|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() אני כבר שבוע במנוחה מוחלטת עקב אימון יתר אולי 2 סטים של מתח עשיתי בשבוע הזה היום אני רוצה לעשות ריצה של 20 דקות ואז לעשות אימון עם משקל גוף הנה התוכנית:
שכיבות שמיכה רחב- 2x15 שכיבות שמיכה שיפוע שלילי- 2x12 מתח- 2 סטים מקסימום חזרות כפיפות בטן 2-3 סטים סקוואט- 2x10 לאנג'- 2x10 זה אני רוצה לעשות רק היום כי אני מרגיש טוב מאוד ואני מת כבר להזיע קצת אז אמרתי נעשה אימון קטן ויום ראשון נחזור להתאמן כרגיל!! שחכתי לציין כרגע אני בחיטוב...
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מישהו ראה פה סימן שאלה?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה, תיקנתי לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() איזה מניאקים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() אנסו אותך שהיית קטן?
חח בסדר אז שחכתי לשים סימן שאלה תהרגו אותי וזהו, רציתי לדעת עם התוכנית הזאת טובה או שאני צריך להוסיף או להוריד עוד משהו????????????????? ועכשיו יש הרבה סימני שאלה
מדריך כושר גופני ואימון קטינים מוסמך מטעם - גבעת ושינגטון. ![]() נערך לאחרונה על ידי haim15, 17-04-09 בשעה 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
אני בטוח שהכל מאהבה. ובהתחשב בנסיבות התכנית בסדר.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |