ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-10-09, 14:24   #1
mrkrabxD
Banned

ברירת מחדל שאלה קצת מפגרת על קולה xd

אומרים לי שהקולה פוגעת בבנית השריר אמרו לי את זה 2 מדריכים כבר השאלה שלי אם זה נכון?אני שותה בכמויות קולה אז אני רוצה את דעתכם ומה אתם אומרים על שתית קולה במאסה?אין בזה שומן ויש בזה הרבה פחמימות וקלוריות אתם חושבים זה טוב להשלמת ערכים?תודה לעוזרים
mrkrabxD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-09, 14:34   #2
POPOIUY6Y
חבר פעיל

כן ומה לגבי דיאט קולה או קולה זירו
או כל סוג של קולה כמו rc פפסי וכו
POPOIUY6Y מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-09, 17:27   #3
mrkrabxD
Banned

popo אתה אומר אז שהקולה פוגעת בשריר?בכל אופן חבר'ה תגיבו אני מחכה לשמוע את דעתכם
mrkrabxD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-09, 17:56   #4
Nitro Speed
חבר פעיל

הסמל האישי שלNitro Speed

לא פוגע בכלום מעצם היותו משקה.
קולה עצמה לא הדבר הבריא ביותר בעולם.
אבל אין קשר לשרירים
Nitro Speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-09, 18:11   #5
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nitro speed צפה בהודעה
לא פוגע בכלום מעצם היותו משקה.
קולה עצמה לא הדבר הבריא ביותר בעולם.
אבל אין קשר לשרירים
+11
בשרירים זה לא יפגע אבל יש דברים לא בריאים לדוגמא הסוכר שם
תעבור לזרו טיפה יותר בריא
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-09, 18:16   #6
carlob
חבר פעיל

היתי שותה קולה 20 דקות לפני אימון וזה היה ממש עוזר בריצה (לא במשקולות)יש שם פחמימות זמינות מה שנותן אנרגיה גדולה לאימון וכך גם אתה תשרוף את הפחמימות שהכנסת....
carlob מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-09, 18:21   #7
ניר.מ.
חבר פעיל

עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mrkrabxD צפה בהודעה
אומרים לי שהקולה פוגעת בבנית השריר אמרו לי את זה 2 מדריכים כבר השאלה שלי אם זה נכון?אני שותה בכמויות קולה אז אני רוצה את דעתכם ומה אתם אומרים על שתית קולה במאסה?אין בזה שומן ויש בזה הרבה פחמימות וקלוריות אתם חושבים זה טוב להשלמת ערכים?תודה לעוזרים
לא הורס שום מסת שריר
אבל...
זה לא!! לא!! משלים שום ערכים...הפחמימות בקולה הן פחמימות פשוטות ולא מועילות..ובכללי קולהלא בריא...
אגב במסה צריך שומן מהצומח אבל פחמימות פשוטות לא מקומן בתפריט (חוץ מאחרי אימון)
תנסה לעבור לzero או שפשוט תמשיך לשתות אבל אל תהיה באשליה שזה משלים ערכים או משו. סתם חרא.
ניר.מ. מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-09, 18:25   #8
Nitro Speed
חבר פעיל

הסמל האישי שלNitro Speed

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניר.מ. צפה בהודעה
לא הורס שום מסת שריר
אבל...
זה לא!! לא!! משלים שום ערכים...הפחמימות בקולה הן פחמימות פשוטות ולא מועילות..ובכללי קולהלא בריא...
תנסה לעבור לzero או שפשוט תמשיך לשתות אבל אל תהיה באשליה שזה משלים ערכים או משו. סתם חרא.
ממתי פחממה פשוטה היא לא פחממה?
מזה לא משלים ערכים?ברור שכן.
Nitro Speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-09, 18:29   #9
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניר.מ. צפה בהודעה
לא הורס שום מסת שריר
אבל...
מה זה משנה פחמימות פשוטות או מורכבות?
הרי מורכבת בסופו של דבר מתפרקת לפשוטה אז חוץ מזה שזזה לוקח טיפה יותר זמםן לגוף לפרק את זה אין יתרון נוסף , ככה שאין לך כלכך מה להיות נגד פחמימה פשוטה..
עניין אחר הוא שהפרוקטוז בקולה לא מומלץ גם מבחינה בריאותית וגם כי הוא בקושי ממלא גליקוגן בשריר ויותר בכבד שם אין הרבה מקום...
ישן 19-10-09, 19:39   #10
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

תחליף מדריכים.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-09, 23:33   #11
Perfect Investor
חבר פעיל

העתקתי מאמר ששלחו לי במייל על מה קורה לנו אחרי שתיית בקבוק קוקה קולה...
המינימום שכל אחד מאיתנו חייב לעשות, זה לקרוא. אח"כ כל אחד יבחר אם לשתות קולה או לא......תיהנו!!

מה קורה לנו אחרי שתיית בקבוק קוקה קולה...

תוך 10 דקות: 10 כפיות סוכר נכנסות אליך לגוף (כל צריכת הסוכר היומית המומלצת). אתם לא תקיאו ממכת הסוכר המטורפת הזו, בגלל חומצה זרחנית ששוברת את טעם המתיקות החזק ונותנת למשקה להיבלע.

20 דקות: רמת הסוכר בדם עולה, מה שגורם להתפרצות אינסולין. הכבד שלך יגיב לזה בהפיכת כמה שיותר סוכר לשומן.

40 דקות: ספיגת הקפאין הסתיימה, האישונים מתרחבים, לחץ הדם עולה, הכבד מפריש סוכר למחזור הדם. רצפטורים במוח יגרמו להרגשת ערנות.

45 דקות: הגוף מגביר את ייצור הדופאמין בגוף מה שגורם לגירוי מרכזי ההנאה במוח. הרואין עושה פעולה דומה...

מעל שעה: החומצה הזרחנית שבמשקה תגרום לסידן, קלציום ואבץ להתקבץ במעי הדק, דבר אשר יגרום למטבוליזם מהיר ורב יותר.

מעל שעה: הקפאין יגרום לשתן מוגבר, אשר יאסוף איתו סידן, מגנזיום ואבץ אשר היו מיועדים לחיזוק ובניית העצמות.

מעל שעה: תגובות המשקה מתחילות להתפוגג, הגוף יעבור ירידת סוכר חדה. תורגש איטיות/כבדות/עצלנות. שוב תשתינו את המים שהיו במשקה ואיתם חומרים שהיו מיועדים לחיזוק ובנייה של העצמות והשיניים.
ישן 19-10-09, 23:50   #12
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Perfect Investor צפה בהודעה
המינימום שכל אחד מאיתנו חייב לעשות, זה לקרוא. אח"כ כל אחד יבחר אם לשתות קולה או לא......תיהנו!!

תוך 10 דקות: 10 כפיות סוכר נכנסות אליך לגוף (כל צריכת הסוכר היומית המומלצת).
מזה כמוץ מומלצת שלפחמימות? 150 גרם?שטויות
אתם לא תקיאו ממכת הסוכר המטורפת הזו, בגלל חומצה זרחנית ששוברת את טעם המתיקות החזק ונותנת למשקה להיבלע.

20 דקות: רמת הסוכר בדם עולה, מה שגורם להתפרצות אינסולין. הכבד שלך יגיב לזה בהפיכת כמה שיותר סוכר לשומן.
הקפיצה לא כזאת חדה כי חצי מזה פרוקטוז מה שמעט ספיגת גלוקוז , אבל אפילו אם היה מהיר אז מה?
השני לא מחייב

40 דקות: ספיגת הקפאין הסתיימה, האישונים מתרחבים, לחץ הדם עולה, הכבד מפריש סוכר למחזור הדם. רצפטורים במוח יגרמו להרגשת ערנות.
מי ישמע כמה קפאין יש בקולה
========
ישן 19-10-09, 23:53   #13
גד"שניק
Gay lord

ציטוט:
פורסם במקור על ידי perfect investor צפה בהודעה

תוך 10 דקות: 10 כפיות סוכר נכנסות אליך לגוף (כל צריכת הסוכר היומית המומלצת). אתם לא תקיאו ממכת הסוכר המטורפת הזו, בגלל חומצה זרחנית ששוברת את טעם המתיקות החזק ונותנת למשקה להיבלע.

45 דקות: הגוף מגביר את ייצור הדופאמין בגוף מה שגורם לגירוי מרכזי ההנאה במוח. הרואין עושה פעולה דומה...

מעל שעה: החומצה הזרחנית שבמשקה תגרום לסידן, קלציום ואבץ להתקבץ במעי הדק, דבר אשר יגרום למטבוליזם מהיר ורב יותר.

מעל שעה: הקפאין יגרום לשתן מוגבר, אשר יאסוף איתו סידן, מגנזיום ואבץ אשר היו מיועדים לחיזוק ובניית העצמות.

מעל שעה: תגובות המשקה מתחילות להתפוגג, הגוף יעבור ירידת סוכר חדה. תורגש איטיות/כבדות/עצלנות. שוב תשתינו את המים שהיו במשקה ואיתם חומרים שהיו מיועדים לחיזוק ובנייה של העצמות והשיניים.
אחד התותחים בפורום כל תשובה כמו שצריך במיוחד באשכול שלי,
גד"שניק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-09, 11:28   #14
Perfect Investor
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
========
אז ככה,
א. לי יצא במחשבון קלוריות ש-10 כפיות סוכר זה כ-50 גרם ולא 120 . נכון שזה לא הרבה, קח בחשבון שאין לי שמץ מי כתב את המאמר הזה. הדבר הלא טוב בעניין שזה פשוט פחמימה פשוטה שניספגת מהר, וברגע שיש קפיצת סוכר חדה, הגוף ממהר להכניס את עודפי הסוכר אל מאגרי השומן.
ב. בבקבוק קולה יש כ-150 מ"ג קפאין, כאשר לא מומלץ ביום יום לעבור א ה350 מ"ג. גם זה לדעתי יש לקחת בעירבון מוגבל , הכל תלוי במשקל הגוף . בנוסף יש לקחת בחשבון את הקפאין ממוצרים נוספים שצרכת במהלך היום: קפה , תה, שוקו, שוקולד וכו'
ג. הדגש העיקרי בעניי לגבי הקולה , הוא החומצה שיש שם , שגורמת להתמוססות השן ואוספת איתו סידן המשמש לבניית העצמות והשיניים....... בטוח שלפחות 90% מהפורום כאן שם דגש לצרוך מספיק חלבון, פחמימה, שומן, סיבים , סידן, ברזל.... אף אחד כאן לא היה רוצה להשתגע בלהשלים את הסידן שהחומצה מסיעה איתה בדרך, או לחשוב שהוא עובד מאוד קשה בחד"כ בין היתר כדי לחזק את העצמות, אבל מנגד שותה קלה שמסיעה את הסידן מהעצמות ומביאה להיחלשותן....
אין לי מושג מהיא כמות הסידן שהחומצה מסיעה איתה, אבל באופן אישי גם לא אסתכן כדי לברר

הקלפים פשוט מונחים על השולחן, כל אחד יבחר לעצמו מה טוב לו ויעשה.........
ישן 20-10-09, 11:29   #15
Perfect Investor
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גד"שניק צפה בהודעה
אחד התותחים בפורום כל תשובה כמו שצריך במיוחד באשכול שלי,
תודה חבר...
אם אפשר לעזור, אז למה לא
ישן 20-10-09, 11:42   #16
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Perfect Investor צפה בהודעה
אז ככה,
א. לי יצא במחשבון קלוריות ש-10 כפיות סוכר זה כ-50 גרם ולא 120 . נכון שזה לא הרבה, קח בחשבון שאין לי שמץ מי כתב את המאמר הזה. הדבר הלא טוב בעניין שזה פשוט פחמימה פשוטה שניספגת מהר, וברגע שיש קפיצת סוכר חדה, הגוף ממהר להכניס את עודפי הסוכר אל מאגרי השומן.
זה לא פחמימה פשוטה דבר ראשון אלה מורכבת בקולה יש את ה HFCS שזה סירופ טירס המורכב מ 55% פרוקטוז ו 45% גלוקוז,ככה שהיא תספג יותר לעט מלחם לבן או סוכר ענבים או מתרים שכולם פה אוכלים זה אחד..
דבר שני מי אמר שאם יש קפיצה מהירה של אינסולין ישר הכל נאגר לשומן?אינדקס גליקמי לא אומר כלום על הגירת שומן , אין לו חשיבות פה.
תוכל 100 גרם פחמימה פשוטה או 100 גרם פחמימה מורבת מלאה לא יהיה שינוי בקצב הפיכתם לשומן , כאילו שוב GI לא אומר כלום פה.

ב. בבקבוק קולה יש כ-150 מ"ג קפאין, כאשר לא מומלץ ביום יום לעבור א ה350 מ"ג. גם זה לדעתי יש לקחת בעירבון מוגבל , הכל תלוי במשקל הגוף . בנוסף יש לקחת בחשבון את הקפאין ממוצרים נוספים שצרכת במהלך היום: קפה , תה, שוקו, שוקולד וכו'
לא יודע מאיפה לקחת את ההמלצה ההמלצע היא לא לעבור את ה 9-10 מ"ג לקילו..
כלומר אם אתה שוקל 70 קילו אז לא לעבור את ה 700 , שוב זאת המלצה.

ג. הדגש העיקרי בעניי לגבי הקולה , הוא החומצה שיש שם , שגורמת להתמוססות השן ואוספת איתו סידן המשמש לבניית העצמות והשיניים....... בטוח שלפחות 90% מהפורום כאן שם דגש לצרוך מספיק חלבון, פחמימה, שומן, סיבים , סידן, ברזל.... אף אחד כאן לא היה רוצה להשתגע בלהשלים את הסידן שהחומצה מסיעה איתה בדרך, או לחשוב שהוא עובד מאוד קשה בחד"כ בין היתר כדי לחזק את העצמות, אבל מנגד שותה קלה שמסיעה את הסידן מהעצמות ומביאה להיחלשותן....
אין לי מושג מהיא כמות הסידן שהחומצה מסיעה איתה, אבל באופן אישי גם לא אסתכן כדי לברר
משקאות הדיאט , שמכילים ממתיקים מלאכותיים כגון אספרטיים ניראו דווקא כתורמים לבריאות השן עליידי יצירת רוק..יש מאמר מעולה של משה בנושא הזה.
הקלפים פשוט מונחים על השולחן, כל אחד יבחר לעצמו מה טוב לו ויעשה.........
.......
ישן 20-10-09, 11:53   #17
Perfect Investor
חבר פעיל

מדברייך נישמע שאתה בקיא בנושא....
לגבי ההמלצה בנושא צריכת הקפאין, זה לקוח ממחשבון קפאין שמצאתי באינטרנט.
מזלי שקולה זה אחד המשקאות שלא טעימים לי , כך שלי אין התלבטות בנושא
ישן 20-10-09, 11:55   #18
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי perfect investor צפה בהודעה
מדברייך נישמע שאתה בקיא בנושא....
לגבי ההמלצה בנושא צריכת הקפאין, זה לקוח ממחשבון קפאין שמצאתי באינטרנט.
מזלי שקולה זה אחד המשקאות שלא טעימים לי , כך שלי אין התלבטות בנושא
טיפה פה ושם
כל דבר צריך לקחת ממקור מוסמך כמו מחקר שאתה בודק אותו ורואה שהוא אמין או מאמרים שאתה יודע שאפשר לסמוך על האדם שרושם אותם.

עריכה לתגובה הקודמת:
קולה תספג טיפה יותר מהר מלחם לבן
ישן 20-10-09, 12:27   #19
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
+11
בשרירים זה לא יפגע אבל יש דברים לא בריאים לדוגמא הסוכר שם
תעבור לזרו טיפה יותר בריא
קולה זירו יותר בריא?
ממתי ממתיק מלאכותי הוא דבר טוב , אם מדובר בבריאות אז עדיף כבר קולה רגילה .
ישן 20-10-09, 12:47   #20
propush
חבר פעיל

עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^

אני לא מבין מה הדיון. זה מלא בסוכר שלעצמו הוא לא מקור הפחמימה המומלץ ביותר בלשון המעטה, וזה למרות שהוא אכן פחמימה.
חוץ מזה מלא בעוד כל מיני דברים, שחלקם יודעים מה הם גומרים וחלק לא (כמו למשל "חומרי טעם" שזה אומר שהם שמים שם מה שהם רוצים ואף אחד לא יודע מה זה, כן כן, ככה זה עובד. וגם צבע מאכל כרמל, שידוע לשמצה בקרב התוספים). בקיצור, זה מאוד לא מומלץ. לא משנה כן בקריחת סידן כן מהר כמו לחם לבן או לא. זה ממש לא מוסיף לבריאות.
propush מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה