|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() האימון הביא לי פאמפ אדיר ופעם ראשונה שנתפס לי היד קדמית בזכותו
![]() וכל זה מ3 סטים עשיתי 2 סטים כפיפות ריכוז, הוספתי משקל ליותר ממה שאני אמור לעשות רגיל, את החלק החיובי של התנועה עשיתי בעזרת היד השניה, ואת החלק השלילי רק עם אותה יד בספירה ל4-5 (שניות) זה תרגיל ממש רצחני ומפסיקים בו לפני שהמשקל נופל מהר מדי בגלל הכאב אחר כך נתתי סט אחד של 21's, למי שלא מכיר אלה כפיפות מרפקים כשעושים 7 חזרות מלמטה לאמצע המהלך, 7 חזרות מהאמצע לסוף ו7 חזרות מלאות תכננתי לעשות שני סטים של 21's אבל זה כבר היה סיוט אז ויתרתי על השני הנה התרגילים בוידיאו http://www.youtube.com/watch?v=UheCchftswc&feature כפיפות ריכוז שמתמקדות רק בחלק השלילי - מההתחלה 21's - מ2:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() זה שיש לך פאמפ לא אומר על שום דבר עם התרגיל טוב או לא טוב..
מספיק בלהתעסק בחרא תתחיל לעשות פרס-מתח-בנץ ותעלה במשקלים וזה ישפר תידיים לא הכפיפות מרפקים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אתה טוען שאם תרגילים פשוטים כמו סתם כפיפות מרפקים בעמידה 10 חזרות עד חזרה לפני כשל לא מביאים לי הרבה פאמפ ולמחורת לא נתפס אפילו טיפה השריר, ותרגיל כזה מביא לי מלא פאמא ונתפס לי השריר הזה פעם ראשונה, זה לא אומר שהוא יותר מעודד גדילה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וזה שנתפס לך השריר זה לא אומר שום דבר בקשר לתועלת התרגיל ואן קשר לגדילה... על תיהיה לי ילד בייספס חזה אחי.. תתעסק בבסיס תאכל טוב,תתאמן כבד ותעלה משקלי עבודה וזהו.. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() מי אמר שאין קשר בין פאמא ודומס לתועלת התרגיל ? איזה מחקר מטומטם ? אתה יודע כמה מחקרים מטומטים שאם היית מקשיב להם לא היית גודל בחים היו ?
המחקרים המפגרים האלו זה הדבר האחרון להקשיב לו כשהם ידעו להסביר ולהוכיח מדעית שתרגיל שלא מאמץ אותי מפתח אותי יותר מתרגיל שמאמץ אותי אני אקשיב לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אם יש אני צריך להביא לך מחקר שמוכיח את זה? כאילו אתה חושב שבמצב שאנחנו בימינו אפשר להוכיח ולהסביר כל דבר? ![]() למי אכפת מהמחקר שמדבר על הכשל ? אם אני אעשה רק סקוואט ודדליפט אולי היד תגדל יותר מאשר אם אני אעבוד רק על ידיים בלי שום שריר אחר, אבל זה כבר מאוד לא קשור. כאן אתם כבר טוענים שאם אני ממילא עושה סקוואט ודדליפט היד תגדל פחות אם אני אוסיף סטים מבודדים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על סמך איזה ידע אתה אומר את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() מקס אתה באמת מגזים אן קשר בין סקוואט לפלג גוף עליון סקוואט קשור רק לפלג גוף התחתון..
בישביל שהידיימם יגדלו הוא צריך לעשות פרס מתח בנץ זה תרגילים שיגדלו לו תידיים. אבל זה לא אומר שצריך להתנזר מלעבוד על הידיים,אפשר לבודד להם עבודה וזה לא בעיה ואפילו מומלץ אבל לא יותר מידי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כנראה שאתה לא עושה סקוואטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סקוואט לא יגרום לידיים לגדול אן קשר בין הפלג גוף עליון אן עבודה פשוט של הידיים,סקוואט קשור לפלג גוף תחתון הוא מפעיל הרבה עומס על הגוף נכון והוא יכול לגרום להפרשה של הורמון גדילה. אבל ספציפית הוא לא קשור לפלג גוף עליון... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גירוי לרגליים גורם לגירוי בשאר חלקי הגוף ואז יש עלייה במאסה בכל הגוף. כנראה שאתה עושה סקוואט עם 6 קילו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרתי לעבוד על הרגלים יכול להביא להורמוני גדילה לגוף זה הדבר היחיד שזה יכול לגרום בגלל העומס על הגדול שיש על הגוף מאימוני רגלים.. אבל ספציפית סקוואט לא יגרום לידיים לגדול ועם אתה חושב ככה אתה קצת חיי בסרט.. מה שיגרום לידיים לגדול זה שבחור שמתאמן יעלה משקלי עבודה בפרס לחיצת חזה מתח בתרגילים שכן עובדים על הפלג גוף עליון. עכשיו עם תרוצה להתווכח איתי שסקוואט כן גורם לידיים לגדול ומי שלא עושה סקוואט יש לו ידיים קטנות אז אני מעדיף לא להכנס לזה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אין לי עצבים אפילו להתחיל להסביר לך.
תמשיך עם הגישה שלך ונראה לאן תגיע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני אומר שספציפית שהידיים יגדלו מהתרגיל סקוואט הוא לא נכון,ולא צריך לחשוב שסקוואט זה התרגיל שיגרום לכל הגוף לגדול,ובישביל שהידיים יגדלו צריך לעבוד על הפלג גוף עליון על תרגילים שבאמת יגרמו לידיים לגדול שזה מתח,פרס,בנץ... נכון שסקוואט מעמיס על כל הוגף אבל ספציפית הוא לא יגרום לידיים לגדול מספיק כבר לחשוב שסקוואט זה איזה לא יודע מה והוא עושה ניסים אני עושה סקוואט וזה התרגיל הכי חשוב אצלי לפלג גוף תחתון אבל מספיק לעשות מזה לא יודע מה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה לא ספציפית רק מסקוואט כי זה פשוט לא הגיוני, בנוסף לסקוואט יהיה גדילה הרבה יותר משמעותית מאשר לעבוד על ידיים בלי לעבוד על רגליים בכלל, זה כולה מה שרציתי לומר פה. אני אמרתי שיש קשר גדול בין סקוואט לפלג גוף עליון, ואכן יש. |
|
![]() |
![]() |