|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר מתחיל
|
![]() בנאדם החלמה מהירה...שילך בקלות ואתה לא תהפוך לשחיף מה אתה דואג,
פשוט שמור על תזונה טובה תאכל הרבה, אל תתיאש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון החלמה מהירה אחי , וקילה אצל בנים זה בקע , יש לי בקע דו מפשעתי ובגלל זה פרשתי מכדור רגל ואמרו לי גם לא לעבוד על בטן בגלל שזה יאיץ את ההתפרצות של זה .
אמרו לי שלא מומלץ לעבור ניתוח בגילי (17 וחצי) בגלל שיש סיכון בזה שאני יהפוך לעקר , בן כמה אתה ? ומי המליץ לך לעשות את הניתוח ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני לא מבין למה פרשת בגלל זה מהכדורגל. כמעט כל כדורגלן במהלך הקריירה שלו עובר את הניתוח הזה , לדוגמא עכשיו אני יודע שמסיללה ואלברז סובלים מבקע מפשעתי והם אמורים לעבור ניתוח כדי לסדר את זה ואני זוכר שבלדוט עבר את זה לא מזמן וחזר אחרי חודש לשחק...זאת פציעה מאוד שכיחה אצל כדורגלנים נערך לאחרונה על ידי haas, 21-01-09 בשעה 20:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() בריאות שלמה אחי.. דרך אגב גוף פיצוץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אני בגיל נוער אמרו לי שעד שאני יחזור לשחק יקח 8 חודשים בגלל שזה בשני הצדדים ( יחזור לשחק הכוונה כושר משחק ושהרגלים לא יתפסו ויהיו כשירות למשחק) אמרו לי שיש לי גם סכנת להיות עקר , בסה"כ לא הייתי עילוי והסיכון לעקר מאוד הפחיד אותי והחלטתי לוותר .
בכל מיקרה הייתי מציע לך לבדוק את זה שוב , ושוב פעם אחי אתה מזכיר שמות של כדורגלנים שהם לא בגיל ההתבגרות והם לא בגיל 17 וחצי וגם לא 19 יש משמעות גדולה לגיל , בנוסף לכך יש מצב שאצלהם זה מולד אצלי זה נוצר מעומס יתר , הרופא אומר שזה מסכן אותי יותר בקטע של העקרות ולא מומלץ לעבור ניתוח בשנים הקרובות , שיהיה לך בהצלחה אחי והחלמה מהירה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
|
![]() אחלה גוף..
תרגיש טוב אחי ותחזור להפציץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() ניראה בנזונה
מקווה שתחלים מהר ותחזור להפציץ כפרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() באסה אחושרמ*** גם אני עכשיו היה לי תמחלת הנשיקה הזה אני עדיין לא 100% מקווה יעבור בקרוב
אחלה גוף אחישיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() החלמה מהירה אחי! 4-5 חודש אתה תישרוד את זה כמו גדול
|