|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
פעם הבאה כשאתה בחור לשתף אותנו בפנינות החכמה שלך, תעשה את זה בפרופיל נמוך יותר עם קצת פחות רוח וצלצולים. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() נשים גמישות מגברים, לכן הן יבצעו סקוואט יותר טוב. הן גם לא בעלות אגו גברי שגורם להן להעמיס משקל שלא יכולות להתמודד איתו ואז לבצע רבע סקוואט.
![]() |
#23 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() *******
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() Ynz, ערכתי לך את ההודעה. יש גבול.
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואל תגיד לי "חובת ההוכחה חלה עלייך", כי אין לי כוח להביא הוכחה. ובבקשה אל תגרום לי להתערב איתך, אתה לא רוצה לקנות וודקה לעוד מישהו.
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל אדם בנוי גנטית בצורה שונה, אין כזה דבר בנות גמישות יותר מגברים, כל אחד והגמישות שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כן, כל אדם בנוי בצורה שונה זה נכון אבל בגדול נשים גמישות מגברים, זה אומר שאם ניקח גבר ואשה, רוב הסיכויים שהאישה תהיה גמישה יותר. לא אמרתי שכל בת גמישה מכל בן.
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() לנשים יש פחות בשר מסביב העצמות. זה מה שמוסיף להן גמישות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() ועדיין הכל תלוי במבנה הגנטי, אין כזה דבר נשים יותר גמישות מגברים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ולא כל מבוגר מפותח יותר מכל ילד כי יש ילדים כיתה ח ויש אנשים שבגיל 20 עוד ל גדל להם שיערות בבית שכי. אתה יותר מידיי נכנסת לזה ב"ראש קטן"... זה לרוב... לכל כלל יש יוצא מהכלל..
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אצלנו במכון יש בחורה אחת שעושה קבוע דיפ סקוואטים, דווקא זה עשה לה אחלה תחת, למרות שהקוואדס שלה טיפה גדול מידי, כנראה ששרירים בתחת עושה לבנות תחת פצצה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
את הסקוואט המציאו בשביל שנוכל להתענג על התחת היפה שלהן
![]() |
![]() |
#35 |
חבר מתחיל
|
אני מבצעת את התרגיל הזה ,לעמוד זרועות ישרות קדימה , לרדת ולעלות , וזה עושה לי כאבים נוראים בברכים , ואין תוצאות מי יודע מה , וגם אני עושה כל יום 10 דקות על מכשיר שדומה לאופניים אך בעמידה ו2 מוטות שזזות לידיים קדימה ואחורה, והבעיה פה שאני לא רוצה לשרוף קלוריות, הרגליים רזות מספיק והתחת שלי קטן , שאני נלחמת שתתנפח קצת, אז מה לעשות איזה תרגילים לבצע בכדי שתתנפח לי , וכמה זמןןןןן ביום.... תודה לכל אלו שעזרו ויעזרו.:carry86w:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() התחת שלך לא יצטמק מלעשות סקוואטים, ומה שאת מתארת זה סקוואטים עם משקל גוף, בלי מוט.
אם זה עושה לך כאבים בברכיים דאגי לחימום מתאים לפני כן. המכשיר הזה נקרא סקי/קרוס טריינר.
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר מתחיל
|
![]() הלווווווווווווווווווווווווווווווווו... העליתי את הנושא בכדי שמישהו יעזור לי לא לגרום לויכוח שלא קשור . אז תעשו לי טובההה, יש לכם מה להגיד בקשר לנושא בבקשה ,אין לכם ,תגידו במקום אחר בכדי להשאיר מקום לאלה שבאמת רוצים לעזור ולא להעמיס סתם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() כל ההודעות הלא קשורות נמחקו. תמנעו מהשטויות האלה פעם הבאה.
![]() |