|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אז ככה.. אני בן 16 וחצי 1.78 שוקל 56 ואני רוצה להכין תוכנית אימונים.. אני קראתי את כל המדריכים בכל מקום ועדיין אני קורא דברים שמנגדים אחד את השני כל הזמן..
אז אם מישהו שבאמת מבין בזה וכבר היה בסיטואציה הזאת יכול לתת לי כמה טיפים לבניית תוכנית אני יודה לו מאוד! אני מעדיף יותר תוכנית abc.. המטרה שלי היא לעלות במסת השריר ולנפח את הגוף.. ואל תדאגו אני רציני מוכן להתאמץ ואני לא כזה חלש למרות המשקל שלי :x אם מישהו גם יכול להביא לי תכנית אימונים שתתאים לי זה יהיה ממש טוב! סתם בשביל להבהיר עכשיו אני מתחיל לאכול אוכל.. ד"א אל תגידו לי לדבר עם המדריכים שלי במכון כי לאף אחד שם לא אכפת מכלום.. עריכה: אם יש לי חבר והוא גם גובה 1.78 ומשקל 63 אבל אחוז שומן קצת יותר גבוה משלי הוא עדיין צריך את אותה תוכנית כמו שלי? כמו שאני רואה אנחנו מרימים אותם משקלים בהכל תודה רבה לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מארק ריפטו ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ss זה בשבילך
תקרא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() קראתי מדריך על זה בisraelbody וראיתי שזה עובד על ממש קצת מקומות בגוף.. הרוב זה רגליים קצת חזה וכתפיים.. מה עם יד קידמית,גב,יד אחורית,בטן ועוד כמה שבטח שכחתי
הנה קישור: israelbody.org/Index.asp?CategoryID=82&ArticleID=1170 תוסיף www לפני זה.. זה לא נותן לי לפרסם קישור בלי 7 הודעות בפורום |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם מסבכים אותו?
תעשה תוכנית רגילה יש פה תוכניות לדוגמא |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() חח ראיתי את התוכניות פה והשמות של התרגילים לא הבנתי כמעט כלום מהם :o
ד"א אם זה משנה משהו אני חודש במכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כמה ימים בשבוע אתה מתאמן? אתה יכול לנסות את הab שלי מתאימה ל4-5 פעמים בשבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() כרגע אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, אני יכול להעלות את זה ל4.. אפשר בבקשה את התוכנית שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה להתקדם ?
או לשחק בחדר כושר ? תמשיך להקשיב לליצנים למעלה ss תקדם אותך הכי טוב והכי מהר |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה השם הזה מחרמן אותך, או שהוא משלם לך כדי שתזכיר אותו?
בא לי להקיא כבר מהשם הזה....
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|