ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כשלי המלחמה...הרמטכ"ל התפטר (https://israelbody.com/showthread.php?t=4559)

ran_z 17-01-07 13:30

כשלי המלחמה...הרמטכ"ל התפטר

סוף סוף אחד מהבכירים שניהל את מלחמת לבנון, מדיח את עצמו מהתפקיד, אני מקווה שאחריו פרץ יניח את המפתחות על השולחן וכדאי גם שאולמרט יצמיח כנפיים בהמשך הדרך.

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4550,00.html

Ori-Silver 17-01-07 13:36

חחחחח טוב שהוא נזכר זה היה צריך להתבצע כבר מזמן....

OMRI-TURBO 17-01-07 13:39

ופרץ גם הולך הביתה ממש בקרוב, במקומו יבוא מישהו שבאמת יודע צבא.
רק נישאר מנהיג הליצנים אולמרט...

דניס 17-01-07 13:58

יאלה עכשיו פרץ ואולמרט ואחרי זה יטפלו וישללו את האזרחות של החכ"ים הערבים וכמובן ינקו את הפרלמנט הישראלי מחכ"ים ערבים ויהיה יותר טוב

slim shady 17-01-07 14:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
ופרץ גם הולך הביתה ממש בקרוב, במקומו יבוא מישהו שבאמת יודע צבא.
רק נישאר מנהיג הליצנים אולמרט...

יש שמועה מי יחליף אותו..??
ליברמן.??...
מה הוא מבין בצבא הבנאדם הזה..??..

eminemfan 17-01-07 14:01

לפי דעתי חבל שחלוץ התפטר(למרות כשליו החמורים ביותר במלחמה)-הוא נחוץ לנו מפני שאנחנו נמצאים תחת האיום האיראני,ובמקרה כזה,איש חיל אוויר מאוד חשוב בתכנון התקיפה על איראן,או בהגנה מאירן(נ'מ,חץ וכו')-אם היה רמטכ'ל שהיה ביח"ש במלחמת לבנון ועכשיו חלוץ היה מחליף אותו זה היה הכי טוב למדינה.(במאמר מוסגר-חלוץ היה שכן שלי ומפקד בסיס של אבא שלי(בסיס חיל אוויר חצור),והבת שלו למדה איתי באותה כיתה,וחלוץ חבר ממש טוב של אבא שלי-אז אני קצת סובייקטיבי :):):):))

eminemfan 17-01-07 14:05

וכל ילד בן 7 יודע שאיש ששנים נלחם על זכיות העובדים ועל רווחת העובדים,ועסק בעניינים חברתיים-כלכליים לא צריך לקבל תיק בטחון!!!!!!! פאק,מה הוא היה בצבא?שקמיסט,חימושניק,מש"ק ממטרות?בראש הצבא צריך לעמוד גנרל!מישהו לפחות 25 שנה בצבא עם ניסיון,מלחמות,ולא אחד שיש לו ניסיון בשביתות ובקיצוץ שכר,פרץ הוא אדם מאוד איכותי שיכול לתרום אך ורק בתחום החברתי לא בביטחוני!

SiX PACK 17-01-07 14:07

כל מי שיביאו אתם תתלוננו עליו תמיד יש על מי ומה להתלונן...

ran_z 17-01-07 14:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
לפי דעתי חבל שחלוץ התפטר(למרות כשליו החמורים ביותר במלחמה)-הוא נחוץ לנו מפני שאנחנו נמצאים תחת האיום האיראני,ובמקרה כזה,איש חיל אוויר מאוד חשוב בתכנון התקיפה על איראן,או בהגנה מאירן(נ'מ,חץ וכו')-אם היה רמטכ'ל שהיה ביח"ש במלחמת לבנון ועכשיו חלוץ היה מחליף אותו זה היה הכי טוב למדינה.(במאמר מוסגר-חלוץ היה שכן שלי ומפקד בסיס של אבא שלי(בסיס חיל אוויר חצור),והבת שלו למדה איתי באותה כיתה,וחלוץ חבר ממש טוב של אבא שלי-אז אני קצת סובייקטיבי :):):):))

אני חושב שמעולה שהוא התפטר, אולי גם ככה חבריו הליצנים יקבלו חיזוק להצטרף אליו בעתיד.
והוא לא התפטר סתם, אני מבטיח לך שמרבית מסקנות המלחמה כבר הגיעו ליידים שלו, והוא הבין מקריאת המסקנות שיש לו חלק ניכר בכישלון.
ואני גם לא חושב שמתאים לנו רמטכ"ל יוצא ח"א, אני חושב שמה שהיה עד עכשיו היה טוב ואין צורך לשנות, רמטכ"ל שיהיה יוצא מחילות זרוע היבשה.

אליאב 17-01-07 14:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
פאק,מה הוא היה בצבא?שקמיסט,חימושניק,מש"ק ממטרות?בראש הצבא צריך לעמוד גנרל!!

אמיר פרץ היה לוחם בצבא, שירת בחיל חימוש בשירות קרבי, נפצע והוגדר כ"נכה צה"ל", אני לא זוכר כמה אחוזי נכות. אמיר פרץ נתן למדינה הזאת הרבה, הוא לא מתאים לשר הביטחון כי אין לו מספיק כלים לזה מבחינה מקצועית. אבח אל תגיד פה שהוא היה משק ממטרות - כי אתה חוצפן לא קטן.

ניגרי ענק 17-01-07 14:46

אם חלוץ היה מתפטר מייד אחרי המלחמה, הוא היה יוצא יותר טוב מכל התסבוכת הזאת.
אבל הבנאדם נשאר, קיווה שהסערה תחלוף, ובמקום זה חטף אש מכל הכיוונים, מרטו לו את הנוצות אחת אחת, ואחרי כל זה הוא גם נאלץ להתפטר.
אם היה הולך ישר אחרי הפאדיחה, אולי היה נחסך ממנו הזובור התקשורתי הזה.

Bullet 17-01-07 14:51

יאללה פרץ ואולמרט אתם הבאים בתור!

Ice-Cube 17-01-07 14:52

ממשלה של ליצנים יש לנו.
ולא זה לא קשור אם הם עשו צבא או לא

Di-Bol 17-01-07 14:54

חתיכת חרא חולרה הגיע הזמן שישים תמפתחות
ברוסיה דברים כמו פה לא היו קורים אנשים כאלה מזמן היו מוצאים את עצמם במקום אחר

Gamerrrrr 17-01-07 14:56

סוף סוף, אין קשר לעובדה שהוא איש חיל אוויר ד"א, הצבא הישראלי מבוסס במבנהו על הצבא הבריטי והיה להם כבר רמטכ"ל שהוא היה איש חיל אוויר (ולא לא מהsas). חלוץ הוא סתם אדיוט. פרץ עוד יותר, מפקד תחזוקה בגדוד 202 של הצנחים (או שזה היה 890 אני לא זוכר)

Ice-Cube 17-01-07 14:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
סוף סוף, אין קשר לעובדה שהוא איש חיל אוויר ד"א, הצבא הישראלי מבוסס במבנהו על הצבא הבריטי והיה להם כבר רמטכ"ל שהוא היה איש חיל אוויר (ולא לא מהsas). חלוץ הוא סתם אדיוט. פרץ עוד יותר, מפקד תחזוקה בגדוד 202 של הצנחים (או שזה היה 890 אני לא זוכר)

פרץ אדיוט
רק ארנולד יביא שלום[:

eminemfan 17-01-07 15:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב
אמיר פרץ היה לוחם בצבא, שירת בחיל חימוש בשירות קרבי, נפצע והוגדר כ"נכה צה"ל", אני לא זוכר כמה אחוזי נכות. אמיר פרץ נתן למדינה הזאת הרבה, הוא לא מתאים לשר הביטחון כי אין לו מספיק כלים לזה מבחינה מקצועית. אבח אל תגיד פה שהוא היה משק ממטרות - כי אתה חוצפן לא קטן.

מה אתה נפגע,הלו,מה הוא אבא שלך?שיבחתי אותו בזה שהוא תרם המון חברתית,אבל ביטחונית,אין לו ממש ניסיון,וזה היה בציניות,נראה לי הוא היה סגן אלוף אבל עדיין,כמעט כל השרי ביטחון שהיו לנו היו רמטכלים ואנשים בכירים,ובשביל להיות רמטכל לא מספיק להיות לוחם בחימוש(עם כל הכבוד !ויש כבוד למה אני הייתי חימושניק,וכל חייל שתורם לצה"ל הוא יהלום אבל אחי,לנהל צבא שלם הוא לא מתאים,אם אתה שואל אותי-שר אוצר תפור עליו או שר העבודה והרווחה)

SaBaGMaN 17-01-07 15:02

הקטע היותר מבאס זה,שוואלה חלוץ התפטר אחלה,כולם דורשים מאולמרט ופרץ גם להחזיר ציוד ובאמת שזה גם מה שלדעתי הם צריכים לעשות כי כל התקופה האחרונה היא כשל מאוד גדול שלהם
אבל הבעיה העיקרית היא שאני לא רואה באופק אנשים שינהלו את המדינה בצורה הרבה יותר טובה מהם..
זה לא שיש שלל אנשיי ביטחון או פוליטקאים הרבה יותר טובים..המדינה לדעתי בבעיה חמורה עכשיו בימיוחד עם האיום האירני שאנשים פשוט לא קולטים את גודל האיום וחושבים שהכל בגדר איומיי סרק
נקווה לטוב

eminemfan 17-01-07 15:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr

למה אתה חושב שאיש חיל אוויר לא יכול לתרום מול האיום האיראני?

Ice-Cube 17-01-07 15:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SaBaGMaN
הקטע היותר מבאס זה,שוואלה חלוץ התפטר אחלה,כולם דורשים מאולמרט ופרץ גם להחזיר ציוד ובאמת שזה גם מה שלדעתי הם צריכים לעשות כי כל התקופה האחרונה היא כשל מאוד גדול שלהם
אבל הבעיה העיקרית היא שאני לא רואה באופק אנשים שינהלו את המדינה בצורה הרבה יותר טובה מהם..
זה לא שיש שלל אנשיי ביטחון או פוליטקאים הרבה יותר טובים..המדינה לדעתי בבעיה חמורה עכשיו בימיוחד עם האיום האירני שאנשים פשוט לא קולטים את גודל האיום וחושבים שהכל בגדר איומיי סרק
נקווה לטוב

אתה כלכך צודק!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ