|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ולאכול
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() האמת כואבת אה מלמד ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס לחפור על הבן אדם.
הוא מזמן כבר יצא מהשלב הזה(אני מקווה?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן יצאתי מהשלב הזה רק חבל שהרוב פה לא מבין את זה הבנתי את הטעויות שלי בעבר והבנתי שעשיתי טעות גדולה אבל ברוך השם הכל בסדר עכשיו אבל אני כבר לא טורח להסביר פה כי כולם עם ראש בקיר ולא מוכנים להבין שעברתי תשלב הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() ואתה עדיין עם תפריט שרובו מורכב ממאכלי דיאט
עושה תפריט לעלייה "נקייה" ומתעניין באיך עושים אירובי יותר אפקטיבי אני כבר לא מאמין לך חמוד...ניסיתי לעזור בטוב לא הלך אולי כשנשטוף אותך אתה תתחיל להבין
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תפריט של 2700 קלוריות בלי מאכלי "דיאט" (כן קיבלתי קצת שכל) זה ששאלתי את hadash תוך כמה זמן הוא רץ 20 ק"מ לא אומר שאני מתעניין באירובי יותר אפקטיבי מעניין אותי אם הסיבולת שלי מספיק טובה והאם כדאי לשפר אותה חוץ מזה הבנתי שאין כזה דבר מסה נקייה לפחות מנקודת המבט שלי כי אני עובד מספיק חזק במכון אני מקווה שתשנה קצת את הגישה שלך כלפיי כי אני באמת עברתי תשלב הזה וכן קיבלתי שכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
ותבין שהכל נובע מאהבה בנאדם שהתייאשתי ממנו פה פשוט קיבל התעלמות טוטאלית וחוסר יחס אצלך עדיין יש תקווה ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן אתה צודק בימים שאני עושה אירובי אני באמת מוסיף קלוריות אני יסביר לך למה זה חשוב לי, בעבר שהייתי שמן לא היה לי סיבולת לב ריאה בשיט הייתי משחק 10 דקות עם חברים כדורגל ואחרי זה היה לי קשה, היום הגעתי למצב שאני רץ בלי הפסקה ואפילו חברים שלי לא מבינים את זה, בכל מקרה זה חשוב לי כי בכל זאת אחת ההנאות שלי בחיים זה כדורגל אחרי הפיתוח גוף, אז תמיד כיף להיות טוב במשהו שאתה אוהב. ושוב יאיר אני באמת מעריך אותך ואני מבטיח שבקרוב תהיה לכם הפתעה בנוגע להתקדמות שלי, אני כרגע לא מעלה תמונות כדי שיהיה שינוי רציני למרות שאני כבר רואה שינוי וגם המאמן שלי אבל אני מבטיח בקרוב אני יעלה שוב יאיר המון תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אללה תן בראש אח יקר,עוד תפתיע את כולם!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אתה ממליץ?
מה אתה ג' יפית ? (אני בודק אם לא רשמת תנובה בלבן או משו...)