|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני כבר 4חודשיים בדיאטה ואמרו לי שצריך לעשות מאזן ניטרלי אז איך עושים את זה?.
Bmr-1841 צריך לעלות את הקולוריות בהדרגות או אפשר ישר בבום? (וכמה לעלות בכל יום,ימים,שבוע?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פשוט נמצאים שבועיים על מאזן נייטרלי פחות או יותר, לא מעל התחזוקה ולא מתחת. אחרי זה תחזור לתפריט הקודדם שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל בישביל להיות במאזן ניטרלי אני צריך להוסיף 100 קולוריות ביום עד שאני מגיע למאזן ניטרלי?(דוגמא)
או שאני יכול לעלות את הקולוריות שלי בבום ולהיות במאזן ניטרלי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 300-400.
1400-1500 קולוריות ביום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
אתה בגרעון הרבה יותר גדול מ400!!! ותדבר יפה, אף אחד לא חייב לך פה כלום!
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 27-10-08 בשעה 17:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בישביל להיות במאזן נטרלי צריך להכניס 1841 קולוריות (bmr)
או bmr כפול 1.2? (2209) ובבקשה תענו לי על השאלה הזאת: איך להגיע למספר הקולוריות הרצוי? (לעלות כל יום מספר של קולוריות או אפשר לעלות בבום) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 2209 קלוריות
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה.
ואיך להגיע למספר הקולוריות הרצוי? (לעלות כל יום מספר של קולוריות או אפשר לעלות בבום) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שאפשר להעלות ישר לניטרלי
אבל חכה לתשובה של מבינים יותר...(the animal, hardcor, משה וכו..)
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער אם אמרתי משהו לא במקום :o
אני לא מבין בזה כמו שתם מבינים. בבקשה תעזרו לי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() סבבה, אחי, אין בעיה.
אז תראה, הbmr שלך זה כמות הקלוריות שאתה שורף בלי שום תנועה של הגוף לאורך 24 שעות, כלומר כמות הקלוריות שאתה שורף כדי לשמור על פעילותן של מערכות הגוף החשובות ביותר (עיכול היא לא אחת מהן). כמובן שכדי להגיע למספר הקלוריות שאתה מוציא ביום אתה צריך להוסיף את הקלוריות שאתה שורף בפעולות השונות שאתה עושה. ראשית עליך להוסיף את הקלוריות שאתה שורף בפעילות יומיומית: למידה, עבודה משרדית, שטיפת כלים ועוד. כדי להגיע למספר הזה תוסיף כ200-300 קלוריות, תלוי בכמות שאתה עשוה את הדברים האלה ביום. על זה עליך להוסיף את כמות הקלוריות שאתה שורף סיום על ספורט: חדר כושר וכל סוגי האירובי שאתה עושה (אופניים, ריצה וכו'). לשם כך יש מחשבונים באינטרנט בכל מיני אתרים, את כמות הקלוריות שאתה שורף בפעילות גופנית תוסיף למספר שקיבלת קודם. ואחרון חביב, אתה צריך להוסיף את הקלוריות שאתה שורף בעיכול, שהן 10% מסך הקלוריות שאתה אוכל ביום. זה החיבור של כאלה הוא מספר הקלוריות שאתה מוציא ביום, אם תצרוך אותו מספר קלוריות כמו שאתה מוציא אתה תהיה על מאזן נייטרלי. אם אתה רוצה להתחטב, אתה צריך להיות במאזן שלילי לאורך זמן מסוים, וכשאתה רואה שאתה נתקע, או להוריד קלוריות או לעבור למאזן נייטרלי לאורך כשבועיים ואחרי לחזור למינוס קלורי. בשלב שאתה נמצא בו עכשיו, הייתי עובר למאזן נייטרלי בהדרגה, כדי להעלות את קצב המטבוליזם שלך עד שהוא יחזור לרגיל. כל שבוע תוסיף 200 קלוריות לתפריט שלך עד שתגיע למאזן הנייטרלי כפי שחישבת אותו. לאחר מכן, תוריד 300-500 קלוריות מהמאזן הנייטרלי שלך וזה יהיה כמות הקלוריות שלך עד שתיתקע מחדש, ובשלב זה שוב יש לך את ההחלטה אם להוריד קלוריות נוספות או לצאת לשבועיים נייטרליים, ההחלטה בידך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אחי תודה רבהההההההההההההההההההההה רבהההההההההההההההההה..........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() כל הכבוד אחי .. שמתי לב שעל כל שאלה פה ובפורום אימונים אתה הראשון לענות... תנו לו VIP לנושא, למה לדעתך הוא לא יכול להכנס כבר עכשיו לניטרלי? למה צריך לעלות קלוריות בהדרגה?
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תנו לו vip
תודה רבה אחי... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
![]() לדעתי, המאזן הקלורי הממש ממש גדול שהוא יצר הוביל לירידה בקצס חילוף החומרים שלו עד כדי כך, שחזרה למצב הנייטרלי המקורי שלו תהיה כבר מאזן חיובי, מה שייצור ריבאונד של נוזלים ושומן (הסיבה שעושים שבועיים של נייטרלי בין חיטוב למאסה). |
|
![]() |
![]() |