ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   המון בעיות בפורום... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4428)

vadim88 14-01-07 20:35

המון בעיות בפורום...

הפורום הזה ממש לא בעניין...
שמתי לב שאין ממש עניין פה בפורום, הכל פה תחת קטגוריה אחת, עם מעט מאוד פורומים.
רוב הסמיילים לא עובדים רוב הזמן, אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות, גדלי הקבצים שניתן לעלות נורה קטנים ולכן אי אפשר לעלות כלום, הפורום נראה גרוע מאוד בגלל הפרסומת בצד, יש אפשרות לעשות את זה בצורה יותר יפה מזאת.
אין מספיק אפשרויות בפורום למשתמשים לשחק בהם כמו, כל מיני מערכות שיהיה ניתן לכתוב בהם מדריכים אישיים של כל משתמש, הורדות שונות ועוד דברים שאני חושב שרק יעלו את רמת הפעילות בפורום.

בכללי מי אחראי על כל הקטע של התכנות בפורום....צריך להוסיף ולעדכן פה המון דברים, אפשר להתחיל בסקין שיהיה אפשר לעבוד איתו.

מה אתם אומרים...

- Idan - 14-01-07 20:38

http://images.nana.co.il/upload/7200...ts/2923906.jpg

Di-Bol 14-01-07 20:39

גם חדש וגם מעביר ביקורת

Krazy-Hawk 14-01-07 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -

:flowers:

P-a-n-1-c 14-01-07 20:40

ציטוט:

חזקקקקקקקקקקקקקקק

Antonator1 14-01-07 20:41

http://www.orlyowl.com/upload/files/...really_sir.JPG

vadim88 14-01-07 20:47

כנראה שלא הבנתם אותי נכון, לא באתי לרדת או משהו אני פשוט אומר שאפשר לשפר פה את הגלישה בהוספה של כמה וכמה דברים.

Bodybuilder 14-01-07 20:51

דווקא כול הסמילים עובדים !
והפורום נראה טוב !
אין מה להוסיף/לשפר

vadim88 14-01-07 20:52

טוב, אם אתם אומרים.

ran_z 14-01-07 20:54

ציטוט:

:jockey: :1eye: :jockey:

igorek 14-01-07 20:54

דווקא אני מסכים בקשר לעיצוב הכללי של הפורום ולדעתי יש מקום לשיפור.
בכל מקרה, זה לא מפריע לי ממש.

jonathan 14-01-07 20:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
דווקא כול הסמילים עובדים !
והפורום נראה טוב !
אין מה להוסיף/לשפר

מזל טוב!!
ההודעה הראשונה בלי שגיאות!
:)
סתם אחי :1eye:

THE_JUGGERNAUT 14-01-07 20:55

ציטוט:

:jockey:

וואדים אני דווקא מסכים איתך

תמיד יש לאן להשתפר, עכשיו רק צריך לקוות שיגיע איזה מנהל

ohadhost 14-01-07 20:56

:disgust: אם המנהלים רוצים לעלות את רמת הפורום שלפחות יתנו באנים למישתמשים שמגיע להם

SiX PACK 14-01-07 20:57

בכללי הפורום סבבה והרבה יותר טוב מהפורום הישן למי שזוחר, באמת מבעס קצת שאי אפשר לשלוך הודעות פרטיות כמו בכל פורום אחר יהיה קטלני ביותר אם תתקנו את זה למה זה חייוני ואחלה של דבר, חוץ מזה מה ששמתי לב זה שפונקצית ה" הוסף מוניטין" לא עובדת וזה גם חבל...
לגבי התמונה שבצד באמת קצת מכער אבל זה כבר החלטה שלהם, זה פירסום...

vadim88 14-01-07 20:58

עזוב את הבאנים בו אני יתן לך סתם דוגמא למשהו שיעזור הרבה וימנע הרבה שאלות מיותרות, אפשר לדוגמא להוסיף איזה שדה בפרופיל בצד...
<<<<<<<<<<<<<<
שיהיה שם עוד כמה שורות שיהיה רשום הגיל, המשקל, גובה ועוד כמה פרטים שימושיים שימנעו שאלות כמו "כמה אתה שוקל" "מה הגובה" "בן כמה אתה" זה לדוגמא משהו שיעזור הרבה.

עוד דבר שאפשר לעשות להוסיף איזה אפשרות שיהיה אפשר לעלות את הלוגים,אימונים אישיים תפריטים של כל משתמש בצורה מסודרת לאיזה מערכת שיהיה מסודר לפי קטגוריות וכל אחד יוכל להכנס ולראות במקום לחפש את זה בתוך הפורומים באשכול אחד שיש בו מלא הודעות...

vadim88 14-01-07 20:59

את הפרסומות כמובן לא להעיף אלה לשים אותם בצורה יותר טובה...אפשר להכין אחת שהיא מאוזנת ולא מאונכת ולשים למעלה בכל עמוד בפורום ולא לשבור את המראה של הפורום פשוט.

SiX PACK 14-01-07 21:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vadim88
עזוב את הבאנים בו אני יתן לך סתם דוגמא למשהו שיעזור הרבה וימנע הרבה שאלות מיותרות, אפשר לדוגמא להוסיף איזה שדה בפרופיל בצד...
<<<<<<<<<<<<<<
שיהיה שם עוד כמה שורות שיהיה רשום הגיל, המשקל, גובה ועוד כמה פרטים שימושיים שימנעו שאלות כמו "כמה אתה שוקל" "מה הגובה" "בן כמה אתה" זה לדוגמא משהו שיעזור הרבה.

עוד דבר שאפשר לעשות להוסיף איזה אפשרות שיהיה אפשר לעלות את הלוגים,אימונים אישיים תפריטים של כל משתמש בצורה מסודרת לאיזה מערכת שיהיה מסודר לפי קטגוריות וכל אחד יוכל להכנס ולראות במקום לחפש את זה בתוך הפורומים באשכול אחד שיש בו מלא הודעות...

אתה צודק! נחקה למנהלים...

רק חבל שהקוטרת היא: "הרבה בעיות בפורום" זאת קוטרת שלילית זה נשמע כאילו אתה מתלונן היית כותב שטעון שיפור בפורום או משהו..

vadim88 14-01-07 21:08

*נחכה, *כותרת....

ואני לא מתלונן כנראה שהכותרת באמת הטעתה אנשים כאן, אם הייתי יכול לשנות הייתי משנה.
בסך הכל יש כאן כמה הצעות שאפשר להשיק לפורום כדאי שהוא רק ישתפר וחווית הגלישה תיהיה מהנה יותר.

- Idan - 14-01-07 21:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vadim88
כנראה שלא הבנתם אותי נכון, לא באתי לרדת או משהו אני פשוט אומר שאפשר לשפר פה את הגלישה בהוספה של כמה וכמה דברים.

תראה, יש כמה דברים שאני מסכים שאפשר לשפר, אבל סמיילים לא עובדים? סקינים לפורום? הכל תחת קטגוריה אחת?
הסמיילים עובדים מצוין. לדעתי אם היו משאירים רק את הסמיילים המקוריים של מערכת הפורומים הזאת זה היה בכלל עדיף, אבל זה רק אני.
למה הכוונה קטגוריות? יש לך פה 6 פורומים: תזונה, אימונים, פיתוח גוף, דיבורים, פציעות ספורט, זירת הגולשים ותת פורום לוגים. בפורום כזה במדינה הקטנה שלנו, זה לא יהיה אפקטיבי לפצל כל כך הרבה את הפורומים. ברמת העקרון זה יותר מקצועי אבל במקרה שלנו - פחות פרקטי. תחשוב למשל אם היו מפצלים את פורום תזונה ותוספים לעוד תת פורום של מחקרים, ועוד אחד נגיד של סקירת תוספי מזון כמו שיש ב- BB.com. בכל אחד מהם ישב לו איזה אשכול לבד ומסכן כמה חודשים טובים. אפילו כאן בלוגים, כמעט אף אחד לא מעדכן. עושים טובה שמעדכנים פעם באיזה 3 חודשים.
סקינים לפורום נראה לי ממש מיותר.
אפשרויות מגוונות בפורום מה שדיברת עליהם, נראה לי מאוד מצועצע. זה רק יוריד מהמקצועיות של הפורום. יבואו לפה כל מיני ילדים "לשחק" בפורום, או במילים אחרות, אנשים פה יתעסקו בתפל ולא בעיקר. זה פורום מקצועי ולא ארגז חול לשחק בו.
קבצים קטנים, יכול להיות שמשקולים של המנהלים הטכניים הם החליטו ככה (אולי קבצים גדולים מכבידים על המערכת, אין לי מושג באמת). בכל מקרה אני תכף אעלה לפה תוכנה מאוד פשוטה וקלה להקטנת הקבצים.
פרסומות בצד הורסות את הפריים של הפורום - עם זה אני מאוד מסכים וגם העליתי את הבעיה הזאת לפה בעבר. לצערי היא לא קיבלה את התיחסות. אני הצעתי בדיוק מה שהצעת - להעביר את הפרסומות למעלה במקום שיהיו בצד.

דרך אגב, לא התכוונתי לרדת עליך או משהו עם התמונה ההיא ששמתי. זאת סתם היתה דרך הומוריסטית לשאול אותך מאיפה נפלת עלינו פתאום. :jockey:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ