|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() *חזה*
בנץ פרס-סט חימום + 2 סטים שכיבות שמיכה על האגרופים - 2 סטים פרפר עם כבלים-2 סטים לחזה+2 סטים למטה (חזה תחתון) *כתפיים* לחיצת ארנולד-3 סטים מיליטרי פרס-3 סטים *יד אחורית* שכיבות שמיכה באחיזה צרה על מדרגה- 3 סטים אפשר להוסיף מקבילים? B *גב* אם אתם מכירים את המשולש הקטן הזה שנראה ככה ^ ומושכים מלמעלה לחזה-3 סטים מתח-3 סטים מסור בשכיבה על הבטן עם 2 הידיים ביחד-3 סטים *יד קדמית* תרגיל כזה שאני מתחיל בפשיטים ובתנועה למעלה עובר מפטישים לרגיל כזה שהמשקולות מאוזנות - 3 סטים כפיפת מרפקים רגילה עם מוט w- 2 סטים *רגליים* סקוואט - 4 סטים לחיצת תאומים-2 סטים + דרופ סט ותביאו עוד תרגיל משהו רצחני עם דגש על התאומים (לא דדליפט-גם מסובך וגם התחת שלי מספיק גדול) טוב איך התוכנית? מה הייתם משפרים ולמה? תגידו את השיפורים ואני יערוך כל דבר קטן סדר התרגילים הוספה הסרה הכל תגידו ואני יערוך תודה לעונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
ככה ותוסיף בטן פעמיים בשבוע 3x12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לנמק למה?
ואיזה תרגיל יהיה טוב ליד אחורית חוץ מלחיצה צרפתית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נשמעת תוכנית לא טובה בכלל...
אבל אני לא אוהב את חלוקת ה-ab, אז כנראה בגלל זה. ליד אחורית יש לך מלא אפשרויות. מקבילים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא טובה תגידו למה
אני יכול לעשות מקבילים, אבל תוכנית שעברה נתנו לי מקבילים כתרגיל לחזה... (אולי משהו עם הזיוות? כי נתנו לי לעשות צרים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() חוץ מהכול שום דבר
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מתאמן בחד"כ?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית פשוט לא טובה.
הייתי משנה הכל. לדוגמא תיראה את אימון הרגליים שלך רק תרגיל אחד של סקוואט. תאומים לא מחשיבים כתרגיל רגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן
אבל אני לא אוהב מכונות, אני עובד יותר חופשי, זה יותר טוב לא? והוספתי עוד תרגיל רגליים, שניה אני עורך, אבל מה לא טוב חוץ מזה? עריכה:למה את ההודעה הראשונה שלי אי אפשר לערוך? חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשאול באיזה חדר כושר אתה מתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אתה חושב שעדיף[למטרת פיתוח גוף] לעשות שכיבות שמיכה במקום לחיצת חזה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא, אני עושה גם וגם
ואני מתאמן בקאנטרי ברמת השרון למה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() a:
חזה: לחיצת חזה במוט בלי שיפוע 3 סטים של 6-12 לחיצת חזה בדאמבלים שיפוע עליון 3*8-12 קרוס אובר\פלייס(תבחר) 2*10 כתפיים: לחיצת כתפיים בדאמבלים 4*8-10 הרחקת זרועות 2*10 יד אחורית: לחיצה צרפתית 3*8-10 פשיטת מרפק בפולי 3*6-12 בטן: איזה תרגיל שתבחר 3-4 סטים של 10-15 חזרות b: גב: פולי עליון רחב 3*6-12 מסור בדאמבלים 3*8-10 t bar\משיכה עליונה 2*8-10 יד קדמית: כפיפת מרפק מוט ישר 3*6-10 כפיפת מרפק בדאמבלים 3*8-10 רגליים: סקוואט 4*8-12 דדליפט 4*8-10 פשיטת ברכיים 3*8 אפשר להוסיף גם תיאומים 2 סטים אם בא לך. זה הולך ככה: ABXABX ז"א יומיים מתאמן, יום נח, יומיים מתאמן, יום נח וכו' לטעמי תוכנית טובה, חכה לתגובות שיתקנו וישפצו.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי מעדיף להתחיל עם רגליים ואז כתפיים. במקום פשיטת מרפקים->מקבילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() דדליפט אין על מי לסמוך.. כל המאמנים מפגרים, ואף אחד לא יודע תטכניקה של דדליפט
ולמה הורדת פרפר מיליטרי פרס מתח והבנט אובר רואו המשופץ שלי? אלה אחלה תרגילים אז למה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() אני תמיד העדפתי לשים רגליים בסוף אימון
אחרי אימון רגליים כבד קשה למשיך להתאמן, קשה ללכת כמו שצריך, ואין שום התנגשות משמעותית, אז התרגלתי אבל זה עניין גמיש.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אולי תסבירו למה הורדתם את כל התרגילים האלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() לא ערכתי את התוכנית שלך
הכנתי חדשה.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי.. למה לא שילבת אותם בתוכנית שלך?
|
![]() |
![]() |