ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   אבקת חלבון של iss (https://israelbody.com/showthread.php?t=4424)

Deja Vu 14-01-07 20:02

אבקת חלבון של iss

מישהו יכול לתת לי חוות דעת עלייה?

THE_JUGGERNAUT 14-01-07 20:05

אני בטוח שדיברו עליה כבר כמה פעמים

חיפוש

Deja Vu 14-01-07 20:23

אולי בכל זאת?

MagneZium 14-01-07 20:55

נחמדה לא יותר מזה
רק מה שהטריף אותי בא אז בזמנו זה הגושים אויי זה היה כזה סיוט

Shlomik 14-01-07 22:06

כמו שציינו תריץ חיפוש בפורום דובר עליה כבר בעבר, אני אישית לא התלהבתי אחוז חלבון מאוד נמוך למנה שבאבקות הטובות יש 22-24 גרם חלבון במנת הגשה באבקה הזאת יש רק 18 גרם חלבון.

Psychopath 14-01-07 22:10

מבחינת טעם ? הקרם עוגיות פצצתי אבל לא כמו הבננה של צ'מפיון

ShaI^MymoN 14-01-07 22:45

ממש שטויות,לiss יש 22 גרם חלבון במנה שמתוכם 8 גרם Bcaa ו5.5 גרם גלוטמין,אלה נתונים שלא תמצא בשום אבקה אחרת.
אני חולה על האבקות שלהם,הקרם עוגיות של Iss הוא החלבון הכי טעים שאי פעם תטעם יצא להם גם טעם קינמון פצצה חבל על הזמן. אני ממש ממש ממליץ לך על חלבון Iss אין סיכוי שלא תאהב אותו,אני מבטיח לך שאחרי פעם אחת אתה לא תעבור לשום אבקה אחרת ותשאר איתו,ככה זה לפחות קרה לי אני מטורף על ה Iss
אני לא מבין מה כתבו שיש לה גושים כי היא מתערבבת הכי טוב שאי פעם ניסית היא לא משאירה לי שום גושים אני מנער את השייקר 5 שניות ולא נשאר שום גוש.

Yoggie 15-01-07 16:51

6 גרם פחמימות למנה? יותר מדי סוכר ופחות מדי חלבון...
ולגבי כמות הbcaa היא כמעט זהה לכל אבקה אחרת הבדל של 2 גרם ועדיין פחות חלבון.
חוץ משי שממליץ עליה פה עוד לא שמעתי עליה כאלה תגובות טובות. אני בעד אופטימום.

ironman 15-01-07 18:51

אני יתן לך תשובה אמיתית לא ניסיתי את האבקה הזו אבל אני בטוח שהיא טעימה ורק בגלל שהיא לא נמכרת פה זה לא אומר שהיא לא טובה חלק מאנשים שכותבים פה יש להם אינטרס.
אני לא מבין מה הקטע שלכם בכלל גרם לפה גרם לשם מבחינת חלבון או סוכר או פרופיל אמינו ממש אבל ממש לא יעשו את ההבדל גם ככה אני בטוח שאתה מוסיף פחמימה אז ה6 גרם סוכר ממש זניח.
מתי תבינו אין שום אבקת חלבון שתתן לכם תוצאות יותר טובות לגוף מאשר אבקה אחרת. כל "התוספות" שכותבים על המוצר זה במטרה להבדיל ולנסות למכור יותר מאשר חברות אחרות שבשוק אחרי הכל מי גבינה זה לא המצאת הגלגל.

Psychopath 15-01-07 18:57

תמצאו אבקה טעימה וזהו. Iss טעימה. צ'מפיון טעימים. אופטימום טעימים
אז הבחירה האחרונה זה רק המחיר

Ori-Silver 15-01-07 19:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ironman
אני יתן לך תשובה אמיתית לא ניסיתי את האבקה הזו אבל אני בטוח שהיא טעימה ורק בגלל שהיא לא נמכרת פה זה לא אומר שהיא לא טובה חלק מאנשים שכותבים פה יש להם אינטרס.
אני לא מבין מה הקטע שלכם בכלל גרם לפה גרם לשם מבחינת חלבון או סוכר או פרופיל אמינו ממש אבל ממש לא יעשו את ההבדל גם ככה אני בטוח שאתה מוסיף פחמימה אז ה6 גרם סוכר ממש זניח.
מתי תבינו אין שום אבקת חלבון שתתן לכם תוצאות יותר טובות לגוף מאשר אבקה אחרת. כל "התוספות" שכותבים על המוצר זה במטרה להבדיל ולנסות למכור יותר מאשר חברות אחרות שבשוק אחרי הכל מי גבינה זה לא המצאת הגלגל.

נכון אתה צודק אבל האבקה ההיא מכילה פחות אחוז חלבון(68 אחוז) ועולה כמו האופטימום שבה האחוז חלבון הוא 81 לכן אופטימום עדיפה בהרבה כל החרטא הזה של 1 גרם גלוטמין לפה ולשם באמת לא משנה זה הכל חלבון מי גבינה שעובד את אותו תהליך יצור...

ShaI^MymoN 16-01-07 00:36

הiss מעולה נקודה.לא יעזור כלום אני לא מחליף אותה בשום אבקה יש לה פרופיל חומצות אמינו הכי תותחי בשוק ושלא יספרו לכם סיפורים אחרים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ