|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
![]() 4 פעמים בשבוע abxab a בנץ' פרס 10X3 לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים 10X3 קרוס 10X3 מיליטרי פרס 10X3 מושך מוט w מגובה הברכיים עד לכתפיים (לא יודע איך לקרוא לזה:P) 10X3 לחיצה צרפתית 10X3 פשיטה בכבלים 10X3 מקבילים 8X3 (אני לא בטוח אם להמשיך עם זה.. המאמן המליץ להוסיף.. אני מפחד מאימון יתר) b מקרבי + מרחיקי ירך 10X3 מסור 10X3 פולי עליון 10X3 חתירה בישיבה 12X3 כפיפות מרפקים בדאמבלים 10X3 כפיפות מרפקים במוט w 10X3 רגליים אני לא יכול לעשות יותר ממה שאני כבר עושה, יש לי סחוס קרוע בברך ואסור לי להפעיל עליה מאמץ. ביתר הנושאים אשמח לקבל עצות ושיפורים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() 6 סטים שריר גדול
3 סטים שריר קטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() 1.ושך מוט w מגובה הברכיים עד לכתפיים (לא יודע איך לקרוא לזה:P) 10X3
זה נקרא חתירה כנד משקולת לכיוון הצוואר upright row 2. המקבילים לדעתי צריכים להיות תרגיל ראשון ביד אחורית למרות שאני לא יודע כמה כח תוכל להפיק אחרי אימון כתפיים.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זהו היום העלתי באמת משקלים וביד אחורית הגעתי לכשל ב-8:s אני מאוכזב אבל נתאפס אימון הבא.
מבחינת תרגילים זה בסדר? אני לא רוצה לעבוד 3-6 אני חושב שזה מעט מדי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() אחי זה מומלץ אבל תעשה מה שבראש שלך
אחי זה יכול להיות סבבה למה יש פה ויכוח בין טווח סטים נמוך לגבוה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היום אחרי כמה חודשים עדיין נשאר בי ה"טירוף" למכון אבל הבנתי שאני צריך לקחת את ה"טירוף" הזה לכיוון הנכון , ולהתאמן בצורה נכונה , לעשות יותר סטים ולהגיע לכשל , לא תגדל כך(או שכן אבל תוכל לגדול בקצב מהיר והרבה יותר בדרכים אחרות) , קח את זה בחשבון שאת הכיף שלך לחדר כושר תיקח לכיוון הנכון שגם תגדל מימנו . אני הייתי משנה אולי בכלל תוכנית ועובר לfbw או ss או 5א5 (לא התנסתי אבל שמעתי שאלה תוכניות מעולות ה-2 תוכניות האחרונות שרשמתי ) שיהיה לך בהצלחה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 5X5 ו-ss זה בעייתי בגלל הסקוואט והברך שלי...
fbw אני לא אוהב לא יודע למה.. ניסיתי כמה חודשים עוד כשלא לקחתי תזונה ואימונים רציני וזה לא עשה לי מוטיבציה להמשיך. הבסיס של ה-ab הזה בסדר? אם אני מוריד תרגיל לכל קבוצת שריר זה ינוע סביב 3-6, זה יהיה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תגוון בטווחי חזרות גבוהים ונמוכים לא רק עשר. לדוגמא, עשה אימון אחד של 10-12 והאימון השני של 5-7
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים בבקשה עזרה.. נשארתי מבולבל פה:s
אם ממליצים על 3-6, מה להוריד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|