|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שבוע טוב, כפי שציינתי בנושא הקודם, התחלתי להתאמן.
כפי שהליצו פה בתוכנית fbw ככה גם המדריך בחדר כושר המליץ ובנה לי תוכנית. היום השלישי לאימונים היום אני מתכוון גם ללכת להתאמן, הבעיה אני מקבל תשישות באמצע האימון. אני מגיעה לכשירים בחוסר חשק וכוח ולא מצליח להתאמן במשקל שנכתב לי. מה עושים ? ועוד משו, סוואנה תורמת משו לגוף ? נערך לאחרונה על ידי tomerd22, 16-08-09 בשעה 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אל תתפוס אותי במילה כי זה יכול להיות משהו אחר,
אבל חוסר כוח/רצון באימון/לפני אימון זאת אינדקציה נפוצה לאימון יתר נ.ב אתה לא אמור להתאמן לפי משקלים שנכתבו לך, זה אחד הדברים הכי מטומטמים שקיימים הארדגיינר מתחיל על 45 קילו יעבוד באותם משקלים כמו פריק גנטי מתחיל על 100? תתחיל מנמוך (אפילו רק מוט/20 קילו במכונות אם זה כבד לך) ותמצא את משקלי העבודה שלך לבד
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעיה היא נאמר והתחלתי בלחיצת חזה אחרך עברתי לגב אותם עשיתם במשקלים שכתוב, התחלתי כתפיים ופה פתאום הבעיה, אין לי כוח להרים תמשקל אני תשוש מהמכונות הקודמות.. מבין ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היגיון פשוט היה אומר לי להשתמש במשקל נמוך יותר
אבל זה רק אני
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
ואתה לא אמור להרגיש תשוש אם אתה מרגיש תשוש סימן שאתה באימון יתר, אם אתה רואה שאתה ממשיך להיות תשוש באימונים הבאים קח מנוחה של שבוע ותחזור לאימונים בהדרגה זה יעשה לך רק טוב
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() תתחיל לאט ובעדינות אין לאיפה למהר
משקלים נמוכים 12-15 חז' 2-3 סטים. עם הזמן אתה תראה שאתה מסוגל ליותר. נסה לעבוד בצורה איטית וביקורתית לא כמו רוב המתחילים שסתם עושים מהר. תנועה איטית ומלאה.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ישן טוב ? בא עירני לאימון ? סאונה זה סתם כיף, ומנקה את נקבוביות העור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
לשאלה: כנראה שהמשקלים גבוהים מדי.. לא מציבים משקל לפי מה שמצליחים לעשות כשמגיעים רענן או לפי איך שהחבר עושה או לפי איך שאתה היית רוצה לעשות... סתם מטומטם.... תתחיל מנמוך יותר פשוט ואל תבלבל בשכל לגבי משקלים התחלתיים ותראה איך אתה עולה בהם מהר מאוד-->אלא אם כן אתה מעדיף לעשות במשקל שהצבת לעצמך (אלוהים יודע על סמך מה חח) ולא לעלות במשקל -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תקשיב לו הוא סתם שחיף ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחי או שאתה באימון יתר.. או שאתה לא אוכל מספיק !
אתה אוכל טוב לפני האימון ? אתה ישן את ה6-8 שעות בלילה ? כמה זמן האימון שלך נמשך ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() |
![]() |
![]() |