעלה לפה ותגידו לי אתם איך זה. יש הרבה מאוד מתאמנים במכון שסביר להניח שעושים סקוואט אפשר אז להתייעץ איתם. אני לא הבנתי איך אפשר לשמור אבל על גב ישר בסקוואט. כאילו גב שהוא בקו אחד,או שכמו שאני עומד צמוד לקיר?

בנט-רואו הבנתי שפשוט צריך להיות עם גב ישר ישר ישר ישר ב90 מעלות,לכופף טיפה ת'ברכיים (כמו מין עמידת מוצא של דדליפט,רק שלוקחים ת'גב ועושים אותו ישר ישר,מקביל לריצפה),ומשם מושכים.

עכשיו שמתי לב שפאוורקלין זה גם בעמידת מוצא של דדליפט,מושכים עד לנקודה הכי גבוהה שאפשר עם הידיים (בלי להפוך את האחיזה של המשיכה מהרצפה) ואז מהר מקפלים מרפקים החוצה ומרימים לחזה. משהו כזה?

בכל מיקרה אני בסוף כל אימון אקדיש לעצמי דקה לדדליפט,דקה לפאוורקלין,דקה לסקוואט חופשי,דקה לבנט-רואו וזהו. (בנץ' פרס אני מתאמן בתוכנית גם כרגע אז אני יודע את הטכניקה).
בכל מיקרה אם מה שרשמתי למעלה לא נכון,אני אראה ת'dvd שמישהו פה נתן להורדה. תודה רבה.
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-04-10, 23:07   #43
Deadlift
חבר פעיל

אוי,אני יכול לשאול שאלה אחרונה? ראיתי שבבנץ' פרס הם מקשיתים את הגב. זה דבר נכון לעשות? כי בחיים לא ראיתי בתחרויות אנשים עושים את זה.
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
ישן 03-04-10, 23:11   #44
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deadlift צפה בהודעה
אוי,אני יכול לשאול שאלה אחרונה? ראיתי שבבנץ' פרס הם מקשיתים את הגב. זה דבר נכון לעשות? כי בחיים לא ראיתי בתחרויות אנשים עושים את זה.
כן
כולם מקשיתים בתחרות, כנראה לא שמת לב
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-04-10, 02:34   #45
אושר
חבר פעיל

עוסק ב:: חייל

חבר'ה אני פשוט ממליץ לכם לקנות את הספר, ולהזמין את ה-DVD.

לי זה הגיע תוך שבוע וחצי עד הבית, ושום סרטון - באמת - וכמעט אף מאמר שתקראו או תראו באינטרנט, לא משתווה לרמת הפירוט שתמצאו בספר, וה-DVD שמשלים אותו.
ריפטו נכנס לפרטי פרטים בביצוע כל תרגיל, עד כדי כך שתדע איזה גיד פועל בכל תרגיל.

המאמר ש- MOO הוסיף הוא מצוין, אבל מי שבאמת מתעניין בתכנית ורוצה לעבוד איתה - הספר וה-DVD הם חובה.

חבל על הזמן שתבזבז על המתנה עד שה-DVD ירד לך, ולקרוא את הספר במחשב - זה לא באמת נוח.
תכנס לקישור שמתחת, אם אתה יכול, תזמין את הספר, ומומלץ גם את ה-DVD. בהצלחה שיהיה לך.

http://www.aasgaardco.com/store/stor...on=show_detail
אושר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-04-10, 13:57   #46
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
כן
כולם מקשיתים בתחרות, כנראה לא שמת לב
היום הקשתתי את הגב באמצע אימון,ואיזה מאמן אדיוט מתחיל לצעוק עליי "מה אתה עושה מה אתה משוגע?" והוא ישר אמר לי שהגב צריך להיות שטוח לגמרי,ושלעקם ת'גב בקשת זה הדבר הכי נוראי שאני יכול לעשות בבנץ' פרס. אז לא הבנתי,לעשות הקשתה או לא? והיה לי ממש קשה להרים שניסיתי לעשות עם ההקשתה.

ולאושר,אני אנסה לרכוש ת'ספר. תודה.

יש לי שאלה נוספת... אומרים שבss צריך לאכול והרבה. השאלה היא אם מותר גם להגזים בכמות השומנים? יעני במקום 60 גרם שאני צורך,לצרוך 80? או שלהישאר על ה60? כמה מותר לי לחרוג?
ואמרו לי גם לשתות 2 ליטר חלב ביום. זה לא יעשה לי בעיות בבטן? כי איזה מאמן אחד אמר לי שהגוף שלנו לא מיועד לעכל כמויות גדולות של חלב. זה נכון או לא?
ישן 04-04-10, 14:12   #47
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

אני לא יודע מה עשית באימון ככה שיכול להיות שעשית משהו לא טוב
אם רק הקשתת את הגב כמו בסרטונים שהבאתי זה תקין, לא לוחצים עם גב ישר.

אין צורך לאכול הרבה כל עוד אתה לא מרים משקל כבד בטכניקה נכונה, קודם תלמד את ההרמות ואחר כך תתחיל לאכול הרבה, לגבי שומן אין בעיה לצרוך הרבה שומן, המאזן הקלורי בסוף היום הוא שיקבע עם תעלה או תרד. פחמימות עם ערך גליקמי גבוה כדי להימנע.

אין בעיה לשתות חלב, מי שרגיש ללקטוז אין לו את האינזים שמפרק חלב בגוף ולכן צריך לצרוך אותו חיצונית בכדורי לקטזין
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-04-10, 14:13   #48
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
היום הקשתתי את הגב באמצע אימון,ואיזה מאמן אדיוט מתחיל לצעוק עליי "מה אתה עושה מה אתה משוגע?" והוא ישר אמר לי שהגב צריך להיות שטוח לגמרי,ושלעקם ת'גב בקשת זה הדבר הכי נוראי שאני יכול לעשות בבנץ' פרס. אז לא הבנתי,לעשות הקשתה או לא? והיה לי ממש קשה להרים שניסיתי לעשות עם ההקשתה.

ולאושר,אני אנסה לרכוש ת'ספר. תודה.

יש לי שאלה נוספת... אומרים שבss צריך לאכול והרבה. השאלה היא אם מותר גם להגזים בכמות השומנים? יעני במקום 60 גרם שאני צורך,לצרוך 80? או שלהישאר על ה60? כמה מותר לי לחרוג?
ואמרו לי גם לשתות 2 ליטר חלב ביום. זה לא יעשה לי בעיות בבטן? כי איזה מאמן אחד אמר לי שהגוף שלנו לא מיועד לעכל כמויות גדולות של חלב. זה נכון או לא?
אני לא יודע מה בדיוק עשית בבנץ' אבל חוק יסוד מס' 1 באימונים הוא: לא להקשיב למאמנים.
בקשר לחלב תתחיל בהדרגה תוך שבועיים-שלושה אתה יכול להגיע ל2 ליטר.
ישן 04-04-10, 14:47   #49
SIMAO
חבר פעיל

הסמל האישי שלSIMAO

ציטוט:
אני לא יודע מה עשית באימון ככה שיכול להיות שעשית משהו לא טוב
אם רק הקשתת את הגב כמו בסרטונים שהבאתי זה תקין, לא לוחצים עם גב ישר.

אין צורך לאכול הרבה כל עוד אתה לא מרים משקל כבד בטכניקה נכונה, קודם תלמד את ההרמות ואחר כך תתחיל לאכול הרבה, לגבי שומן אין בעיה לצרוך הרבה שומן, המאזן הקלורי בסוף היום הוא שיקבע עם תעלה או תרד. פחמימות עם ערך גליקמי גבוה כדי להימנע.

אין בעיה לשתות חלב, מי שרגיש ללקטוז אין לו את האינזים שמפרק חלב בגוף ולכן צריך לצרוך אותו חיצונית בכדורי לקטזין
תגיד,אתה יודע איפה מוכרים מגנזיום באיזור המרכז?,רצוי ת"א.
עוד שאלה,
מותר לשתוף את הידיים עם מים וסבון כשמסיימים עם המגנזיום?.
פשוט קראתי ששילוב של אבקת מגנזיום ומים יכול לגרום לבערה.

תודה
ישן 04-04-10, 14:58   #50
pala
ת.נ.צ.ב.ה

עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
בעיקרון, החלב היה אמור להיות המזון של התינוקות, וברגע שהתינוק התפתח, הגוף ייצר אנזימים ש"ידחו" את החלב, או "יתנגדו" לחלב(ברחה לי המילה) כשהאדם בוגר מספיק. תוך כדי האבולוציה, הגוף התרגל לחלב. כאלה שרגישים ללקטוז יש שרידים של אותם אנזימים.
לא הוכח מדעית עדיין בשום דבר עד כמה צריכה גבוהה משפיעה על הגוף, או ההפך. ישנן כל מיני טענות, חלקן מבוססות וחלקן לא, חלקן מושטטות על מחקרים לאורך שנים (קראתי לפני כמה חודשים על מחקר שטוען שכוס חלב ביום לפחות מקטין את הסיכוי לאירוע מוחי ב 60%) אז אי אפשר לדעת.

לשתות 2 ליטר חלב זה מוגזם, אלא אם כן אתה ממש לא מצליח לאכול, וזה גם ממש נהיה יקר ומגעיל כשאתה מתרגל לזה...אבל אני לא יכול להגיד לך אם אפשר לשתות כמה שאתה רוצה או לא, כי אין הוכחות.
ישן 04-04-10, 15:17   #51
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pala צפה בהודעה
בעיקרון, החלב היה אמור להיות המזון של התינוקות, וברגע שהתינוק התפתח, הגוף ייצר אנזימים ש"ידחו" את החלב, או "יתנגדו" לחלב(ברחה לי המילה) כשהאדם בוגר מספיק. תוך כדי האבולוציה, הגוף התרגל לחלב. כאלה שרגישים ללקטוז יש שרידים של אותם אנזימים.
לא הוכח מדעית עדיין בשום דבר עד כמה צריכה גבוהה משפיעה על הגוף, או ההפך. ישנן כל מיני טענות, חלקן מבוססות וחלקן לא, חלקן מושטטות על מחקרים לאורך שנים (קראתי לפני כמה חודשים על מחקר שטוען שכוס חלב ביום לפחות מקטין את הסיכוי לאירוע מוחי ב 60%) אז אי אפשר לדעת.

לשתות 2 ליטר חלב זה מוגזם, אלא אם כן אתה ממש לא מצליח לאכול, וזה גם ממש נהיה יקר ומגעיל כשאתה מתרגל לזה...אבל אני לא יכול להגיד לך אם אפשר לשתות כמה שאתה רוצה או לא, כי אין הוכחות.
כרגע למי שאין רגישות לחלב אין בעייה שהוא ישתה את זה, יש הרבה שטויות שרצות על חלב אבל זה בסדר גמור לשתות את זה.
זה גם מקור מאוד קל לקלוריות.
ישן 04-04-10, 15:22   #52
גד"שניק
Gay lord

אין ספק שחלב מכסה לי בערך את כל הקלוריות שאני צריך,
אני שותה 4 ליטר ביום, שזה 2200...
סה"כ התפריט שלי הוא בסביבות ה4500-5000
גד"שניק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-04-10, 15:40   #53
אושר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גד"שניק צפה בהודעה
אין ספק שחלב מכסה לי בערך את כל הקלוריות שאני צריך,
אני שותה 4 ליטר ביום, שזה 2200...
סה"כ התפריט שלי הוא בסביבות ה4500-5000
מוגזם לדעתי
ישן 04-04-10, 17:59   #54
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אושר צפה בהודעה
מוגזם לדעתי
אם הוא צריך קלוריות אין בעיה לשתות 4 ליטר חלב ביום
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-04-10, 18:17   #55
אושר
חבר פעיל

ציטוט:
אם הוא צריך קלוריות אין בעיה לשתות 4 ליטר חלב ביום
זה ברור, אבל עדיף שיקבל את הקלוריות שלו ממקורות אחרים חוץ מחלב.
כנ"ל לגבי החלבון. אני מניח שהחלב מכסה לך את כל כמות החלבון שאתה אמור לאכול ביום. ב-4 ליטר חלב יש 132 גרם חלבון, כך שאני מאמין שבמשקל שלך כיסית 90% מצריכת החלבון שלך רק מחלב.
ישן 04-04-10, 18:45   #56
Deadlift
חבר פעיל

אם זה דל בקלוריות מזה עוזר לי?
בכל מיקרה תמיד אפשר לדחוף עוד אוכל ועוד אוכל בכוח d:
שמע,מה שראיתי בסירטון זה שאפשר להעביר ת'יד מתחת לגב,המרפקים נעולים,נשענים על החלק הקדמי של הגב,מבליטים את הבטן,ועוצרים את הנשימה. ככה לא?
אגב גד"שניק,אם אתה שותה 4 ליטר,אני מאוד מקווה שזה של 1% או אפילו פחות. כי אם אתה שותה 3% זה כבר 120 גרם שומן,ועזוב אותך מה אתה אוכל בשאר היום...
ישן 04-04-10, 18:59   #57
pala
ת.נ.צ.ב.ה

ציטוט:
אם זה דל בקלוריות מזה עוזר לי?
בכל מיקרה תמיד אפשר לדחוף עוד אוכל ועוד אוכל בכוח d:
שמע,מה שראיתי בסירטון זה שאפשר להעביר ת'יד מתחת לגב,המרפקים נעולים,נשענים על החלק הקדמי של הגב,מבליטים את הבטן,ועוצרים את הנשימה. ככה לא?
אגב גד"שניק,אם אתה שותה 4 ליטר,אני מאוד מקווה שזה של 1% או אפילו פחות. כי אם אתה שותה 3% זה כבר 120 גרם שומן,ועזוב אותך מה אתה אוכל בשאר היום...
3% נראה לי, הבנאדם שותה שמן זית.............
ישן 04-04-10, 19:54   #58
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
3% נראה לי, הבנאדם שותה שמן זית.............
אתה רציני? למה הוא עושה את זה?
ישן 04-04-10, 22:00   #59
pala
ת.נ.צ.ב.ה

כי הוא בורך עם גנטיקה ולא מצליח לעלות
ישן 04-04-10, 22:03   #60
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
כי הוא בורך עם גנטיקה ולא מצליח לעלות
שיבושם לו. וואי מחר אני עומד להעלות ת'תפריט שלי. תקשיב אחי התאמנתי עכשיו חזק חזק בabc (עד היום) ואכלתי 1000 קלוריות יותר ממה שאני צריך ולא יאמן. בחודש האחרון לא עליתי אפילו לא ס"מ. לא בהיקף יד,חזה,רגליים... זה מתסכל רצח... אבל עליתי במשקלים. אז משהו פה ממש לא בסדר. יכול להיות ירדתי באחוז השומן? בכל מקרה מחר אני מתחיל להפציץ בקלוריות. ואז נשרוף חודש וחצי ונתחיל ss. בלי גיינר איך אני אסתדר בss וואי וואי...
תגובה