|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נקלעתי לוויכוח עם חבר בקשר לספיגת הסידן ואחוזי השומן
התווכחנו אם למשל צורכים מוצרי חלב של 0.5-1% אז ספיגת הסידן לא נספגת בצורה טובה ואם צורכים מוצרים 3-5% הסידן נספג בצורה טובה יותר בגוף? מה נכון פה? ואם אפשר הסבר תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמעתי תמיד שצריך 3 אחוז שומן על מנת שהסידן ייספג
אבל לפני חודש בערך יצא לי לדבר עם כמה תזונאים שאמרו לי שזה סתם מיתוס יש ויטמנים מסויימים שחייבים שומן כדי להיספג אבל עם הסידן זו סתם המצאה הוא נקלט טוב גם ב0 אחוז ו1 אחוז. הבעיה עם סידן זה אם משלבים איתו קקאו או קפאין.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מי אמר שהשומן הזה צריך לבוא מהחלב? למה לא משאר המזונות שצורכים? אף אחד לא צורך שומן רק ממקור של חלב
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() צריך להיות נורא משועמם כדי לדבר על דברים כאלו ביום יום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זאת אומרת שאפשר למשל קוטג' 1% עם כפית שמן זית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ?
1234 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ש: אחוזי שומן במוצרים וספיגת החלבון | ob9 | תזונה ותוספים | 3 | 04-09-09 20:26 |
איך אפשר למדוד אחוזי שומן במדוייק במקרה של אחוז שומן גבוה? | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 29-05-08 07:58 |
משק הסידן | m0she | תזונה ותוספים | 13 | 09-05-08 18:21 |
אחוזי שומן בגוף-אפשר תמונות שאני אוכל להעריך כמה אחוזי שומן יש לי? | gps | תזונה ותוספים | 6 | 15-05-07 21:35 |
שאלה- ריכוז שומן באיזור החזה, הורדת אחוזי שומן ואימונים יעזרו? | IlOA | אימונים | 12 | 02-03-07 07:22 |