|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() "אני אני אני אני אני,בוא,עם כל הצער שבדבר" יהיה בסוף ראש ממשלה,לפי איך שנראית המדינה...
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמין לי אחי שאם תהיה פעולה על הגרעין האיראני יתעיצו אם כל המוחות האווירים שיש בצבא וגם אם כאלה יוצאי צבא כמו חלוץ ואחרים ששירתו בעבר כדי לתת את הפעולה הכי טובה שאפשר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ועמי איילון יכול להיות אחלה שר ביטחון.
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מקווה שהרמטכל הבא יהיה מתאים באמת לתפקיד ,
אחד שיכול גם לעשות שורה של טנקים על גבול עזה ולירות ארטילריה כל היום ולצאת מזה עם המכנסיים למעלה ועם ""נצחון""
![]() |
#26 |
מנהל ראשי
|
![]() עמי איילון מצויין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() יש דיבורים על מינוי של אהוד ברק לתפקיד שר ביטחון.
במקרה כזה כבר עדיף שפרץ ישאר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
הושעה
|
![]() חלוץ הלך? עכשיו רק נשאר שכל השאר ילכו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() טל רוסו..רק חבל שצריך לחכות כמה שנים.
![]()
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() התפטר בצדק אחרי כשלי המלחמה האחרונה.
הפגין הרבה יושר אישי בלקיחת האחריות. לגבי אופיו והרמה הגבוהה שלו, שמפתיע לראות בצבא, אין ויכוח דרך אגב. אידיאולוג אמיתי שעושה את הדברים לפי השקפתו, ואין לי ספק שבראש מעייניו טובת המדינה והצבא ולא אי אילו תככים פוליטיים בניגוד לשאר חבריו. בהתפטרות הזו אגב, קבר קריירה פוליטית מבטיחה. פרץ אכן היה לוחם, וגם להיות קח"ש בגדוד צנחנים זה מכובד מאד. העניין הוא שבתור קח"ש גדוד ההבנה האסטרטגית של שדה הקרב שואפת ל-0. אין לרקע שום רלוונטיות אלא אם כן אתה מגיע לתפקיד פיקודי אמיתי - מפקד אוגדה ומעלה. בלי שום קשר לזה, שר הבטחון ראוי שיהיה אדם שאין לו רקע ע"מ שנתנהל כמו מדינה נורמלית שבה ראש המטה הכללי אחראי על ניהול המלחמה והוא רק מדווח ומקבל מדיניות כללית מהממשלה (ושר הבטחון בפרט). כל הרמטכ"לים שהפכו להיות שרי בטחון המשיכו לתפקד כרמכ"ל בפועל, וזה לא נכון שהמבצע יהיה גם קובע המדיניות ולהיפך.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ידידי הצעיר, הוא היה קח"ש בדרגת סרן. שזה תפקיד תובעני, וקרבי למהדרין.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרועה צריך להבין בכבשים, לדעת מה הן אוכלות מה הן שותות לאן הן צריכות ללכת עכשיו, איפה הן ישנות ומתי מתקרב הזאב, ברגע שהוא לא יודע את כל זה הכבשים ימותו, זה מה שהיה לנו במלחמה האחרונה חיילים מתו כי הפקודות שהגיעו מלמעלה הגיעו כמו הזין שלי, תלכו,תעמדו,תשארו,תחזרו, בסוף כולם היו ברווזים במטווח. אמיר פרץ לא היה לו מושג קלוש בניהול המלחמה ואין לו גם היום והוא צריך ללכת הבית, הוא סה"כ היה חותמת גומי של הבכירים בצה"ל לאישור מהלכים בזמן הלחימה.
![]() |
![]() |
#34 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הרמטכ"ל הבא צריך להיות טבח!!! הצבא צועד על קיבתו!
או מחיל התקשוב-ממר"ם :laugh:
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
הוא אולי טוב בתור שר אוצר אבל ביטחון?? אין מצבבב ![]() |
|
![]() |
![]() |