|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() כתוב בספר Brawn שמומלץ לעבוד על בטן לפחות פעמיים בשבוע ולעבוד על הבטן בסוף האימון.
מה דעתכם? זה נכון? כי לפי מה ששמעתי מפה אפשר גם בכלל לא לעבוד על בטן, וגם עם כן אז בסוף האימון עדיף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בספר הוא מדבר על עבודה על בטן כעבודת עזר בשביל סקוואט ודד
איך שאני זוכר הוא מדבר על עבודת בטן 1-2 פעמים בשבוע, 1-2 תרגילים שזה פחות או יותר נכון לכולם
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ומה לגבי זמן האימון? לעבוד בתחילת האימון כמו שהוא אומר? (במידה ואני רוצה לעבוד בשביל סקוואט ודד ליפט)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם יש לך באותו אימון סקוואט, מילטרי או דדליפט הייתי עובד את הבטן בסוף האימון
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() המדריך בחדר כושר אמר לי משו נכון
לעשות את הכפיפות בטן בתחילת האימון כי אחר כך בסוף האימון אין כוח אומרים יאללה לא חשוב ובטן זה שריר הכי יפה בגוף לפי דעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. קוביות תעשה במטבח לא בחדר כושר.
![]() |