|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול לתת לי חוות דעת עלייה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני בטוח שדיברו עליה כבר כמה פעמים
חיפוש
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אולי בכל זאת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נחמדה לא יותר מזה
רק מה שהטריף אותי בא אז בזמנו זה הגושים אויי זה היה כזה סיוט
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() כמו שציינו תריץ חיפוש בפורום דובר עליה כבר בעבר, אני אישית לא התלהבתי אחוז חלבון מאוד נמוך למנה שבאבקות הטובות יש 22-24 גרם חלבון במנת הגשה באבקה הזאת יש רק 18 גרם חלבון.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינת טעם ? הקרם עוגיות פצצתי אבל לא כמו הבננה של צ'מפיון
![]() |
#7 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ממש שטויות,לiss יש 22 גרם חלבון במנה שמתוכם 8 גרם Bcaa ו5.5 גרם גלוטמין,אלה נתונים שלא תמצא בשום אבקה אחרת.
אני חולה על האבקות שלהם,הקרם עוגיות של Iss הוא החלבון הכי טעים שאי פעם תטעם יצא להם גם טעם קינמון פצצה חבל על הזמן. אני ממש ממש ממליץ לך על חלבון Iss אין סיכוי שלא תאהב אותו,אני מבטיח לך שאחרי פעם אחת אתה לא תעבור לשום אבקה אחרת ותשאר איתו,ככה זה לפחות קרה לי אני מטורף על ה Iss אני לא מבין מה כתבו שיש לה גושים כי היא מתערבבת הכי טוב שאי פעם ניסית היא לא משאירה לי שום גושים אני מנער את השייקר 5 שניות ולא נשאר שום גוש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() 6 גרם פחמימות למנה? יותר מדי סוכר ופחות מדי חלבון...
ולגבי כמות הbcaa היא כמעט זהה לכל אבקה אחרת הבדל של 2 גרם ועדיין פחות חלבון. חוץ משי שממליץ עליה פה עוד לא שמעתי עליה כאלה תגובות טובות. אני בעד אופטימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני יתן לך תשובה אמיתית לא ניסיתי את האבקה הזו אבל אני בטוח שהיא טעימה ורק בגלל שהיא לא נמכרת פה זה לא אומר שהיא לא טובה חלק מאנשים שכותבים פה יש להם אינטרס.
אני לא מבין מה הקטע שלכם בכלל גרם לפה גרם לשם מבחינת חלבון או סוכר או פרופיל אמינו ממש אבל ממש לא יעשו את ההבדל גם ככה אני בטוח שאתה מוסיף פחמימה אז ה6 גרם סוכר ממש זניח. מתי תבינו אין שום אבקת חלבון שתתן לכם תוצאות יותר טובות לגוף מאשר אבקה אחרת. כל "התוספות" שכותבים על המוצר זה במטרה להבדיל ולנסות למכור יותר מאשר חברות אחרות שבשוק אחרי הכל מי גבינה זה לא המצאת הגלגל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תמצאו אבקה טעימה וזהו. Iss טעימה. צ'מפיון טעימים. אופטימום טעימים
אז הבחירה האחרונה זה רק המחיר
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() הiss מעולה נקודה.לא יעזור כלום אני לא מחליף אותה בשום אבקה יש לה פרופיל חומצות אמינו הכי תותחי בשוק ושלא יספרו לכם סיפורים אחרים.
|
![]() |
![]() |