|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() למנהלים: בעניין ההודעות הפרטיות ועוד דברים חשובים שאתם רוצים להשים\להוסיף תגידו לי עם יש לכם איזה בעיה שאתם לא מצליחים לסדר או כול דבר שקשור לפורום תגידו כי אני מכיר כמה אנשים שמבינים טוב בכול הדברים האלה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון יכלת לרשום את ההודעה הזאת במקום ההודעה הראשונה שפרסמת ואז שרשרת לך כמה ח'ברה שהם די מושפעים מהשאר אבל זה לא חשוב כרגע.
ברגע שיש משהו שישפר את הפורום אתה לא מתייחס אל זה כמשהו מצועצע או ילדותי, כמו שהראתי את הדוגמאות למעלה קראת אותם? זה משהו אל שימושי? או ילדותי? זה יחסוך המון הודעות מיותרות וגם יוסיף עוד אפשרויות. במקום שיהיה אשכול אחד עם 200 הודעות מסובכות וארוכות של תפריטים או אימוניים מומלצים למה שלא יהיה עמוד אחד מרוכז לזה? זה הרבה יותר עדיף ונוח לקריאה (לדעתי). שוב אפשר לחשוב על כמה דברים שהם פחות משמעותיים אבל יתנו לך את השינוי הנוח ביותר, בקשר לפרסומת אם כבר העלת את זה ולא התיחסו אז זה משהו אחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אופיר את מי אתה מכיר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אם אתה שואל אותי, לדעתי צריך להגביל את החתימות כאן עם תמונות. פשוט שלא יהיו תמונות בחתימות. זה ממש מכער את הפורום, במיוחד ששמים איזו תמונת ג'מבו שמגדילה ת'פריים פי שתיים. דבר אחרון שכמעט שכחתי, בקשר להודעות פרטיות, כבר הפסקתי לספור את הפעמים שאמרו את זה, אבל לא יהיו פה הודעות פרטיות. אלא אם כן גיל ישנה את דעתו.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() וואדים, הודעות פרטיות הם לא רוצים לשים כי המנהל הראשי (גיל גרנות) לא רוצה שאנשים כמוך ימכרו לילדים תמימים סטרואידים
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) תגיד,מה הקטע של החתימה שלך?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה אני וסטרואידים ממש לא הולכים ביחד, בקושי חלבון התחלתי לקחת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() זאת לא הסיבה זאת אחת מהם אני חושב, יש עוד המון המון סיבות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי צריך להוסיף הודעות פרטיות דחוף !
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() הכי מעצבן פה בפורם שכל הזמן רואים פה בצד את נפתלי.... איך הוא היה ואיך הוא נהיה .. זה הכי מעצבן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() כן הנפתלי הזה בצד באמת מאוס לדעת צריך להוריד אותו דחוף וצריך להוריד חתימות של תמונה יש פה מלא אנשים ששמים חתימות מעצבנות של חצי עמוד מה שזה גם ממש מכוער....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בונה ימנייק תוריד את הציצים האלה כול הודעה שלך אני ניתקע על ציצי איזה 10 דקות ורק אחרי זה ממשיךחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |