|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם אמרתי את זה. ציטוט:
אמרת שלמאזן בכלל אין חשיבות . גם לאנשים בלי נטייה להשמנה יש חשיבות למאזן אם הוא יהיה מפוצץ מלא קולוריות אז הוא כן יעלה בסוף.
![]() |
![]() |
#22 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתה תקופה שאכלתי אחד כמעט כל יום הבעיה היחידה שזה יקר [אבל טעים רצח :ג] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
ומה שרשמת פה לא קשור לשום דבר כי 99% מהאנשים בעולם שיאכלו את התפריט הזה ולא משנה כמה יתאמנו יהיו שמנים מאוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אליפטי זה קרוס טריינר? אם לא אשמח לראות תמונה של זה
אשמח גם לדעת כמה זמן אתה בערך רץ?(מבחינת זמן והאם זה ריצה ברצף) תודה אני למשל בריצה עושה 7 ק"מ |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
כמה זמן ריצה? תלוי אם אני רוצה לרוץ מהר או סתם לרוץ ... שאני מכוון לריצה מהירה אני רץ בין 4 ל-4.5 דקות לק"מ ושזה בשביל הסבבה אז 5 דקות לק"מ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה שאני משגע אותך ותודה שאתה עונה על השאלות אבל כמה קמ"ש בערך אתה רץ? אני מתככוון מהירות
ומאוד מרשים שאתה מבצע אירובי גם במסה כמוני יש כאלה שמזלזלים בזה ואני חושב שזה מאוד חשוב למי שרוצה לשמור גם על סיבולת |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
שאני רץ זה בד"כ לא בחדר כושר, ככה שזה יוצא בערך 13 קמ"ש~ הרגע חזרתי מ-5 ק"מ עם חבר יצא לנו בריצה קלילה 24 דק'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() כמה פעמים בשבוע אתה עושה אירובי בחיטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() גם אותי מטרידה השאלה כי אני חושש להשמין..
אז זה בוודאות תלוי אך ורק בתזונה? כי לצערי אני לא מהגנטיקה של השחיפים.. כל דבר קטן שאני אוכל אני עולה במשקל.. בעייתי מאוד אולי הפיתרון זה להיות על מאזן קלורי שווה, לא שלילי ולא חיובי? באמצע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() "I don't like to write about the overrated topic of nutrition. Training is 99% of the battle."
— Dave Tate from the EliteF
![]() |
#35 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() זה כי אתה חושב שאימון זה כמה זמן דשדשת על האליפטי תוך כדי צפייה בחדשות
![]() |
#37 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() אתה באמת חושב שאימונים זה יותר חשוב מתזונה?
תקן אותי אם אני טועה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() אני חושב שאימונים זה החלק הקריטי במשוואה, ובאימונים חשוב להתעסק ולדעת. אני חושב שבהשוואה לאימונים, תזונה זה לא משהו שצריך להתעמק בו באותה המידה. למטרות אתלטיות צריך לאכול טוב וזהו
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 19-10-09 בשעה 02:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
פולי וואנט'ס אה קרקר?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני דווקא חושב שתזונה יותר חשובה. אבל אי אפשר באמת להכריע ולדעתי גם לאינדיוידואל יש נטיות שונות להתקע אם זה יותר בתזונה או יותר באימונים.
|
![]() |
![]() |