|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז עליתי תוכנית אימונים אחת , לא הרבה עזרו רק אדם אחד ואני מודה לו על זה מאוד .
אז ככה אחרי התיקון שהוא עשה אני רוצה עוד קצת עזרה , הוא נתן לי בסה"כ 2 תרגילים לחזה שזה יוצא 8 סטים בלבד , אני רוצה שהאימון שלי יהיה חזק אם זה חזק ככה אז תגידו ואני ישאיר את זה ככה . כביכול רגליים אני לא כותב בכלל , אני רוצה שאתם תבינו לי את האימון רגליים . אימון a חזה - לחיצת חזה כנגד מוט (לחיצת מוט ארוך על ספה ישרה ) - 4 סטים של 10 לחיצה בשיפוע חיובי - 4 סטים של 10 יד אחורית - אחיזה בידיות במכונה והורדה כלפי מטה - 2 סטים של 10 הורדת מוט w קצר אחיזה צרה במכונה לפני הגוף - 2 סטים של 10 משיכה מוט w קצר אחיזה צרה ומשיכה מעל הראש במכונה - 2 סטים של 10 רגליים - תבנו לי אתם את האימון בבקשה אימון b גב - פולי עליון אחיזה רחבה לפנים - 4 סטים של 10 פולי עליון אחיזה רחבה מאחורי הראש - 2 סטים של 10 חתירה עם משקולות חופשיים שרגל אחת על הספה - 4 סטים של 10 כל יד כתפיים - הרמת ידיים לצדדים במכונה - 4 סטים של 10 הרמת משקולות חופשיים בצורת פטישים מלפני הגוף - 2 סטים של 10 הרמת שכמות בלבד באחיזה במשקולות חופשיים - 2 סטים של 10 יד קדמית - הרמת משקולות חופשיים בצורת פטישים - 3 סטים של 10 אחיזה בידיות במכונה מרפקים על כריות ומשיכת ידיות כלפי מעלה - 3 סטים של 10 אחיזה במוט w קצר במכונה עם כפות ידיים כלפי מטה (עובד על האמות) - 2 סטים של 12 בבקשה תגיבו ותעזרו , עם האימון החזה הזה הוא חזק ? לא להוסיף משו ? ובכלל לשאר הדברים .. תגיבו בבבקשה זה ממש חשוב , תודה רבה לעוזרים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה דברים:
1) תגוון בחזרות : 6-12 חזרות 2)אתה יכול לעשות ליד קדמית ואחורית 1-2 תרגילים. בראשון תעשה3 סטים ובשני 2-3 סטים 3) הייתי משנה את החלוקה a חזה כתפיים ואחורית b גב רגליים, קדמית ,בטן או לעשות אימון פלק גוף עליון ופלג גוף תחתון. 4) גב תוריד את הפולי מאחורי הראש 8-9 סטים יספיקו לגב תעשה פולי \ מתח רחב + חתירה 5) רגליים הייתי עושה ככה (יש כאלה שלא יסכימו איתי) סקוואט 4 סטים לאנג' 2 סטים פשיטה 2סטים תאומים 3 סטים כתפיים: לחיצה עם מוט בעמידה 3 סטים+ 2-3 סטים של הנפות לצדדים. זו היא דעתי. בהצלחה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לך אחי את החזה הייתה משאיר ככה עם רק 2 תרגילים ו8 סטים ?
ואחי אתה יכול לפרט לי על האימון רגליים אני לא בדיוט יודע מזה לאנג' ופשיטה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן לחזה ( כמו לכל שריר גדול אחר ) מספיק 8-9 סטים. תשתדל לעבוד כמה שיותר כבד ( 6-10 חזרות ) ותשלב גם 12 חזרות.
זה לאנג'ים http://exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/BBLunge.html כפיפה( בטעות כתבתי פשיטה אבל התכוונתי לכפיפה ) http://exrx.net/WeightExercises/Hams...ngLegCurl.html
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מישו יכול לעלות סרטון של לחיצה עם מוט בעמידה בתרגילי כתפיים ?
וbono תודה רבה רבה לך מקווה שאני יסתדר עם התוכנית אימונים ושאני יראה שיפור . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה אחרונה אחי , למה עדיף יותר משקל וחזרות של 6- 10 ?
לא עדיף פחות משקל ובין 8 - 12 חזרות ? מה ההבדל אם יותר משקל ופחות חזרות לפחות משקל ויותר חזרות ? אני רוצה להתנפח אבל שהשריר לא יהיה מרגרינה , שהוא יהיה גם חזק . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין ממש הבדל...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() the animal מה אתה אומר על התוכנית אימונים שנבנתה לי פה ? הייתה משנה משו ?
ולגבי הלחיצה במוט בעמידה שזה אמור להיות תרגיל לכתפיים , זה אומר להחזיק מוט ארוך מאחורי הראש שיש צלחות של משקולות בצדדים ולהרים את המוט כלפי מעלה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() יחד עם ההערות של בונו נראה סבבה לגמרי. רק באימון רגליים שהוא הציע לך הייתי מחליף את הפשיטה בדדליפט רומני\כפיפה
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לרגליים יש לי בקע ב2 המפשעות ככה שאני עושה משו אחר , אני עובד על ירך קדמי במכונה , על שריר ההמסטרינג אני עושה מה שהוא אמר כפיפה ואני עושה גם על התאומים כמו שהוא אמר .
מטריד אותי רק הקטע שיש רק 2 תרגילים לחזה , בעבר כל תוכנית אימונים היה לי 4-5 תרגילים לחזה כל תרגיל 4 סטים , השאלה מה עדיף ובאיזה שיטה החזה יתנפח יותר ויתחזק יותר , אני מאמין שbono מבין הרבה יותר מימני אני יעשה רק 2 תרגילים ו8 סטים כולל מקווה שאני יראה שיפור והחזה יתנפח ויתחזק . בכל מיקרה תודה רבה לכולכם , יצאתם אחים רצח . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה אחרונה , האם אני יכול להוסיף לכל אימון גם לאימון a וגם לאימון b שאני יעשה 2סטים של 12 מתח , 2 סטים של 20 מקביליות וסט אחד של 25 שכיבות שמיכה או שזה יהיה מיותר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() מיותר ולא רצוי
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מיותר , וגם אתה לא תמיד תוכל
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אימון a
חזה - לחיצת חזה כנגד מוט (לחיצת מוט ארוך על ספה ישרה ) - 4X6 לחיצה בשיפוע חיובי - 3X8 קרוס - 3X10 כתפיים - לחיצת כתפיים 3X10 הנפה לצדדים 3X8 יד אחורית - לחיצה צרפתית 3X8 פושדאון 3X8 אימון b גב - מסור 4X12 10 8 6 פולי עליון רחב לפנים 3X8 פול אובר 3X10 יד קדמית - כפיפת מרפקים בעזרת מוט דבליו 3X8 פטישים 3X8 רגליים - סקוואט 4X8 לחיצת רגליים 3X8 כפיפת רגליים 3X10 לחיצת תאומים 4X10 בבקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית סבבה
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() AviSerorr תודה רבה אחי שני שאלות מזה קרוס לחזה ? אתה יכול לתאר את ביצוע התרגיל או לעלות סירטון של התרגיל ? ואותו דבר מזה מסור לגב ? תודה .
לגבי CBA רשמת תוכנית סבבה לגבי מה שbono עשה לי או AviSerorr ? |
![]() |
![]() |