![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יהיה בעיה להתחיל תרגיל חזה פרפר ולא לחיצה?
אני לא יתקדם מאימון לאימון אם אני יתחיל מפרפר? יש לי כמה סיבות למה לא להתחיל בלחיצה בנצ' פרס עבדתי בסמית משין עבדתי חזק וטוב ולא הרגשתי בכלל את החזה עובד מה גם שלא היה לי דומס ( לא שזה פרמטר) בלחיצה עם דאמבלים אני מרגיש מעולה את החזה ומשום מה גם יש לי דומס יום אחרי אבל עכשיו הגיע למצב שהדאמבלים קלים לי ואצלנו זה בא בקפיצות של 3 ואני לא מצליח לסיים את החמש-שש חזרות עם הדאמבלים אז חשבתי להתחיל מפרפר מכונה לעשות אחר כך בנצ' חזה עליון (שבו אני מרגיש משום מה) ואז לסיים בשיפוע עם דאמבלים אני יוכל גם ככה להיתקדם מאימון לאימון או שמיתקדמים רק בבנצ' פרס? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() לי אין דומס בכלל ואני גדל יפה. תדאג שאתה עולה במשקלי העבודה זה הכל, לדעתי אין לך צורך להעביר את הפרפר לתרגיל הראשון, חוץ מזה לדעתי אם תשחוט את עצמך בחזה אתה עדיין תצליח לעשות את הפרפר דיי טוב אבל אם תשחוט את עצמך בפרפר הלחיצה תהיה ממש קשה ואתה לא רק שלא תעלה משקל אלה גם תרד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בד"כ באימונים מתחילים שריר בתרגיל בסיסי..למשל בחזה זה בנץ' פרס...ככה אני יודע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בפרפר המעורבות של שריר החזה יותר דומיננטית אז איך אני לא יעלה במישקלים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() והקטע הוא שבבנץ' לא רק שאני לא מרגיש אני לא מקבל דומס בחזה
ומשום מה רק שאני עושה לחיצה בדאמבלים אני מרגיש את החזה ואני מקבל גם דומס יום אחרי זה מוזר לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אז תעשה מה שאתה מרגיש איתו יותר טוב, אפילו תתחיל פרפר ותעשה חזה עם דאמבלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() על זה השאלה שלי היתה אבל
אם אני יעלה עדיין מישקל בין אימון לאימון או שרק בבנצ' מעלים מישקל מאימון לאימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בכל תרגיל אתה אמור לעלות במשקלים..לפי ההרגשה אם זה כל אימון או כל חודש..ולא משנה איך קוראים לתרגיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו אמר לי שאם אני עושה לחיצת חזה בדאמבלים אני לא יעלה מאימון לאימון כמו בבנצ'
בגלל זה שאלתי אם זה משנה מה התרגיל אשמח לעוד תגובות. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ בבקשה לקבל תשובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() ציטוט:
כי בדאמבלים הטווח תנועה יותר גדול אך המשקל נמוך יותר ובמוט הטווח תנועה נמוך אבל אפשר להעמיס משקלים יותר גדולים.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני שמעתי שגם המייצבים עובדים יותר מדאמבלים אז זה מוריד מהמישקל שיש במוט
אבל זה לא השאלה שלי אחי השאלה שלי היא אם אני מתחיל מפרפר ולא דווקא עושה בנץ' פרס אם אני עדיין יעלה מאימון לאימון כי כולם כותבים פה שאפשר לעלות מישקל מאימון לאימון רק בבנצ' פרס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() יענו אתה עדיין עושה בנץ פרס באימון??
לדעתי תתחיל מבנץ פרס. ככה בתחילת אימון חזה יהיה לך הרבה כוח כדי להעמיס משקל. ואין קשר לדומס לבין "איכות" האימון. כמו שאין קשר בין פאמפ לאיכות האימון (או שכן< חחח)
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הפסקתי את האימון של הבנצ' בגלל שאני לא מרגיש תחזה עובד כמו בדאמבלים
השאלה שלי היתה אם אני יתחיל בפרפר האם אני יעלה בפלטות בפרפר מאימון לאימון או שזה הולך רק בבנצ' פרס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה מישהו יכל לתת לי תשובה איך לסדר בתרגילים בוחלוקה חזה וכתפיים ביחד?
|
![]() |
![]() |