|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מתאמן כשנה
תכנית חדשה, abcd A, חזה: בנצ' 3x5 דמבל בנצ' בשיפוע 3x8 פרפר 3x12 B, רגליים: 3x5 סקוואט 3x8 סטיף לג דדליפט 3x8 לג פרס 3x12 פשיטה 3x12 כפיפה C, גב: 3x5 דדליפט 3x8 מתח עם משקל 3x12 חתירה כלשהי D: כתפיים + ידיים: מיליטרי 3x5 הנפות לצדדים 3x10 טרייספס: 3x12 בייספס 3x12 להוסיף, להוריד, תציעו.. צריך עזרה בחלוקה של הימים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי אופטימי בחלוקה של יום חזה, אחרי זה הכל הידרדר
גם נתת הכי הרבה סטים לשרירים שצריכים הכי מעט (רגליים), ובנוסף לזה עשית עוד אימון דדליפט אחרי אימון סקוואט + דדליפט עם עוד תרגילים לרגליים, ואימון d מיותר לגמרי לדעתי אם אתה לא מתקדם. זה לא ילך, תכנית חדשה.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אם האימון רגליים ילך ככה: סקוואט 3x5, לג פרס 3x8 וכפיפה (משהו בסגנון), ואת הכתפיים והידיים נצרף לאימונים אחרים, איך יהיה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעייה העיקרית שלי עם התכנית זה שיש 2 דדליפטים בשבוע והם אחד אחרי השני
אם תוריד אחד ותשנה את הסדר של הימים אז זה בסדר
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ןHANNA, איך לתקשר איתך ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אם הוא עושה את האימון רגליים אחרי ים מנוחה בין לבין לא רואה בעיה. Sldl לא חייב להיות אינטנסיבי כמו דדליפט רגיל הוא יותר תרגיל של מתיחה ותנועה איכותית וכיווץ מאשר "כוח טהור" כמו דדליפט.
אני דווקא חושב שזו אחל'ה תוכנית רק תוריד חזרות בחתירה כלשהי. הייתי ממליץ על בנט אובר או טי באר. מצד שני זה יכול להיות קשה אחרי דדליפט אז אפשרי חתירה כלשהי עם תמיכה לגב. אני אישית עושה את החלוקה - חזה+קדמית, גב+אחורית, כתפיים+דדליפט, רגליים
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית abcd | pumba | אימונים | 56 | 16-11-09 15:22 |
תכנית abcd משופרת | Snacks | אימונים | 7 | 30-01-09 14:40 |
תכנית abcd | Snacks | אימונים | 8 | 24-01-09 20:09 |
תכנית גב ל-abcd | freepsider | אימונים | 3 | 16-12-08 11:32 |
תכנית אימון חדשה Abcd | CriminaL | אימונים | 32 | 12-04-08 14:40 |