|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() אני מתאמן בבית והיום לחצתי 60 קילו,
אני עושה 3x5 בלחיצת חזה ותמיד בכל סט לא הצלחתי להרים את הסט החמישי והאחרון. והייתי צריך להוריד אותו ממני באיזשהי דרך, מה לעשות כדי שזה לא ייפול ? לבקש ממישהו שיעזור לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() שמעת על המושג "ספוטר"?
כן, אתה צריך לבקש ממישהו שיעזור לך אגב אתה עולה יפה במשקלי העבודה כל הכבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gay lord
|
![]() תודה על הפידבק אחי..
וממי אני יבקש? כל החברים שלי בקיבוץ לא מצליחים לדחוק 30 קילו אז איך הם יעזרו לי להרים את ה60 קילו אם זה כמעט ייפול עליי??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() זה לא קשור לדחיקה שלהם, וזה עדיף על כלום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך להיות חזק בשביל להיות ספוטר, רק שלא יפריעו לך באמצע סט ושיעזרו בקטנה. תשתדל לא להגיע למצבים שהמוט נתקע על החזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gay lord
|
![]() כי זה מסוכן?
ולא מה שקרה לי היום זה שאני הצלחתי להרים את המוט בחזרה ה-5 אבל לא עד הסוף. ואז כזה הורדתי לאט את המוט הצידה ולא בבת אחת שלא ייפול לי על החזה ויירסק לי אותו.. אני ינסה להביא את אחד החברים שלי להתאמן, הם כרגע עובדים בחדר כושר עם מדריך בן ![]() ![]() ![]() ![]() נותן להם לעשות 4 סטים כל מכשיר 15 חזרות והם עוד אומרים לי:" הוא עבר קורס הוא מבין יותר ממך, תראה איזה חזה יש לו מה אתה דפוק??" מאמן אידיוט יימח שמו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אם אתה ממש דואג תיקח 3 חברים שאחד יעמוד מאחורה ושניים בצדדים אבל באמת שאתה לא צריך את זה, אם היית קרוב ולא הצלחת אז ספוטר אחד היה מסיים לך את התנועה וזהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() ציטוט:
הרמתי את זה במזל חח אבל זה היה איזה 90 קילו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי,כל הזמן חייב להיות איתך ספוטר, אני לפני חודשיים(מתאמן בבית יש לי ציוד וספת בנץ' והכל) דחקתי 45 קילו פעם ראשונה בלי ספוטר ופשוט לא הצלחתי להרים את המוט אחרי שהורדתי אותו לחזה ופשוט נתקעתי ! נתקעתי! אתה לא יודע איזה מלחיץ זה כי אין מלמטה שטיח או משהו,אם אני מעיף את זה רוב הסיכויים שהרצפה נשברת ><וזה לוחץ על הבטן שאתה מרגיש עוד שנייה אתה מתפוצץ.. ולא היה אף אחד בבית..(ממש טמטום מיצידי) קיצור אני הייתי ככה תקוע עם המוט יותר מ10 דקות עד שאמרתי דיי מספיק והתחלתי להוריד משקולות לאט לאט והמוט כמאט נפל לי קיצור בסוף הצלחתי אבל זה מסוכן חבל על הזמן,תמיד שיהיה איתך ספוטר!! אני עכשיו לא זז בלי שאח שלי משגיח עלי בסט האחרון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
איך הצלחת להוריד תמשקולות מהמוט עם עדיין המוט היה עליך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא חייב ספוטר שמרים 300 קילו בסקוואט
אתה יכול לקחת כול ספוטר העיקר שהוא יוכל להרים איזה 10 קילו... ככה שאתה תעשה 4 חזרות של 60 ובחזרה האחרון כשהוא יעזור לך הוא יוריד ממך עומס של 10 קילו ותוכל להרים את זה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() תיזהר המוט יכול לחנוק אותך למוות חה חה חה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() ציטוט:
כל החברים שאני מתאמן איתם, אני מסביר להם מה ואיך והם אומרים, "עזוב, זה לא נכון" אבל עובדה שאני 101 קילו ואני גדל מצויין והם 58-65 קילו ונשארים אותו הדבר. אני אומר להם שבשביל לגדול צריך לאכול והם אומרים שהם אוכלים גם ככה. חצי שנה לא ראיתי אצלהם שינויי xd פשוט נשארים אותו הדבר.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() קשה קצת לדמיין מישהו מתחת למוט 10 דקות בלי לזוז ורק אחרי זה מתחיל להוריד ת'משקולות. אם היית אומר 10 שניות היה אפשר להאמין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() עליי שומרת בבנץ' של 110 בחורה ששוקלת מתחת ל60 קילו, עם בנץ' של 50 בערך, אתה ממש לא חייב ספוטר חזק, רק שידע מתי הוא צריך לקחת ממך את המוט - שלא יפריע לך בחזרות האחרונות והחשובות כשהמוט זוחל למעלה לאט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Gay lord
|
![]() המטרה של הספוטר הוא שאם אני לא מצליח לעלות את המוט עד למעלה אז הוא לוקח לי אותו ושם לי אותו על המתקן?
אז כן צריך להיות חזק כדי להרים את המוט ולהחזיר אותו למקום, איך מישהו שדוחק 20 קילו יצליח להחזיר את המוט למתקן?? הוא צריך להרים את המוט ולמשוך אותו למתקן, צריך בשביל חוזק. או שפשוט לא הבנתי אתכם כי אני לא מבין איך מישהו שדוחק 20 קילו יצליח לקחת ממני את המוט שאני נתקע ושאני דוחק 60 קילו. |
![]() |
![]() |