|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להתחיל להתאמן בבית עם דאמבלים, בכמה ק"ג בדר"כ משתמשים באימון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
גולש עם אזהרה
|
![]() תלוי איזה תרגיל תלוי מה המצב שלך כרגע... אני זוכר את עצמי מתחיל עם משקלים בין 3-5ועכשיו אחרי כמה חודשים אני משתמשבעיקר בין 12-20 לרמות שעדיין יש תרגילים שהורגים אותי ב-7 קילו... אם אתה רציני לגבי העיניין אני מציע לך לקנות שני מוטות דאמבלים ומשקוליות שאפשר להבריג נראה לי ייצא הכי זול והכי נוח.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני מתאמן עם דאמבלים, אני צריך לבחור את המשקל הכי כבד שאני יכול להרים או משקל בינוני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() להתחלה אתה לא יכול להעמיס משקלים מפוצצים..חבל שתגרום לפציעה..
אני שם משקל לפי המספר חזרות משקל שקשה לי אבל שאני יכול לגמור את הכמות סטים והחזרות שאני צריך להגיע אליהם |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סמל מין
|
![]() להתחלה אני חושב שאתה תסתפק ב40 ק"ג ו2 דאמבלים ואחרי 4-5 חודשים תצטרך כבר לקנות עוד, זה כבר יהיה תלוי בהתקדמות שלך
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
סמל מין
|
![]() בשבועיים הראשונים אני מאמין שאתה גם לא תעבור את ה5 ק"ג ברוב התרגילים אבל עם הזמן קצב ההתקדמות יעלה כי זה מה שקורה בדר"כ אצל מתחילים ואתה תיראה איך תוך חודשיים המשקלים שלך יעלו משמעותית אם תאכל,תתאמן ותישן טוב. אתה יכול גם לקנות 20-30 ק"ג רק תשמור כסף שיהיה לך כדי שתוכל לקנות עוד כדי לא להפסיק את ההתקדמות, ותקנה גם מוט ארוך
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כמה עולה מוט ארוך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
סמל מין
|
![]() ^^ תלוי אם זה מוט אולימפי או לא, אני יודע שמוט רגיל עולה בערך 150-200 ש"ח ואולימפי עולה בסביבות ה200-300 ויש גם יותר
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה כולל כמה קילו משקל?(וכמה כדאי לי להתחלה?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, מה ההבדל בין משקולות יד למשקולות יד משושה?
ועוד משהו...אם אני הולך לקנות משקולות של 20 קילו מוט עם 20 קילו, אז הקנייה של המשקולות נחשבת בזבוז כסף או שגם המשוקולת יכולות להועיל? נערך לאחרונה על ידי Some1FromTheHell, 22-05-09 בשעה 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
סמל מין
|
![]() אני חושב שלקנות מוט עם 20 קילו ומשקולות של 20 ק"ג זה בזבוז כי אתה יכול במקום לקנות משקולות של 20 ק"ג לקנות עוד 20 ק"ג פלטות וככה יהיה לך 40 ק"ג פלטות ותוכל להוריד ולהוסיף משקלים כשתצטרך
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד, זה משקולות מתברגות של 10 קילו כל אחת?
http://gymshop.co.il/products/995.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מאמין שתמצא זול יותר מכיוון שהמשקולות האלה מצופות בכרום שגורם להעלאה במחיר. |
|
![]() |
![]() |