![]() |
גם לכם זה קורה במסה ??
אהלן חברה. אני כבר כמה חודשים במסה בן 16, שוקל 67 וחצי על מטר 68 וחצי וצורך 3500 קלוריות ... אם מדברים תאכלס אני אחד האנשים שאוהב לאכול אבל ממש:jockey: לא יודע לאחרונה אני מרגיש שכבר אין זין לשקול את האוכל כל פעם להיכנס כל חצי דקה למטבח אני מרגיש מיואש מזה והכי רע אני מרגיש שאני אוכל בכוח למרות שאני מגוון באוכל מדי פעם.. גם לכם זה קורה ? דרך אגב הצ'יט האחרון שלי היה לפני מלא מלא מלא זמן.. לא יודע אני מרגיש כאילו אני מחוייב לאכול לפי התפריט אפילו לא גרם פחות נראה לי אני מפסיק עם זה ואוכל מגוון כל פעם אבל שהערכים יצאו פחות או יותר אותו הדבר
|
לפי דעתי אתה בא במנטאליות לא נכונה.
דבר ראשון אתה במאסה. עם כל הכבוד זה לא חיטוב. כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון וקלוריות שאר הדברים הם שוליים. דבר שני, אתה עדיין צריך להנות בחיים והכי חשוב מאוכל! גם אני אוהב לאכול, וגם אני לפעמים אומר לעצמי שלא בא לי לאכול. נחש מה? אני לא אוכל אם פעם אחת לא בא לי. דבר שלישי מותר לעשות צ'יטים פעם ב... לך תעשה צ'יט, תזכר כמה כיף לאכול אוכל עם שומן רווי, פחממות ושומן ותראה איך אוכל עושה לך את זה שוב. :) |
אחי... אני מרגיש בדיוק כמוך
|
חח בדיוק רציתי לפתוח פוסט על זה!! מכיר את זה, וזה קורה לי כבר 4 ימים שאני לא שם על התפריט פשוט אוכל המון כמו שאני רגיל ולא מחשב כלום פשוט אני אוכל הרבה וכרגיל נראה עוד 3 ימים עם אני יעלה אני ימשיך כך ועם לא נחזור ישר לתפריט!
|
מרגיש בדיוק כמוך...
זה קורה לי בזמן האחרון כמות האוכל מתחילה להכביד ונמאס לשקול אוכל להכנס למטבח 6 פעמים ביום,אבל ממשיכים גם אם קשה. "כולם רוצים את זה, אבל לא כולם מוכנים לשלם את המחיר בכדי להשיג את זה!"- מתאים קצת לא? :) |
תאכלס אחרי המסה שלי אני מתקשה להוריד את הכמויות של האוכל...
גם במסה וגם בחיטוב יש בעיות עם האוכל. ובמסה לא קרה לי מה שקרה לך, כי עשיתי יותר מידי צ'יטים :( |
3500 קלוריות זה לא טיפה אבל זה גם לא מלא,
אתה צריך ללמוד לבנות תפריט שאתה יודע שתוכל להתמיד בו ולא עם אוכל שאתה לא אוהב, |
לא צריך לשקול אוכל ולא בטיח ואם אתה מרגיש שאתה דוחף תגוון במאכלים תתבל שונה ואתה תראה שתאכל בכיף
|
אז אל תאכלו 6 ארוחות, אני לא מבין את הבעיה..
|
ציטוט:
:laughing: אם לא בא לך לשקול אל תשקול אוכל פשוט תאכל כמה שאתה יכול. |
פה ושם חוטאים זה לא נורא..
גם אני לא תמיד אוכל כל מה שצריך כי לפעמים כבר אי אפשר. |
אני במאסה לא מרגיש טוב בגלל הכמויות הגדולות של האוכל שאני צריך להכניס זה מעייף אותי
כל הזמן כיבה מלאה ומפוצצת בעבודה ואז אימון אני מת כבר להתחיל חיטוב....... |
אז תאכל פחות ארוחות אני עם 4-5 ארוחות ביום וזה אחלה
|
ציטוט:
ציטוט:
אני מהיום לא שוקל את האוכל משער לפי העין:jockey: |
ציטוט:
לי אמא עשתה חרם עם החלב 1% והקוטג' 3%. הייתי היחידי במושב ש"הזמין" במכולת חלב 1% אז אני הייתי היחידי שקונה. אחרי חצי שנה בערך חזרנו לקנות את המוצרים הדיאטטים ונטולי שומן ישר לחיטב :) |
אתה לא חייב למדוד כל דבר אחי.. פשוט תנסה לדחוף כל עוד אתה יכול
|
אז למה למדוד הכל?
פשוט תאכל כמה שבערך אתה אוכל, 100 גרם לפה או לשם לא ישנו כלום. או שאתה יכול פשוט ללכת על השיטה של תדחוף כמה שאתה יכול. |
אין שום צורך למדוד כמויות במאסה, אתה יכול בלי בעיה להעריך בעין פחות או יותר כמה להכניס.
הבעיה היחידה שהייתה לי במאסה זה החשש מ"מה ישאר" כאשר נתחיל חיטוב, וסימני השאלה סביב תקופת החיטוב וכמה זה יהיה קשה, כי מאסה זה פאקינג גן עדן. כמובן שהשנה אין לי את הבעיה הזאת (לראשונה מאז שאני בספורט) כי עשיתי עלייה מאוד מדוייקת ומאוד איכותית, אני עדיין עם ריבועים ווורידים על הכתפיים, שוקל 95 קילו. כיוון שאני לא אתחרה הקיץ הזה, כנראה לא אזדקק כלל לחיטוב, אולי ליטוש קטן באמצעות הגברת אירובי, ולא יותר מזה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ