|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
אתה יודע מה? גם אני חשבתי על זה.. גילעד הסוסון שיש לו רגליים כמו שלא ראיתי על אף אחד עד היום עושה 200 בקושי ל2 חזרות.. הוא שוקל באיזה 30 קילו מעליו, והרבה יותר מאסיבי (ומשתמש)... אז הוא עושה 170 ל3 ולא נראה בכלל כמו אחד שמתאמן, ומנפיץ 30 קילו דאמבל בכפיפות מרפק ועוד בא ותופס גובה בפורום?... נשמע לי כמו עוד בדיחה כמו עלוב החיים שפתח את המשתמש "Mrisrael"...
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס תביאו לו באן או אזהרה רואים שהוא בא לריב והוא לא רציני בשיט :s
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקי ילד אני לא מרים את המשקלים האלה ....מה אני בכלל רב איתכם ..עזבו תשכחו הייתי משקר ח ח ח ילא סלאמאת
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר עכשיו? אני עושה 135 קילו סקוואט 4 חזרות , ולא רבע או שליש או כל חרא אחר , ומה אני לעומת גלעד? אני בכלל מאמן רגליים פעמיים בחודש ...
לא כל דבר הוא שקר. בחיי שהפורום הזה נהרס , כל אחד מעביר על השני ביקרות בצורה הכי בוטה ועלובה שיש , אולי אמרו את זה כבר בעבר אבל אם מישו משקר פה זה רק לעצמו , אין צורך להיכנס לוויכוחים טיפשיים....
#45 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() האמת היא שמהתגובות הראשונות אתם התחלתם להציק לו , "אתה לא נראה מתאמן" , "לשנתיים זה לא משו".
תקן אותי אם אני טועה.
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() טוב אני יעלה תמונות בתחילת הקיץ אחרי חיטוב קטן בינתיים אני ממשיך מסה..
![]() |
#48 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא ידעתי ש1.70 זה גמד אתה כולה 8 ס"מ יותר ממני ועשית מזה הבדל שמיים וארץ ונגיד ניזרום איתך, עדיף להיות גמד מאסיבי וחטוב מאשר גוש קציצה 30% שומן כמוך בלי שריר בכלל |
|
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() לא רואים לך את היד
תן דאבל בייספס |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() הגזמת, קודם כל הוא כן נראה מתאמן, יד נראית לא רעה בכלל.
זה קודם כל אני אגיב לטובתך! ודבר שני אל תגיד אתה מרים יותר מ-95% מהפורום קודם כל אתה בכלל מכיר פה את כל חברי הפורום? ואל תצא אף פעם בהצהרות כאלה של "אני יותר טוב מכולכם" זה סתם מעצבן את האווירה של כולם פה ובמקום להגיב לך ברצינות מתעסקים בלריב איתך. הכי טוב זה לעשות כמו ארבל, תשמור את המשקלים לעצמך אל תכתוב משקלי עבודה מה זה יתן לך? שאנשים שאתה לא מכיר מהפורום יגידו עלייך wow הוא חתיכת חרטטן או wow הוא מרים משקלים מדהימים בחייך!!! ובזה זה יגמר. במידה ואתה רוצה ביקורת בונה על משקל עבודה ועל הטכניקה בה אתה מבצע, אז תעשה את זה בהתאם תעלה סירטון כזה ואז נוכל להגיב כמו שצריך. אני לא מאמין כמה זמן תגובה בכלל השקעתי עלייך. שיהיה לך יום נעים והמשך עבודה נעימה מקווה שתגיע לתוצאות |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#53 |
חבר מתחיל
|
![]() דחוף יותר קלוריות לתפריט. ולגוון בשיטות אימון, כמו דרופ סט וסופר סט.
|
![]() |
![]() |
#54 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
רק הערבים מסוגלים לאיים מאחורי מקלדת ,שים עליך חגורת נפץ ותתאבד אתה לא תחסור לאף אחד תאמין לי |
|
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כפרה עליך ... אתה לא מפחד נכון אפילו מערבי אז תגיד לי איפה אני ימצוא אותך........אני יראה לך מה זה ערבי אם עד עכשיו לא הבנתה . מטומטם מה אתה לא מבין...עללק מאחורי המקלדת....אתה יודע מה שלא אתפוס אותך ..... אתה יודע איפה אני יסים חגורת נפץ מסריח אחד ,אינני מול כולם תגיד איפה אתה רוצה שנפגש...יא ראמבו
נתונים.... גובהה 178 משקל 86 יד 42 מתאמן שנתיים מטרה 90 קילו עד חודש 6 ![]() נערך לאחרונה על ידי mahdi1, 23-01-09 בשעה 17:21. |
|
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() ^ Mahdi1 יש לי רק משהו אחד להגיד לך
תמצא חיים! אם אתה יושב מול מחשב ומחפש סתם ככה אנשים ללכת איתם מכות מראה לי עד כמה חיים יש לך, למה שלא תמצא לך איזה חברה ותצא איתה במקום? או חברים לפחות, או תשקיע יותר במכון ובאוכל או לא יודע מה תמצא לך חיים דחוף |
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה מה זה לא עושה 170 ל3 חזרות.............. אולי לרבעי סקוואט כן.. |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני עוד זוכר את הויכוח כשthe sun הלה סרטון של סקוואט שהצורה שם היתה טובה ו"קטלת" אותו, זה רק מראה שאין מצב שאתה עושה גם 100, בטח לא כשאתה מאמן רגליים פעם בחודש |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כולם פה יודעים שלא תיפגשו ולא תלכו מכות,הוא לא יצליף בך עם הזין שלו ואתה לא תפוצץ אותו עם חגורת נפץ. אז דיי עם האיומי מקלדת העלובים האלה של ילדי כאפות וכל השטויות האלה. שיהיה לכם שבת שלום. |
|
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() אז לך תלקק לדה סאן , מה אתה רוצה ממני? בוא תראה אותי עושה את זה ואז קבל ביטה בתחת אולי זה יקל לי על הדומס , ואל תגיד לי להעלות סירטון כי בגלל אנשים כמוך אני לא מעלה כלום.