|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() אני יודע שיש פה דווקא כמה משתמשים שהם מדריכים מוסמכים בחדרי כושר אז השאלה היא לפורום ובעיקר להם
למה המדריכים בחדר כושר טוענים דברים כמו שסקוואט מביא עומס על הברכיים ויכול לדפוק תגדילה..ולפגוע בגב..ושילדים נמוכים שעוד לא סימו תגדילה שלהם לא יכולים לעשות תרגילים מורכבים כמו דדליפט או מיליטרי פריס??אני לא מבין,ככה מלמדים אותם בקורס ? או מה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רב המדריכים הצעירים שמסיימים היום קורס לא יגידו את זה .. אמנם יש עדיין מיתוסים כמו לא לעשות סקוואט עד לרצפה ועדיף חגורה בכל התרגילים הכבדים.. אבל לפחות מחלק ניכר מהמיתוסים כבר נפתרנו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() אני חושב שהמדריכים שאומרים דברים כאלה פשוט לא יודעים לבצע את התרגילים הללו בטכניקה טובה ולכן הם מעדיפים להגיד לך שאלו תרגילים לא טובים ושאסור לעשות אותם מאשר להגיד לך שהם לא יודעים איך להסביר לך את זה כדי שתבצע את התרגילים בטכניקה נכונה
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
גם לא תאמינו אצלנו במכון אין כאלה לא יודע למה כל המאמנים רובם התחרו ודווקא מועדדים אנשים לעשות סקוואטים וכו
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() לי אמרו שעד שלא אעשה את התרגיל באופן נכון עדיף לא לעשותו בכלל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() סתם מתוך התעניינות, הם מעודדים גם דדליפט?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בשורה התחתונה כדי ללמוד דד ליפט וסקווט חייבים מאמן שהוא צמוד אליך לפחות לחודש
ואין לכל מתאמן מאמן אישי אז הם מעדיפים להגיד שלא כדאי והם צודקים לא כדאי לנסות דד ליפט וסקווט בלי מדריך/שותף לאימונים שמבין עניין ויודע לתקן אותך |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() תוריד ותקרא את הספר starting strength ותלמד לעשות סקוואט ודדליפט לבדך. לא צריך בשביל זה מדריך אישי.
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() זה לא נכון. יש מספיק מאמרים בנושא, אפשר גם לצלם את עצמך להעלות לפורום כדי לקבל ביקורת (אפילו לריפטו יש פורום שאנשים מתייעצים איתו ונותנים לו סרטונים שלהם בשביל שיעביר ביקורת).
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() רוב המדריכים ליצנים, תתעלם מהם
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא יפגע בגדילה , אבל נעזוב בצד את שרוב המדריכים הם ליצנים , רוב המתאמנים לא מבצעים נכון את התרגילים וכשאתה מבצע לא נכון סקוואט ודדלפיט זה כן יכול לפגוע בך .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין בעיה לקרוא ספרים ולהעשיר את הידע אבל בלי מאמן שיאמן אותך ויהיה איתך יהיה לך קשה ללמוד והסיכון בפציעה גדול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אז אם אין לך מאמן עדיף שתעשה בנצ' פרס בסמית' מאשין?
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שזה נובע לא רק מחוסר ידע אלא משתי סיבות נוספות -
- עצלנות (אין להם כוח ללמד אותך בעצם 10 דקות). - העדפה שלא תעשה תרגיל יחסית "מסוכן" (בייחוד למתחילים) כמו סקוואט או דד ליפט ואז האחריות תיפול עליהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אצלינו לא מעודדים אבל לא העירו לי, והם שמו לב... קשה להתעלם מהצרחות שלי... לא נעים.
בכל אופן לדעתי המאמנים שלא רוצים שתבצע את התרגילים האלה הם פשוט בגישה יותר מדי שמרנית שאלו תרגילים לבאדי בילדרים מקצועיים ועדיף להתקדם לאט לאט לאט... חבר שלי הלך למדריך אצלינו, ועשו לו תוכנית מגוחכת שכל התרגילים במכונה (וחבר שלי התאמן קצת פעם והוא לא איזה שחיף, ויש לו יחסית למתחיל כוח). ת'כלס האתר והפורום קידם אותי המון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תורידו את הdvd של ss, כל הביצועים שלכם יהיו פרפקט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב ללינק? ^^
|
![]() |
![]() |