|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://up37.siz.co.il/up3/idmidzimm231.jpg שיניתי עכשיו באורך קליפ וידאו מברירת מחדל למירבי. אולי זה יעשה יותר מ-30 שניות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
זה לא בלתי אפשרי להתאושש מזה...
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() צילמתי את הסקוואט אבל אחרי שראיתי אותו הבנתי שהטכניקה שלי לא טובה ואני לא יורד מספיק. אני אנסה לשפר את הטכניקה בשבועות הקרובים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() קשה לי לומר שאני מופתע, האמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() מי שרוצה לעשות סקוואט כמו שצריך לא ילמד את זה בתכניות המטומטמות שכל הילדים פה עושים.
אתה רוצה לעשות סקוואט טוב? תעשה הרבה, ולא פעם בשבוע באימוני ה d מתוך abcdefghijklmnop |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בגלל זה עושים סקוואט 3 פעמים בשבוע ומתקדמים עד שזה נהיה פשוט בלתי אפשרי, ואז מתקדמים "רק" פעמיים בשבוע. אני במקומך חותך ל50-60 קילו ומצלם כל אימון עד שאני מרוצה, ואז מתחיל להוסיף משקל בהדרגה וממשיך לצלם לראות שהסקוואט שלי נראה כמו סקוואט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ב5*5 אתה לא אמור להתאושש, לא בחודש הראשון, מי שאומר אחרת לא יודע מה זה 5*5
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
The sun ככה אני הולך לעשות. אימון הבא אני אוריד משקל ואצלם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() לא כולם יכולים לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע
לא אכפת לי כמה יפה מסודר יום קל/כבד זה פשוט לא מתאים לאנשים אם יכולת התעוששות נמוכה לא מבין את הקטע של כל ילד שמתאמן ב5x5 חושב שזה הדרך היחידה להתאמן ואין משהו אחר זה לא רק the sun פשוט כל אחד צעיר שמתאמן 5x5 או ss נהיה פאנט של זה ושל ריפטו the sun אני לא יותר חכם ממך כי יש לי תכנית טובה יותר, אני יותר חכם כי אני לא רואה הכל שחור לבן
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() אני לא רואה שחור ולבן, גם ws זה אחלה, פשוט יש עקרונות שנבדקו, הוכחו, ונמצאו טובים במהלך השנים.
אתה רואה רק ironmind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
יש מתודות אימון ותיקות יותר מכל ss או WSB עם נפח גדול בהרבה ממה שהם מציעות שעבד במהלך השנים וממשיך לעבוד גם היום על מס' גדול יותר של מתאמנים ובכל רמה של התקדמות בטח שבהשוואה לכל מקום ש ironmind כתב שלא הכל שחור ולבן, אתה פשוט צריך להיכנס לקבוצת הרמת משקולות הקרובה לאזור מגורייך.
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
בו תענה לי על משהו מר גאון על מה מבוססים עקרונות של WSB? עד עכשיו אין לי מושג מה הקשר בין כל מה שאמרתי לironmind, הקשר היחיד שלי לאתר הזה זה שקניתי מהם גריפרים ומה הקשר בין כל מה שמדובר כאן להרמת משקולות? בחיים שלי לא עשיתי הרמה אולימפית 1 וזה מעניין לי את הסבתא
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ומה ששיקו התכוון זה שתלך למועדוני משקולות ואתה תראה שהתוכניות שלהם קצת יותר עמוסות מסך הכל סקוואט 3 פעמים בשבוע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
ראה ההודעה של reshos123 על ההקשר בין הנושא המדובר לצורות אימון שמקובלות בהרמת משקולות.
נערך לאחרונה על ידי shikoLM, 27-03-09 בשעה 18:44. |
|
![]() |
![]() |