|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית abc שלוש פעמים בשבוע axbxcxx
שאני רושם תרגיל או תרגיל אחר - כל אימון אני מחליף תרגיל בשביל הגיוון .. A:חזה : לחיצת חזה במוט או חופשי 12,10,8,6 לחיצת חזה בשיפוע לחזה עליון חופשי 12,10,8,6 פרפר עם משקוליות 12,10,8,6 קרוס או פרפר עם משקוליות בשיפוע 12,10,8,6 יד קדמית : כפיפות מרפקים עם מוט w בישיבה : 4x10 כפיפות מרפקים בלי לסובב את הכף יד 3x10 פטישים 3x10 b:גב מתח או פולי עליון 12,10,8,6 פולי צר לפנים 12,10,8,6 חתירה בישיבה 12,10,8,6 גב תחתון 4x10 טרפזים : 4x12 רגליים : סקוואט חופשי בלי משקל כדי לעבוד על טכניקה. (רק התחלתי ) 4x12 כפיפות רגליים : 4x10 פשיטת רגליים 4x10 תאומים : 4x10 c:כתפיים : לחיצת כתפיים או הרמה לצצדים גב ישר : 4x12 הרמת כתפיים בשיפוע (עובד על כתף אחורית) 4x10 הרמת כתפיים לפני (כתף קדמית 4x10 יד אחורית : מקבילים צר במשקל גוף 12,12,10 ועוד סט מקסימום.. פשיטת מרפקים מהמצח אחיזה צרה 3x12 הרמת משקולת מאחורי הראש 3x12 בטן : 4 סטים כפיפות בטן בשיפוע עם משקל על החזה/מאחורי הראש.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() מה עם דדליפט ?!?!
ובקשר לכתפיים אני ממליץ על תרגיל לחיצה באופן קבוע, לא צריך 10 סטים ליד קידמית גג 9, ולהאמסטרינג אני ממליץ על לאנג'ים במקום על כפיפת רגליים, ודדליט זה גם טוב להאמסטינג אפילו יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול לעשות דדליפט .. חוץ מזה תוכנית טובה ?
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודהה אחי ומה זה קרוס אובר ופול אובר ?
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אה אני עושה קרוס אובר .. פשוט רשמתי את זה בתור קרוס .. חח ..
ופול אובר זה ניראלי תרגיל מסובךך אבל אני אשאל את המדריך ונראה איך יסתדר ..
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() Abc של 3 אימונים בשבוע זה תוכנית ממש על הפנים לדעתי, זה סוג של abcd רק הרבה יותר דחוס.
לפי דעתי אתה צריך להיכנס יותר ברגליים, הם לא מקבלים גירוי מספיק טוב. גב יותר מדי תרגילים עם מכונות תעשה תרגילים עם משקולות חופשיות גם. ואף פעם אל תפתח את האימון עם רגליים. מסיבה שאם אתה עובד על רגליים כמו שצריך, אחרי זה בתרגילי משקולות חופשיות אתה לא תצליח לעמוד על הרגליים כמו שצריך ותאבד מהמשקלים שאתה יכול להרים. בהצלחה כתפיים תעשה לחיצת כתפיים באופן קבוע, ובמקום ההנפות הטיפשיות האלה לפנים תעשה הנפות לצדדים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתם אומרים חבר'ה כדאי להישאר עם ab של 3-4 פעמים בשבוע ?
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בינתיים גדלתי מעולה (6 קילו בחודשיים שלוש אחרי ההפסקה עם מעט שומן נשארתי על 10% שומן ככה) עם ה-ab 3-4 פעמים בשבוע 12 סטים לשריר גדול 9 לקטן . A- חזה , יד אחורית , רגליים . B-גב , כתפיים , יד קדמית . מה אתם אומרים תוכנית סבירה אני ישתמש בתרגילים שאמרה לי לעשות פה רק עם פחות סטים .. ?
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() תנסה לעבור ל-abcd אולי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |