|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אהלן חברה. אני כבר כמה חודשים במסה בן 16, שוקל 67 וחצי על מטר 68 וחצי וצורך 3500 קלוריות ... אם מדברים תאכלס אני אחד האנשים שאוהב לאכול אבל ממש
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
גולש עם אזהרה
|
![]() לפי דעתי אתה בא במנטאליות לא נכונה.
דבר ראשון אתה במאסה. עם כל הכבוד זה לא חיטוב. כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון וקלוריות שאר הדברים הם שוליים. דבר שני, אתה עדיין צריך להנות בחיים והכי חשוב מאוכל! גם אני אוהב לאכול, וגם אני לפעמים אומר לעצמי שלא בא לי לאכול. נחש מה? אני לא אוכל אם פעם אחת לא בא לי. דבר שלישי מותר לעשות צ'יטים פעם ב... לך תעשה צ'יט, תזכר כמה כיף לאכול אוכל עם שומן רווי, פחממות ושומן ותראה איך אוכל עושה לך את זה שוב. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: גל
עוסק ב:: אכילה
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע
|
![]() אחי... אני מרגיש בדיוק כמוך
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() חח בדיוק רציתי לפתוח פוסט על זה!! מכיר את זה, וזה קורה לי כבר 4 ימים שאני לא שם על התפריט פשוט אוכל המון כמו שאני רגיל ולא מחשב כלום פשוט אני אוכל הרבה וכרגיל נראה עוד 3 ימים עם אני יעלה אני ימשיך כך ועם לא נחזור ישר לתפריט!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מרגיש בדיוק כמוך...
זה קורה לי בזמן האחרון כמות האוכל מתחילה להכביד ונמאס לשקול אוכל להכנס למטבח 6 פעמים ביום,אבל ממשיכים גם אם קשה. "כולם רוצים את זה, אבל לא כולם מוכנים לשלם את המחיר בכדי להשיג את זה!"- מתאים קצת לא? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס אחרי המסה שלי אני מתקשה להוריד את הכמויות של האוכל...
גם במסה וגם בחיטוב יש בעיות עם האוכל. ובמסה לא קרה לי מה שקרה לך, כי עשיתי יותר מידי צ'יטים ![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() 3500 קלוריות זה לא טיפה אבל זה גם לא מלא,
אתה צריך ללמוד לבנות תפריט שאתה יודע שתוכל להתמיד בו ולא עם אוכל שאתה לא אוהב, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא צריך לשקול אוכל ולא בטיח ואם אתה מרגיש שאתה דוחף תגוון במאכלים תתבל שונה ואתה תראה שתאכל בכיף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז אל תאכלו 6 ארוחות, אני לא מבין את הבעיה..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() השתגעת? הם יפרקו שריר!!!!1111
![]() אם לא בא לך לשקול אל תשקול אוכל פשוט תאכל כמה שאתה יכול.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פה ושם חוטאים זה לא נורא..
גם אני לא תמיד אוכל כל מה שצריך כי לפעמים כבר אי אפשר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אני במאסה לא מרגיש טוב בגלל הכמויות הגדולות של האוכל שאני צריך להכניס זה מעייף אותי
כל הזמן כיבה מלאה ומפוצצת בעבודה ואז אימון אני מת כבר להתחיל חיטוב.......
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אז תאכל פחות ארוחות אני עם 4-5 ארוחות ביום וזה אחלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אני אומר לגלעד
ציטוט:
![]() אני מהיום לא שוקל את האוכל משער לפי העין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי אמא עשתה חרם עם החלב 1% והקוטג' 3%. הייתי היחידי במושב ש"הזמין" במכולת חלב 1% אז אני הייתי היחידי שקונה. אחרי חצי שנה בערך חזרנו לקנות את המוצרים הדיאטטים ונטולי שומן ישר לחיטב ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא חייב למדוד כל דבר אחי.. פשוט תנסה לדחוף כל עוד אתה יכול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() אז למה למדוד הכל?
פשוט תאכל כמה שבערך אתה אוכל, 100 גרם לפה או לשם לא ישנו כלום. או שאתה יכול פשוט ללכת על השיטה של תדחוף כמה שאתה יכול.
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אין שום צורך למדוד כמויות במאסה, אתה יכול בלי בעיה להעריך בעין פחות או יותר כמה להכניס.
הבעיה היחידה שהייתה לי במאסה זה החשש מ"מה ישאר" כאשר נתחיל חיטוב, וסימני השאלה סביב תקופת החיטוב וכמה זה יהיה קשה, כי מאסה זה פאקינג גן עדן. כמובן שהשנה אין לי את הבעיה הזאת (לראשונה מאז שאני בספורט) כי עשיתי עלייה מאוד מדוייקת ומאוד איכותית, אני עדיין עם ריבועים ווורידים על הכתפיים, שוקל 95 קילו. כיוון שאני לא אתחרה הקיץ הזה, כנראה לא אזדקק כלל לחיטוב, אולי ליטוש קטן באמצעות הגברת אירובי, ולא יותר מזה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עליתי סביב ה 13 קילו מהתחרות, זה נשמע קצת, אבל העלייה כל כך איכותית שאני מאוד מרוצה.
מעדיף את זה ממצב שהייתי משמין כמו חזיר, ואחר כך צריך 5 חודשים חיטוב. כמו שאני רואה את זה, מהמצב של עכשיו אני יכול להיות מוכן פיקס תוך 10 שבועות, אולי פחות. בשיא המאסה פעם קודמת הייתי 96, אבל אין מקום להתחיל אפילו להשוות לכעת, כי אז באמת הייתי נראה דוב, הייתה לי בטן, ולא היה זכר לחיטוב. מה ששיניתי זה הקפדה על המילימטר בתזונה, אין צ'יטים באמצע השבוע אלא אחד בלבד ביום שבת, ואני עושה אירובי כל אימון. אני עדיין סבור שעלייה פרועה הכרחית לכל באדיבילדר לפחות פעם אחת בקריירה, אחרי שהשגת מטרה אפשר לעשות את זה יותר נבון ויותר אחראי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |