|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() טוב גבר אני הכנתי כבר תפריט עכשיו רק צריך להשקיע ולהגיע לתוצאות אני מקווה חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אוכל אוכל אוכל !!!
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עולה במישקלים שאתה מרים? אם כן ואתה לא גודל אז תתחיל לאכול טוב ואם אתה גם אוכל טוב אז על תדאג גם אני היתי בעצירה כמה חודשים והוגוף פשוט יצא בבום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח אלאק "מטרה: ניפוח שרירים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יאללה איך אני חולה על הפורום הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל בזה שתבנה תכנית נורמלית שמבוססת על תרגילים חופשיים כמו סקווט , דדליפט,מתח,בנץ' פרס,מילטרי פרס וחתירה במוט. ותתאמן כמו בנאדם בקשר לאוכל ,אתה צריך לפחות 2000 קלוריות
אני אפילו היית אוכל יותר .. אתה צריך בערך 116 גרם חלבון, 58 גרם שומן ו253 גרם פחמימה + בהצלחה:d |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה צריך תוכנית אימונים ותזונה טובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() תכין תפריט טוב של לפחות 2200 קלוריות (ביום בלי אימון!)חלבון פי 2 ממשקל הגוף, גרם שומן לכל קילו גוף והשאר פחמימות- תעלה את התפריט לפורום תזונה.
תכין תוכנית אימונים שמורכבת מתרגילים חופשיים - עזוב את המכשירים! ותעלה את התוכנית לפורום אימונים. בהצלחה אם אתה מסתבך עם זה יותר מידי ויש לך כסף אתה יכול ללכת ליעוץ למרות שלא בעיה לקרוא כמה שעות מאמרים ולהבין.
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שניזכרתם להגיב..
ועכשיו אני מבין הרבה יותר ... ויש שיפור אני עושה מסה חודשיים ככה+ ואחרי זה עושה חיטוב בינתים מתקדם טוב מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() איזה חיטוב עוד חודשיים ??.. אתה בקושי שוקל בינתיים תאכל הרבה.
![]() |
#51 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() איזה חיטוב ... יא גנוב ... תעלה ל 80 קילו תעשה חיטוב ...
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אני שוקל 58 אחי.. אני עולה כל חודש 3-4 קילו מה צריך יותר אני לא אוהב ליהות יותר מידי מנופח..
מקסימום משקל 70 ואז וזה שמעלי חחחחחחחחחחח אחי אני לא רוצה לראות פרה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אחי אתה תעלה בחודשיים הראשונים במשקל ממש , ואחרי כן אתה תעצר ותתחיל לעלות בסביבות חצי קילו אולי לחודש... שתגיע ל 75 תראה באיזה אחוז שומן אתה ואז תראה אם אתה צריך חיטוב... בחיטוב אתה מאבד המון משקל ... לכן אם תחטב ב 75 תשאר עם 65-66 ... אם בכלל ![]() תגיע ל 80 תעשה חיטוב תרד ל 70-71 ... תיהיה חטוב רצח ועם מאסה טובה
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() יקח לי שנים להגיע ל80 חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
מנהל הפורום
|
![]() אחי לבנות גוף לוקח שנים ... מה אתה חושב שתוך שנה אתה תיהיה פשוט עם מסת שריר נקייה ו 10 % שומן ?
חה! או שנותנים את הנשמה לזה או שנשארים חרטה...
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
|
![]() |