|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() אוקיי אז אני מקווה שזאתי התוכנית הסופית שאני יתמיד בה..
הנה: ארוחת בוקר- 100 גרם שיבולת שועל כף גדושה של סוכר כוס חלב 3% 4 משמשים מיובשים 6 שקדים. ארוחת 10-12: 4 פרוסות לחם מלא 6 פרוסות פסטרמה 2 כפות חומוס בננה בינונית ארוחת צהריים: 150 גרם חזה עוף 2 כוסות אורז לבן מבושל כף אבקת מרק לבישול עם האורז תוספות:צי'לי,פלפל שחור,מלח. ארוחה לפני אימון: תפוח אדום חתוך קפה שחור כפית סוכר חום ארוחה אחרי אימון: פרוסה של לחם מלא כף קוט'ג 4 תמרים מיובשים יוגורט יופלה בטעם 3% ארוחת ערב: טונה במים מלפפון שלם עגבניה שלמה 4 שקדים ערכים- קלוריות: 2559 קלוריות. פחמימות: 387 גרם. חלבון: 117 גרם. שומן כולל: 61 גרם. סיבים תזונתיים: 41.2 גרם. Bmr- 1687 נתונים: גיל- 14, עוד חודש 15. משקל- 62 קילו. גובה- 1.74 מטרה: להגיע קודם כל למשקל 70 קילו, ואחרי זה לעלות עוד... עד בערך 85 ייקח זמן אבל אני מקווה שיצליח.. עכשיו שאלות. קודם כל, כמה זמן כדי להשאר עם התוכנית הזאת תזונה הזאתי? האם צריך להחליף אחרי כמה זמן? ואם כן אחרי כמה? עוד שאלה, כמה זמן אני צריך להיות בקטגורייה "מסה" ? אשמח אם תגידו לי כמה זמן כדאי להיות במסה, כי אני רוצה לעשות מד זמן כזה של מסה שימדוד לי את הזמן. תודה רבה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין צורך לפתוח כל כמה שעות את אותו הנושא, מחקתי לך את הקודם, פעם הבאה תמשיך באותו המקום.
![]() |
#3 |
Gay lord
|
![]() סבבה אין בעיה..
אוקיי אני מחכה לעזרה תגידו לי מה נראה לכם.. וגם בבקשה תענו לי על השאלות.. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gay lord
|
![]() זה לא נגמר..
לקחתי את העצה של epic ושמתי קופסת קוטג בארוחת ערב.. והפכתי את זה ל-3% שומן.. הנה התוכנית ה-מחודשת[ ארוחת בוקר- 100 גרם שיבולת שועל כף גדושה של סוכר כוס חלב 3% 4 משמשים מיובשים 6 שקדים. ארוחת 10-12: 4 פרוסות לחם מלא 6 פרוסות פסטרמה 2 כפות חומוס בננה בינונית ארוחת צהריים: 150 גרם חזה עוף 2 כוסות אורז לבן מבושל כף אבקת מרק לבישול עם האורז תוספות:צי'לי,פלפל שחור,מלח. ארוחה לפני אימון: תפוח אדום חתוך קפה שחור כפית סוכר חום ארוחה אחרי אימון: פרוסה של לחם מלא כף קוט'ג 4 תמרים מיובשים יוגורט יופלה בטעם 3% ארוחת ערב: טונה במים מלפפון שלם עגבניה שלמה קופסת קוטג 3% ערכים- קלוריות: 2662 קלוריות. פחמימות: 387 גרם. חלבון: 140 גרם. שומן כולל: 61 גרם. סיבים תזונתיים: 40.1 גרם. תודה.. Bmr- 1687 נתונים: גיל- 14, עוד חודש 15. משקל- 62 קילו. גובה- 1.74 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() תישאר אם התפריט עד שאתה נתקע במשקל, תמיד שאני נתקע תוסיף 200 קלוריות לערך עד שאתה נתקע שוב בצורה מחזורית, תמשיך עם המאסה עד שאתה מרגיש שמספיק\שאתה רוצה לחטב לקיץ
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תפריט מעולה, תנסה לעלות כל שלושה שבועות / תקיעה באותו משקל ב200-300 קלוריות...
כף שמן זית בלילה ובבוקר יוסיף המון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחינו למה סוכר? במקום סוכר תאכל אוכל מה קרה לכם אנשים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לא ברור לי למה יש לך כף סוכר בארוחת בוקר, למה יש שם רק כוס אחת מסכנה של חלב כמקור חלבון ולמה אחרי אימון
שזה הזמן הקריטי ביותר לקבלת חלבון יש לך רק כף קוטג' ויוגורט, זה תפריט רע מאוד. אתה גם לא צריך גם טונה וגם קוטג' בלילה, מספיק קוטג', קח את הטונה ושים אותה אחרי אימון או במקום אחר.
![]() |
#9 |
|
![]() תחליף בין הקופסת קוטג'\טונה במים בארוחת ערב לבין היוגורט בארוחת אחרי אימון.
אין ירקות כמעט.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך ביצים בתפריט, אין מספיק ירקות ופירות , לפני אימון (חצי שעה) בננה במקום התפוח אדום, תוסיף כף שמן או אבוקדו בארוחת ערב לשומנים איכותיים .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף עוד חלבון בבוקר. אולי ביצים..
גם אחרי אימון תעשה מה שepic וthe animal אמרו.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כבר ארתי לך בלוג שלך לגבי הסוכר הזה, במקומו אפשר לאכול- תחליף לממתיק.
![]() |
#13 |
Gay lord
|
![]() מה אתם אומרים על זאתי אז?
ארוחת בוקר- קורנפלקס שוגי 100 כוס גדולה של חלב 3% 4 משמשים מיובשים 6 שקדים. ארוחת 10-12: 4 פרוסות לחם מלא 6 פרוסות פסטרמה 2 כפות חומוס בננה בינונית ארוחת צהריים: 150 גרם חזה עוף 2 כוסות אורז לבן מבושל כף אבקת מרק לבישול עם האורז תוספות:צי'לי,פלפל שחור,מלח. ארוחה לפני אימון: בננה קפה שחור סוכרזית ארוחה אחרי אימון: פרוסה של לחם מלא כף קוט'ג 4 תמרים מיובשים קופסת קוטג 3% ארוחת ערב: חביתה מ-2 ביצים אבוקדו עגבניה שלמה טונה במים ואשמח אם תענו לי בשאלות שרשמתי שהודעה הראשונה בפוסט פה.. הכי למעלה.. תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gay lord
|
![]() אוקיי החלפתי את הקורנפלקס בבוקר בצ'יריוס.
העברתי את המשמשים המיובשים לאחרי האימון. שמתי אבוקדו וחביתה מ-2 ביצים בארוחת ערב. ויש עוד כמה שינויים תסתכלו בתוכנית... ארוחת בוקר- קורנפלקס צ'ריוס 2 כוסות. כוס גדולה של חלב 3% 6 שקדים. ארוחת 10-12: 4 פרוסות לחם מלא 6 פרוסות פסטרמה הודו דל שומן 2 כפות חומוס בננה בינונית ארוחת צהריים: 150 גרם חזה עוף 2 כוסות אורז לבן מבושל כף אבקת מרק לבישול עם האורז תוספות:צי'לי,פלפל שחור,מלח. ארוחה לפני אימון: בננה קפה שחור סוכרזית ארוחה אחרי אימון: 4 משמשים מיובשים 4 תמרים מיובשים קופסת קוטג 3% ארוחת ערב: חביתה מ-2 ביצים 4 פרוסות אבוקדו ערכים- קלוריות: 2307 קלוריות. פחמימות: 300 גרם. חלבון: 125 שומן כולל: 65 סיבים תזונתיים: 30.0 בבקשה תגיבו ותנו חוות דעת, תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gay lord
|
![]() Up
סליחה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |